Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Για μασχάλη μιλάς η για κάτω ρε μαλάκα?Υπάρχουν και η λάτρεις του αξυριστου!!!! Οχι του θάμνου!!!!
Για μασχάλη μιλάς η για κάτω ρε μαλάκα?Υπάρχουν και η λάτρεις του αξυριστου!!!! Οχι του θάμνου!!!!
Να ξες και τα κουκιά κάνουν αναφυλακτική αντίδραση.Αφού πριστηκαν τα μουνοχειλα από την Καβλα
Ε, γλυστράνε και τα δάχτυλα απο τα ζουμιά...Σε ευχαριστώ πολύ.... Τελικά με την παράθεση δεν το έχω. Προσπαθώ αλλά δεν καλαβαινω πως λειτουργεί
Για ΚΑΤΩ εξηπνουλη!!!! Γαμησες ποτε μασχάλη βλακαΓια μασχάλη μιλάς η για κάτω ρε μαλάκα?
Για οικοδόμο τον κόβω.Τι δουλειά κάνεις Χριστινάκι, (αν επιτρέπεται); Εχει σχέση δηλ. η δουλειά σου με το βρεγμένο κυλωτάκι;
Για ΚΑΤΩ εξηπνουλη!!!! Γαμησες ποτε μασχάλη βλακα
Αυτόν τι τον έχεις ?μετα απο μια εξουθενωτικη μερα στο χωραφι η στην υλοτομια, χαλαρωνω με ενα ζεστο μπανιο και καλο σαπουνισμα στις κρισιμες περιοχες (βεβαια θα προτιμουσα να με σαπουνιζε ενα ωραιο μουνακι και γω να καθομαι ορθιος απλα), μετα αραγμα στο καναπε με φαγητο, μπυρες. θα θελα και ενα αισθησιακο και χαλαρωτικο μασαζ απο το ιδιο το μουνι αλλα πολυ καλο για να ειναι αληθινο
τιποτα δε τον εχω. και πλεον δεν ειμαι φτωχος. εχω δικα μου χωραφιαΑυτόν τι τον έχεις ?απο Τατζικιστάν είναι και αυτός , φτωχός εργάτης όπως εσύ , οικοδομή και τα σχετικά παρ'όλο που έχει μεγάλο ταλέντο στην μουσική.........
Καλημερα. Όλη μερα!!!Καλημέρα, να έχουμε μια όμορφη και ξεκούραστη όσο γίνεται μέρα!
Πάντα υπάρχουν και τέτοια...Όχι αλλη μάχη.... Με στεναχώρησε όλο αυτό που έγινε χτες.... Εδώ είμαστε για να χαλαρώνουμε από τη δύσκολη καθημερινότητα και όχι να παλεύουμε.... Ειρήνη λοιπόν!
Τι έγινε τελικά με εκείνη την πρώην του φίλου σου;;; Την πήδηξες;;;τιποτα δε τον εχω. και πλεον δεν ειμαι φτωχος. εχω δικα μου χωραφια
Και στις Πατρινές εννοείται.καλημερα στην ομορρφη Πατρα
Αυτό φαντάζομαι εννοούσε!Και στις Πατρινές εννοείται.