El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.719
- Πόντοι
- 736
Αυτό ναι. Σήμερα πετάς βλέπω Χριστινάκι.Ποιός ξέρει τι μας περιμένει σήμερα άραγε!!!Αυτό φαντάζομαι εννοούσε!
Αυτό ναι. Σήμερα πετάς βλέπω Χριστινάκι.Ποιός ξέρει τι μας περιμένει σήμερα άραγε!!!Αυτό φαντάζομαι εννοούσε!
Δεν θα το έλεγα, επιφυλακτική είμαι από τα χτεσινάΑυτό ναι. Σήμερα πετάς βλέπω Χριστινάκι.Ποιός ξέρει τι μας περιμένει σήμερα άραγε!!!
Σόρρυ φίλε αλλά έχω θέμα! "γλείψιμο" με - ει-!!! σόρρυ ε;;; Δε φταις εσύ, εγώ έχω θέμα!!!Το χριστινακι θελει ενα ωραιο γλυψιμο σημερα και να παιξουμε με το κωλαρακι της …. Τι λες καβλιαρα μου;;;
Εχεις δικιο δεν το ειδα γραφω πανω στο κρεβατι μολις ξυπνησαΣόρρυ φίλε αλλά έχω θέμα! "γλείψιμο" με - ει-!!! σόρρυ ε;;; Δε φταις εσύ, εγώ έχω θέμα!!!
Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου, έπρεπε να περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά όταν μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.Δεν θα το έλεγα, επιφυλακτική είμαι από τα χτεσινά
ποσο δικιο εχεις ...Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου, έπρεπε να περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά όταν μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.
Είναι τα αποτελέσματα του να σκέφτεσαι μόνο με το κάτω κεφάλι κ έχεις απενεργοποιήσει το πάνω!!Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου, έπρεπε να περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά όταν μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.
Υπερβολικό το νούμερο!!!Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου
Δεν ξέρουμε... Έχουν δει πολλά τα μάτια μας!!! 9/10 "γυναίκες" που εμφανίστηκαν στο σάη, είχαν τρίτο πόδι.μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο
και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.
Υ. Γ. Μην ξεχνιόμαστε, είμαι έτοιμος να ζητήσω συγνώμη οποιαδήποτε ώρα!!!
Μάζεψε τα σάλια σου....Αδελφε ...
τα ιδια εχουν γραψει και παλιοτερα για αλλες γυναικες ...
Ολες αποδειχθηκαν γυναικαρες ...
Η χριστινα δεν εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανεναν απο εμας ..
οποιος θελει συνεχιζει με τους κανονες της χριστιναρας ...
οποιος θελει κατεβαινει ....
παμε τωρα στα σοβαρα ...
τι χρωμα εχουμε σημερα ?? για να μαντεψουμε ...
Το γέλιο ήταν για το χρώμα!!!Αδελφε ...
τα ιδια εχουν γραψει και παλιοτερα για αλλες γυναικες ...
Ολες αποδειχθηκαν γυναικαρες ...
Η χριστινα δεν εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανεναν απο εμας ..
οποιος θελει συνεχιζει με τους κανονες της χριστιναρας ...
οποιος θελει κατεβαινει ....
παμε τωρα στα σοβαρα ...
τι χρωμα εχουμε σημερα ?? για να μαντεψουμε ...
Κάτι ξέρει αυτός....μια όμορφη γυναίκα
Προφανώς για το αν είναι πράγματι γυναίκα ή όχι, κανείς δεν ξέρει σίγουρα.Υπερβολικό το νούμερο!!!
Δεν ξέρουμε... Έχουν δει πολλά τα μάτια μας!!! 9/10 "γυναίκες" που εμφανίστηκαν στο σάη, είχαν τρίτο πόδι.
Θα μπορούσε με μια απλή φωτογραφία live να αποδείξει τα πάντα και είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη!!!!
Όποιος είδε ευκαιρία πως θα γαμήσει τσάμπα, κούκλα Πατρινιά, να παίρνει τα χάπια του στην ώρα του επειδή έχει επιπτώσεις στην υγεία του!!!
Της - του τα έχω πει και σε πμ!!! Εδώ μέσα κάνουμε καυλάντα και χαβαλέ αλλά δε μας αρέσει να νομίζουν πως μας πιάνουν κώτσους!!!
Δε λέω πως η Χριστίνα κάνει αυτό αλλά η ίδια αποφάσισε να εκτεθεί οπότε πρέπει να είναι έτοιμη για όλα!!!
Όσο για τα κορίτσια, φίλε @Tsourekis1324 ,μην τις απαξιώνεις!!! Επιτελούν έργο, ανακουφίζοντας τις χιλιάδες κόσμου που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να βρουν "μουνί να χύσουν" Κι αυτό δεν είναι κακό!!! Κάποιος είναι άσχημος, κάποιος ντροπαλός, κάποιος ανάπηρος κλπ κλπ.
Όπως έγραψε κι ένα άλλο μέλος εχτές νομίζω, Η Χριστίνα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι γουστάρει εδώ μέσα, να ανεβάζει φωτογραφίες, να καυλαντίζει κόσμο κλπ αλλά και τα μέλη, τηρώντας τους κανόνες του forum, έχουν δικαίωμα κριτικής!!!
Τα σέβη μου!!!
Υ. Γ. Μην ξεχνιόμαστε, είμαι έτοιμος να ζητήσω συγνώμη οποιαδήποτε ώρα!!!
σωστος! πολυ σωστος!Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου, έπρεπε να περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά όταν μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.
Δηλαδή 2ο κιλοτάκι δεν πήρες σήμερα ???Δεν θα το έλεγα, επιφυλακτική είμαι από τα χτεσινά