Νέα

Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axastos181

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
Το χριστινακι θελει ενα ωραιο γλυψιμο σημερα και να παιξουμε με το κωλαρακι της …. Τι λες καβλιαρα μου;;;

OP
OP
xristina35ara

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
2.487
Πόντοι
446

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Το χριστινακι θελει ενα ωραιο γλυψιμο σημερα και να παιξουμε με το κωλαρακι της …. Τι λες καβλιαρα μου;;;
Σόρρυ φίλε αλλά έχω θέμα! "γλείψιμο" με - ει-!!! σόρρυ ε;;; Δε φταις εσύ, εγώ έχω θέμα!!!

axastos181

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Δεν θα το έλεγα, επιφυλακτική είμαι από τα χτεσινά
Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου, έπρεπε να περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά όταν μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21
Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου, έπρεπε να περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά όταν μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.
ποσο δικιο εχεις ...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21
απο ερωτικη διαθεση και καβλαντα ...
τωρα καθομαστε και απολογουμαστε για διαφορους ...

δεν παμε καλυτερα να φτιαξουμε την διαθεσης της χριστιναρας ?

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.768
Πόντοι
446
Είναι τα αποτελέσματα του να σκέφτεσαι μόνο με το κάτω κεφάλι κ έχεις απενεργοποιήσει το πάνω!!:headbang:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Όταν μπαίνεις σε ένα site που ~90% των χρηστών του δεν έχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί, και γαμάνε μόνο κοπέλες του χώρου
Υπερβολικό το νούμερο!!!
μια όμορφη γυναίκα τους απευθύνει τον λόγο
Δεν ξέρουμε... Έχουν δει πολλά τα μάτια μας!!! 9/10 "γυναίκες" που εμφανίστηκαν στο σάη, είχαν τρίτο πόδι.
Θα μπορούσε με μια απλή φωτογραφία live να αποδείξει τα πάντα και είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη!!!!
και τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γαμήσουν κάποια που δεν είναι ιερόδουλη.

Όποιος είδε ευκαιρία πως θα γαμήσει τσάμπα, κούκλα Πατρινιά, να παίρνει τα χάπια του στην ώρα του επειδή έχει επιπτώσεις στην υγεία του!!!

Της - του τα έχω πει και σε πμ!!! Εδώ μέσα κάνουμε καυλάντα και χαβαλέ αλλά δε μας αρέσει να νομίζουν πως μας πιάνουν κώτσους!!!
Δε λέω πως η Χριστίνα κάνει αυτό αλλά η ίδια αποφάσισε να εκτεθεί οπότε πρέπει να είναι έτοιμη για όλα!!!
Όσο για τα κορίτσια, φίλε @Tsourekis1324 ,μην τις απαξιώνεις!!! Επιτελούν έργο, ανακουφίζοντας τις χιλιάδες κόσμου που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να βρουν "μουνί να χύσουν" Κι αυτό δεν είναι κακό!!! Κάποιος είναι άσχημος, κάποιος ντροπαλός, κάποιος ανάπηρος κλπ κλπ.
Όπως έγραψε κι ένα άλλο μέλος εχτές νομίζω, Η Χριστίνα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι γουστάρει εδώ μέσα, να ανεβάζει φωτογραφίες, να καυλαντίζει κόσμο κλπ αλλά και τα μέλη, τηρώντας τους κανόνες του forum, έχουν δικαίωμα κριτικής!!!
Τα σέβη μου!!! :hi:
Υ. Γ. Μην ξεχνιόμαστε, είμαι έτοιμος να ζητήσω συγνώμη οποιαδήποτε ώρα!!!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21

Αδελφε ...
τα ιδια εχουν γραψει και παλιοτερα για αλλες γυναικες ...

Ολες αποδειχθηκαν γυναικαρες ...
Η χριστινα δεν εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανεναν απο εμας ..
οποιος θελει συνεχιζει με τους κανονες της χριστιναρας ...
οποιος θελει κατεβαινει ....

παμε τωρα στα σοβαρα ...
τι χρωμα εχουμε σημερα ?? για να μαντεψουμε ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.893
Πόντοι
6.536
Αδελφε ...

παμε τωρα στα σοβαρα ...
Μάζεψε τα σάλια σου....
:confused:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αδελφε ...

