Νέα

Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
735
Πόντοι
81
Η δουλειά γίνεται για σενα πιο εύκολη και για εμάς τους υπόλοιπους πιο δύσκολη...μας έχεις συνέχεια ορθιους και κλαίμε με άσπρο εεεεεε με μαύρο δάκρυ ήθελα να πω...

Και καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει κάτι από τις περσινές διακοπές για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ακρογιαλιές και

Και καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει κάτι από τις περσινές διακοπές για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ακρογιαλιές και νησιά!
Σαν φωτογράφος paparazzi θα σε τραβούσα φωτογραφίες όλη μέρα για να σε παίρνω μάτι μετά...

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.607
Πόντοι
4.496
Και καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει κάτι από τις περσινές διακοπές για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ακρογιαλιές και νησιά!
Σε νησια και ακρογιαλιες
Μαγνητιζεις τις ψωλες

Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
735
Πόντοι
81
Η δουλειά γίνεται για σενα πιο εύκολη και για εμάς τους υπόλοιπους πιο δύσκολη...μας έχεις συνέχεια ορθιους και κλαίμε με άσπρο εεεεεε με μαύρο δάκρυ ήθελα να πω...

Και καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει κάτι από τις περσινές διακοπές για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ακρογιαλιές και

Σαν φωτογράφος paparazzi θα σε τραβούσα φωτογραφίες όλη μέρα για να σε παίρνω μάτι
Σε νησια και ακρογιαλιες
Μαγνητιζεις τις ψωλες
Ποιητής με επίπεδο ο συνάδελφος...!!!

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.607
Πόντοι
4.496
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
735
Πόντοι
81
Αχ χριστινα, αχ χριστινα πως θα βγάλω αυτό το μήνα...???
Ευχαριστω να σαι καλα
Αχ χριστινα αχ χριστινα πως θα βγάλω αυτό το μήνα...???
Να σε θέλω κολασμενα κι όμως τίποτα από σένα...
Κάθομαι σε μια γωνιά και τραβαω μαλ.....τα μαλλια μου που εσυ είσαι μακριά μου...!!!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.655
Πόντοι
736
Θα ήθελα να μου πεις αν θες,πόσο καιρό έχεις να το κάνεις; Αν αποφασίσεις να μου απαντήσεις όμως να μου πεις την αλήθεια..

OP
OP
xristina35ara

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.474
Πόντοι
446
Επιτέλους χαλάρωση.....:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Συνημμένα

• blue.jpg
    blue.jpg
    442,5 KB · Εμφανίσεις: 130

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.078
Πόντοι
1.056
Όταν έχω γυναικεία παρέα χαλαρώνω μετά από ένα ωραίο τσιμπούκι.......όταν δεν υπάρχει, με μια απολαυστική μαλακία.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Κάθε φώτο ξεχειλίζει από καύλα, κάτι 20 χρονες είναι σαν αγοροκόριτσα μπροστά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom