xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.484
- Πόντοι
- 446
κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Δεν μας λυπάσαι λίγο βρε Χριστίνα που ήμαστε στη δουλειά? Θες να τον βγάλω στο γραφείο να τον παίξω?κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Τελικά έβγαλες πρόγραμμα για τις γιορτές;;; Θα έρθεις Αθήνα για... *ψώνια;;;κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
για να σας κάνω καλή παρέα αυτό το κρύο απόγευμα....Δεν μας λυπάσαι λίγο βρε Χριστίνα που ήμαστε στη δουλειά? Θες να τον βγάλω στο γραφείο να τον παίξω?
Πήγα να παίξω στοίχημα και αντί να πατήσω οβερ Λάτσιο πάτησα αντερ μετά την φοτο
Σας έφτιαξα ρε καριόλια!!!! Ποιος πρότεινε φώτο σε καθρέφτη;;;;Καθρέφτης....
Υπέροχη θέα....τώρα μας απογείωσες...κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Για να μας ζεστάνεις τον πούτσο μάλλον εννοείςγια να σας κάνω καλή παρέα αυτό το κρύο απόγευμα....
το σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη λίστα....Τελικά έβγαλες πρόγραμμα για τις γιορτές;;; Θα έρθεις Αθήνα για... *ψώνια;;;
Λίστα αναμονής;;;; Λίστα δώρων wish list ;;;; Αεράκης, γόβες (δε θυμάμαι πώς στον πούτσο λέγεται αυτός στο Κολωνάκι...) τι απ'όλα;;;το σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη λίστα....
λατρεύω γόβες louboutin!Λίστα αναμονής;;;; Λίστα δώρων wish list ;;;; Αεράκης, γόβες (δε θυμάμαι πώς στον πούτσο λέγεται αυτός στο Κολωνάκι...) τι απ'όλα;;;
Δες παπούτσια kotsonas shoes φοβερά πέδιλα και γοβεςλατρεύω γόβες louboutin!
ξέρετε και από μόδα.....τελικά το site είναι απίστευτο!Δες παπούτσια kotsonas shoes φοβερά πέδιλα και γοβες
Εγώ στοιχηματίζω ότι μπορείς να έρθεις σε οργασμό μόνο παίζοντας με τις ρώγες σου,χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο...είμαι σίγουρος ότι θα πάω ταμείο με την πρόβλεψη αυτην.κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
EMF-"You are unbelievable"...κάτι από την πρώτη μας νιότη!ξέρετε και από μόδα.....τελικά το site είναι απίστευτο!
φαίνεται ο έμπειρος άντρας......Εγώ στοιχηματίζω ότι μπορείς να έρθεις σε οργασμό μόνο παίζοντας με τις ρώγες σου,χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο...είμαι σίγουρος ότι θα πάω ταμείο με την πρόβλεψη αυτην.
Δεν είναι ότι ξέρουμε από μόδα χαχα απλως γουστάρουμε τα συγκεκριμένα είδη παπουτσιούξέρετε και από μόδα.....τελικά το site είναι απίστευτο!
Απίστευτη ρώγα...να τις πιπιλας για ώρες !!!κάποιος σχολίασε τη ρώγα μου στον καθρέφτη......κάτι πιο κοντινό
Με συγκινεις αγαπητή μου...τα λόγια σου παράσημο στο στήθος μου.φαίνεται ο έμπειρος άντρας......
Πρόεδρε!!! Στείλε στην κοπέλα δείγμα ντε!!! @xristina35ara πες στον πρόεδρο το νούμερό σου και θα κόψει από τα μισθά των παικτών της Λεβαδειακάρας!!!Δες παπούτσια kotsonas shoes φοβερά πέδιλα και γοβες