παμε τωρα στα σοβαρα ...
Το γέλιο ήταν για το χρώμα!!! :cheesy:
Ειλικρινά δε θέλω να σας στεναχωρώ, ούτε τα μέλη ούτε την ίδια, απλά να ξέρουμε που βαδίζουμε!!!
Κι εγώ γουστάρω κιλοτάκια και βρεγμένα μουνιά, της τα έχω πει και σε πμ, δεν το αρνούμαι!!!
Για θύμησέ μου σε πμ ποιες γυναικάρες λες.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
444
Πόντοι
21
Γι αυτο το λογο δεν γραφω στα γαμηδια τα νηματα ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ :jerking:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.893
Πόντοι
6.536
Στα αρχίδια μας σαλιάρη.

:tooth:

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Υπερβολικό το νούμερο!!!

Δεν ξέρουμε... Έχουν δει πολλά τα μάτια μας!!! 9/10 "γυναίκες" που εμφανίστηκαν στο σάη, είχαν τρίτο πόδι.
Θα μπορούσε με μια απλή φωτογραφία live να αποδείξει τα πάντα και είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη!!!!

Όποιος είδε ευκαιρία πως θα γαμήσει τσάμπα, κούκλα Πατρινιά, να παίρνει τα χάπια του στην ώρα του επειδή έχει επιπτώσεις στην υγεία του!!!

Της - του τα έχω πει και σε πμ!!! Εδώ μέσα κάνουμε καυλάντα και χαβαλέ αλλά δε μας αρέσει να νομίζουν πως μας πιάνουν κώτσους!!!
Δε λέω πως η Χριστίνα κάνει αυτό αλλά η ίδια αποφάσισε να εκτεθεί οπότε πρέπει να είναι έτοιμη για όλα!!!
Όσο για τα κορίτσια, φίλε @Tsourekis1324 ,μην τις απαξιώνεις!!! Επιτελούν έργο, ανακουφίζοντας τις χιλιάδες κόσμου που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να βρουν "μουνί να χύσουν" Κι αυτό δεν είναι κακό!!! Κάποιος είναι άσχημος, κάποιος ντροπαλός, κάποιος ανάπηρος κλπ κλπ.
Όπως έγραψε κι ένα άλλο μέλος εχτές νομίζω, Η Χριστίνα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι γουστάρει εδώ μέσα, να ανεβάζει φωτογραφίες, να καυλαντίζει κόσμο κλπ αλλά και τα μέλη, τηρώντας τους κανόνες του forum, έχουν δικαίωμα κριτικής!!!
Τα σέβη μου!!! :hi:
Προφανώς για το αν είναι πράγματι γυναίκα ή όχι, κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Δεν απαξίωσα ούτε τα κορίτσια, ούτε τους ανθρώπους αυτούς.
Το γεγονός όμως είναι το εξής. Όταν σε έναν τομέα της ζωής σου, δεν έχεις καμία επιλογή και ξαφνικά εμφανίζεται μία επιλογή από το πουθενά, τότε θα lockαρεις εκεί και δεν θα κοιτάς ούτε δεξιά, ούτε αριστερά.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
6
Like
4.711
Πόντοι
736
Θα συμφωνήσω εν μέρει ,σίγουρα υπάρχουν άντρες πίσω από κάποια «γυναικεία» προφίλ .
όμως δεν το αποκλείω και θα το παω τέρμα μέχρι αποδειξης του αντιθέτου.

Τι θέλετε ; μια γυναίκα παντρεμένη που δεν θέλει να αφήσει τον γάμο της για οποιοδήποτε λόγο , δεν μας αφορά , να πει είμαι η τάδε , πάρτε και τα στοιχεία μου τηλεφωνα πάρτε και φωτό με πρόσωπο και πάμε ?
Εδώ επαγγελματίες Και κρύβονται.

Τελος θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί μια φορά πριν πολλά χρόνια μου έτυχε περίπτωση εδώ μέσα που θέλησε να ζήσει εμπειρία, το χάρηκα όσο κράτησε μετά εξαφανίστηκε .
Μην ρωτήσετε ποια και λοιπά ήταν το 2012 , ημουν με άλλο προφίλ και δεν θυμάμαι ούτε όνομα. Είναι μια ωραία ανάμνηση

Χαρείτε λοιπον τις στιγμές και αφήστε τις κατασκοπίες και τις υποθέσεις

:hi::hi:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
σωστος! πολυ σωστος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom