EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
τρώω φασολάδα με λουκάνικα και μετά κλάανωωω!
Ο αρχαιότερος, ωραιότερος και φυσικότερος τρόπος.τα δάχτυλά μου.....
η αίσθηση κάνει τη διαφορά....Ο αρχαιότερος, ωραιότερος και φυσικότερος τρόπος.
Και ο πιο καυλωτικός σαν θέαμα κατά την ταπεινή μου γνώμη .
ναι φασολάδα και ψήνω λουκάνικα, μετά κλάνω κατά ριπάςφασολάδα με λουκάνικα;
Χριστίνα είσαι πολύ ωραίο θηλυκό! Δυνατό κορμί και φαίνεσαι γυναικάρα....μας αρρωσταίνεις με τις φωτό σου!Καθρέφτης....
Για αυτό, όταν βρίσκουμε άτομα που μας αγγίζουν όπως ξέρουμε εμείς να αγγίζουμε τον εαυτό μας, τα κρατάμε!η αίσθηση κάνει τη διαφορά....
Εκδίδεται τύπε;Χριστίνα είσαι πολύ ωραίο θηλυκό! Δυνατό κορμί και φαίνεσαι γυναικάρα....μας αρρωσταίνεις με τις φωτό σου!
Nτάκος είναι κάτι κριτικό σαν παξιμάδι που έχει μεξικάνικες ρίζες - τέσπα γυναίκα είσαι ψάξε για μαγειρική - αλλά η κάθε περιοχή έχει και τα δικά της λεξιλόγια/έκφρασεις...απορία τι μπορεί να σημαίνει ότι είμαι γερός ντάκος?
το κρητικό παξιμάδι το ήξερα βέβαια αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν αναφερόσουν σε αυτό....τελικά μεγάλη πηγή γνώσης αυτό το siteNτάκος είναι κάτι κριτικό σαν παξιμάδι που έχει μεξικάνικες ρίζες - τέσπα γυναίκα είσαι ψάξε για μαγειρική - αλλά η κάθε περιοχή έχει και τα δικά της λεξιλόγια/έκφρασεις...
Εδώ οι βλάχοι της βόρειας Μεσσηνίας ντάκο εννοούν κάτι γερό όπως ο τάκος που συγκρατεί το αυτοκίνητο να μην ολισθαίνει, δηλαδή εσύ είσαι γυναικάρα που βάζεις κάτω τα αρσενικά!
Εναλλακτικά λέμε και την αποτέτοια μας, όμως δεν έχει τόση χρήση. Βέβαια οι εκφράσεις αυτές σβήνουν με τα χρόνια, οι νεώτερες γενιές που δεν υπάρχουν πλέον στα χωριά παρά μόνο ελάχιστες, ακούν τις γυφτιές των trap κλπ
Καλά κι εσύ!!! Ο Καλαματιανός μπορεί να σε τρελάνει!!!το κρητικό παξιμάδι το ήξερα βέβαια αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν αναφερόσουν σε αυτό....τελικά μεγάλη πηγή γνώσης αυτό το site
Και εσύ Καλαματιανός είσαι?1,5 κιλό προβατίνα κάνα κιλό κρασί μετά καμία τσιγαριά μία παχιά και ύπνο
Όχι ΒοιωτόςΚαι εσύ Καλαματιανός είσαι?
Αν ήταν Καλαματιανός θα έβαζε Γουρνοπούλα όχι προβατίνα!!!Και εσύ Καλαματιανός είσαι?
Και πολύ καλά κάνει, με όσους περισσότερους γουστάρει... δεν λέμε κάτι διαφορετικό.Αφήστε το κορίτσι να απολαμβάνει το σεξ ρε παιδιά!! Πόσα χρόνια ενεργής σεξουαλικής ζωής νομίζετε ότι της έμειναν; Ούτε 30..
Να μπαίνεις συχνότερα τότε!Είσαστε ωραία παρέα!
Ντάξει αν θέλεις βρίσκεις. Απ τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, υπάρχει χρόνοςεργαζόμενη και παντρεμένη.......προσωπικός χρόνος ελάχιστος δυστυχώς
Ανταλλάσσουμε υπηρεσίες....εσύ μας φτιάχνεις και εμεις πλουτίζουμε τις γνώσεις σου!πάντα εδώ στο μπου προκύπτουν άγνωστες λέξεις!