argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Δηλαδή πηγες μόνη σου σε ξενοδοχείο;Τέτοια επένδυση χρόνου και χρηματος χωρίς παρέα;
Καλλιτεχνική φλέβα...απορώ πως δεν της την έπεσε ο καθρέφτης...σαν πλάνο από παραγωγή της Zero Tolerance είναι!( Λάτρης του ποιοτικού κινηματογράφου !).Είσαι κ φωτογράφος!
Η ρογα κάγκελοΚαθρέφτης....
Η λήψη δεν έγινε σε ξενοδοχείο!Δηλαδή πηγες μόνη σου σε ξενοδοχείο;Τέτοια επένδυση χρόνου και χρηματος χωρίς παρέα;
Κάποια πράγματα δεν κρύβονται!Η ρογα κάγκελο
Zero Tolerance???Καλλιτεχνική φλέβα...απορώ πως δεν της την έπεσε ο καθρέφτης...σαν πλάνο από παραγωγή της Zero Tolerance είναι!( Λάτρης του ποιοτικού κινηματογράφου !).
Η εκφραση του προσωπου σου δειχνει οτι εισαι ετοιμη για ενα δυνατο οργασμοΚαθρέφτης....
είπα ήδη ότι ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται!Η εκφραση του προσωπου σου δειχνει οτι εισαι ετοιμοι για ενα δυνατο οργασμο
Και καλα κανουν.είπα ήδη ότι ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται!
Το κόψιμο & το χτένισμα των μαλλιών σου μου θυμίζει Μέριλιν Μονρόε..Καθρέφτης....
Αφήστε το κορίτσι να απολαμβάνει το σεξ ρε παιδιά!! Πόσα χρόνια ενεργής σεξουαλικής ζωής νομίζετε ότι της έμειναν; Ούτε 30..Ο παράνομος που τη γλεντάει.
Η φωτογραφία δείχνει ότι είσαι γερός ντάκος...Καθρέφτης....
ΖΑΡΕΣΒΥΚαθρέφτης....
Αν έχεις τζάκι πάει συνοδεία καφέ το απόγευμα ή τσάι/αλκοόλ βραδυνές ώρες...Σκέφτομαι να δοκιμάσω και κανένα καλό πούρο (δεν είμαι καπνιστής).
τα δάχτυλά μου.....Προτιμάς sex toys η είσαι του χειρονακτικου;;
αγαπώ τζάκι.....Η φωτογραφία δείχνει ότι είσαι γερός ντάκος...
Αλλααααα τι να σου κάνω που δεν είσαι εδώ να σε ξάπλωνα στο τζάκι παραδίπλα σαν δρύινο κούτσουρο
Υ. Γ. Πατρινές φάρσες θα τις ξέρεις εκεί που λέει ο Παπαγιαννόπουλος ο ράφτης στην Παντάνασσα => αλλααααα (με μακρύ άλφα) αν είχες πέτσα καλύτερη
απορία τι μπορεί να σημαίνει ότι είμαι γερός ντάκος?Η φωτογραφία δείχνει ότι είσαι γερός ντάκος...
Αλλααααα τι να σου κάνω που δεν είσαι εδώ να σε ξάπλωνα στο τζάκι παραδίπλα σαν δρύινο κούτσουρο
Υ. Γ. Πατρινές φάρσες θα τις ξέρεις εκεί που λέει ο Παπαγιαννόπουλος ο ράφτης στην Παντάνασσα => αλλααααα (με μακρύ άλφα) αν είχες πέτσα καλύτερη
Αχ, ευλογημένα δάχτυλα...τα δάχτυλά μου.....