xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.474
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή ψήφο!!!
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλές καυλες να έχουμε.Καλημέρα και καλή ψήφο!!!
Μα τι βλεφαρίδες είναι αυτές;Ξεκινάει όμορφα η ημέρα!
Χριστινάρα, αν ήσουν γνωστή μου, μάλλον θα σε αναγνώριζα από αυτή τη φωτό. Πώς και το έκανες εσύ αυτό, που είσαι ινκόγκνιτο εδώ;Ξεκινάει όμορφα η ημέρα!
Αχ θα μας πεθάνεις εσυ...Επιτέλους χαλάρωση.....
Χριστινάρα, αν ήσουν γνωστή μου, μάλλον θα σε αναγνώριζα από αυτή τη φωτό. Πώς και το έκανες εσύ αυτό, που είσαι ινκόγκνιτο εδώ;
Εγώ, για να την προστατεύσω το λέω. Η ασφάλεια πάνω από όλα! Προσέχουμε για να έχουμε κλπΧαλάρωσε βρε σκύλε, πολλοί θα το δούνε, λίγοι θα το καταλάβουνε όπως λένε. Μην βάζεις στοίχημα ότι θα την καταλαβαινες
Καλημερα Χριστινάκι καλή ΚυριακήΚαλημέρα και καλή ψήφο!!!
Σήμερα δεν θα μας καβλωσεις;Καλημέρα και καλή ψήφο!!!
Θα καυλωνει στα εκλογικα τμηματαΣήμερα δεν θα μας καβλωσεις;
*Τα εκλογικά τμήματαΘα καυλωνει στα εκλογικα τμηματα
Τι κριμα να μην ειμαι ο γαμιας σου.Και καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει κάτι από τις περσινές διακοπές για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ακρογιαλιές και νησιά!
Και τα παραβάν μαζί...λέτε να μας βγάλει καμία γυμνή σελφι μέσα από το παραβάν;;;;;*Τα εκλογικά τμήματα
Μλκες δεν είναι only fans η Χριστίνα να μας βγάζει φώτο κατά παραγγελίαΚαι τα παραβάν μαζί...λέτε να μας βγάλει καμία γυμνή σελφι μέσα από το παραβάν;;;;;
Νταξει λευκέ ιππότηΜλκες δεν είναι only fans η Χριστίνα να μας βγάζει φώτο κατά παραγγελία
Το ξέρω αλλά δεν την έχεις ικανή να το κάνει αυτό;Μλκες δεν είναι only fans η Χριστίνα να μας βγάζει φώτο κατά παραγγελία
Νταξει λευκέ ιππότη