nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 456
Εισαι γενημενη για να εχεις μονιμα μια γλωσσα στη κλειτοριδα σουΞεκινάει όμορφα η ημέρα!
Εισαι γενημενη για να εχεις μονιμα μια γλωσσα στη κλειτοριδα σουΞεκινάει όμορφα η ημέρα!
Έτσι μ αρέσει τ "πρωινό μ" υγρό -μουσκεμαΤόσο μούσκεμα που είναι.....
Αυτές οι τρύπες χρειάζονται ένα καλό mouthfuck με την γλώσσα να μπενει βαθειά αντί για τ δάχτυλο και μετά......Όπως με βλέπετε αντί για δουλειά είμαι έτοιμη για...... (συμπληρώστε)
Καλημερα. Δεν ξερω για σενα αλλα για εμσς σιγουρα.Ξεκινάει όμορφα η ημέρα!
Δεν υπάρχει κανένας πρόθυμος στο γραφείο για εθελοντής;;;Και η αλήθεια είναι ότι χωρίς ένα καλό γλύψιμο δημιουργούνται προβλήματα από υπερβολική υγρασία.... στο γραφείο
Ποτέ μπερδέματα με το χώρο εργασίαςΔεν υπάρχει κανένας πρόθυμος στο γραφείο για εθελοντής;;;
Ναι αλλά κ απ' την άλλη να είσαι όλη μέρα καυλωμένη στο γραφείο...δεν λέει!Ποτέ μπερδέματα με το χώρο εργασίας
Δεν έχεις άδικο!Ναι αλλά κ απ' την άλλη να είσαι όλη μέρα καυλωμένη στο γραφείο...δεν λέει!
Δεν έχεις άδικο!
Ερχομαι να σου ρουφιξω την υγρασια απο το μουνι σουΞεκινάει όμορφα η ημέρα!
Η δουλειά γίνεται πιο εύκολη και ο χρόνος περνά πιο γρήγορα!Καλή καυλωμένη εργασία σε όλους και ιδικά σε εσένα Χριστίνα εγώ πάντως ήρθα στην δουλειά με τρελές καύλες από όρεξη και το άλλο
Η δουλειά γίνεται για σενα πιο εύκολη και για εμάς τους υπόλοιπους πιο δύσκολη...μας έχεις συνέχεια ορθιους και κλαίμε με άσπρο εεεεεε με μαύρο δάκρυ ήθελα να πω...Η δουλειά γίνεται πιο εύκολη και ο χρόνος περνά πιο γρήγορα!
Τι μουναρα είσαι εσύ καβλα μουΞεκινάει όμορφα η ημέρα!
Πολλά τα pixel μάνα μου θα τυφλωθούμεΚαι καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει κάτι από τις περσινές διακοπές για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ακρογιαλιές και νησιά!