Νέα

Πώς στέλνω μήνυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nbyron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JBone28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2017
Κριτικές
13
Like
588
Πόντοι
291
Ναι 5 στο σύνολο τα οποία πρέπει και να εγκριθούν. Τώρα κάθε πότε και με ποια κριτήρια συμβαίνει η έγκριση αυτή δεν έχω ιδέα.

Giovanni83

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά τα 5 μηνύματα δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζονται

stsven

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
352
Πόντοι
280
ειμαι μελος στο bourdela εδω και 11 χρονια. για να μπορεσω να στειλω  πμ  συμφωνα με του  κανονες του bourdela θα πρεπει να στειλω post .τα post θα εγγρειθουν ενα ενα ? η ολα μαζι ? ποσο καιρο παιρνει  για εγγρειθουν  τα ποστ ?

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Καλησπέρα και από εμένα!
Εάν είναι εύκολο κάποιος διαχειριστής να μου εγκρίνει τα πρώτα 5 μηνύματα που έχω ήδη στείλει για να μπορώ να συμμετέχω και εγώ ενεργά στο Forum..

Ευχαριστώ,

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σ'έφτιαξα man,είσαι οκ.

Karataidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Παρόλο που είμαι παλιό μέλος δεν μπορώ να στείλω μνμ. Το ίδιο ισχύει και για αυτά που λαμβάνω? Δηλαδή δεν μπορώ να τα δω? ευχαριστώ.

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Παρόλο που είμαι παλιό μέλος δεν μπορώ να στείλω μνμ. Το ίδιο ισχύει και για αυτά που λαμβάνω? Δηλαδή δεν μπορώ να τα δω? ευχαριστώ.
Ασχετα  με  το  αν  εισαι  παλιο  μελος για  να  μπορεσις  να  στειλεις  μηνυμα  σημασια  εχει  ποσα  ποστ  εχεις  κανει  σε  διαφορα  θρεντ  .  Εγω  ειμαι  σχετικα  νεο  μελος  τα  μηνυματα  που  μου  εχουν  ερθει  τα  βλεπω (μακαρι  να  σε  βοηθησα),  αλλα  δεν  μπορω  να  στειλω  ακομα !!!!!

Scotsman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
12
Like
644
Πόντοι
990
Γειά σας και από εμένα παιδιά.

Ξέρει κανείς αν η επισήμανση ως νέο μέλος επηρεάζεται αποκλειστικά απ'τα μηνύματα που έχει κάποιος εδώ στο forum?
Ο αριθμός των κριτικών παίζει ρόλο?

arkad

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
1
Μια βοηθεια, επισυναψη αρχειου σε προσωπικο μηνυμα πως γινεται;

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Αρα αμα γραψω 5 ποστ μπορω να στειλω και να απανταω στα μηνύματα;

Anacondaqq1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
5 ποστ τι ειναι να γραψω 5 μηνυματα εδω ασ πουμε ποιανεται ?

powerbp

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
4
Πόντοι
0
Τόσα χρόνια και εγώ μέλος  τώρα αξιώθηκα να κάνω post
Μου λύθηκε επιτέλους η απορία γιατί δεν μπορούσα να στείλω pm  :hi:

Trizoni

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν και πάνω από μία δεκαετία μέλος, δεν είχε τύχει να ποστάρω παλιότερα.
Σήμερα έγινε η αρχή.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έκανα ορισμένα ποστ, μόνο ένα δείχνει να αναγνωρίζεται και ορισμένα χάθηκαν εντελώς.
Θα εκτιμούσα να του έριχνε μια ματιά κάποιος διαχειριστής. Ευχαριστώ.

Yannis_uno

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει ένδειξη στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει ότι θέλεις τουλάχιστον 5 μηνύματα που να έχουν εγκριθεί για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα. Όπως και άλλοι νέοι χρήστες εδώ, άλλα μου έχουν σβηστεί, μερικά δεν έχουν καν εγκριθεί. Ευχαριστώ προκαταβολικα!

seaman959

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους ,αν κ παλαιό μέλος πολύ πρόσφατα αποφάσισα να ποστάρω σε κάποια νήματα.Η απορία είναι η εξής : ενώ ποστάρω και βλέπω το μνμ μου σε κόκκινο φόντο(ξέρω ότι θέλει έγκριση απο διαχειριστή) μετά απο λίγο το μνμ μου "εξαφανίζεται" κ δεν το βλέπω αναρτημένο,κάνω κάτι λάθος ???Παρακαλώ την βοήθειά/συμβουλή σας.
Κ μία ακόμα ερώτηση ,πάντα έβλεπα ως ειδοποίηση ότι χρειάζομαι 5 ποστ για να έχω κ κάποια επιπλέον δικαιώματα(δεκτό κ ορθό) τώρα βλέπω ειδοποίηση για 10 ,άλλαξε κατι στους κανόνες??Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ όποια απάντηση για σωστή χρήση του χώρου αυτό θα εκτιμηθεί.

SexoJim

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα

Stories

Νέο!

Stories