Νέα

Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.448
Πόντοι
1.346
Ε αφού δεν ανέβασε φωτογραφία το Χριστινάκι, πάω να βρω καμμιά όμορφη νεράιδα στο δάσος να με κλέψει :cry:
Stairway to Heaven είπαν οι Λεντ Ζέπελιν, ο δρόμος για την ευτυχία θα έλεγα εγώ :cool2:

Συνημμένα

• IMG_20240917_142531.jpg
    IMG_20240917_142531.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 20

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.921
Πόντοι
11.146
Ε αφού δεν ανέβασε φωτογραφία το Χριστινάκι, πάω να βρω καμμιά όμορφη νεράιδα στο δάσος να με κλέψει :cry:
Stairway to Heaven είπαν οι Λεντ Ζέπελιν, ο δρόμος για την ευτυχία θα έλεγα εγώ :cool2:
....αρχοντα, δν το κοβω για δασος αυτο που ανεβασες αλλα για ελαιωνα. Εκει το πολυ-πολυ να βρεις κανα πακι, οντως να σε κλεψει :cheesy::cheesy::cheesy:

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
798
Πόντοι
86
Εγώ χαλαρώνω βλέποντας σειρές ή ριάλιτι στο netflix , τους άλλους τους χαλαρώνω με μασαζάκι :*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.118
Πόντοι
201
Ανέβασε υλικό Χριστινάκι, περιμένουμε να χαλβαδιάσουμε!
Τώρα που να έρθω Πάτρα, τι να σπουδάσω σε τέτοια ηλικία, λοιπόν άσε τα λόγια και πάμε στο παρακάτω!

Βρε κούκλα τι να σπουδάσω πλέον στα 51 προς 52;
Πήραμε ένα πτυχίο - όπως το πήραμε - απλά κοιτάζω κάτι πολύ εξεζητημένο αν προκύψει στο αντικείμενο - αλλιώς μια χαρά είμαι (και πολλές τρομάρες LOL) και κάνω αυτά που ξέρεις, για να δουλεύει και λίγο παραπάνω το μυαλό μην πάθω καμμιά αμνησία...
Μας έμαθε καλά τις υπολογιστικές μεθόδους ο Σώρρας (συνταξιούχος πλέον).
Αναμένουμε υλικό για να πάρουμε δυνάμεις γενικώς. Ώρα μάσας, αλλά σιέστα δεν έχει άντε να χαζουρεύω, πάντως θα βάλω και μια αφύπνιση 16:30 μην τυχόν και με πάρει ο ύπνος γιατί μετά θα θέλω τσουβάλι υπνωτικά για βραδυνό ύπνο. Όλα είναι μετρημένα πλέον στη ζωή μου, αυστηρό πρόγραμμα :hi::headbaning1:
Ρε συ..., είχα την εντύπωση ότι είσαι χούφταλο (άνω των 70) έτσι που γράφεις. Δηλώνεις 51 στα 52...? Άσε ρε φιδέμπορα...
Εκτός και αν η καταθλιψάρα έχει κάνει κατάληψη μέσα σου...
Συνταξιούχος κιόλας..., του δημοσίου σίγουρα...
Βάλε στόχους, κάνε σχέδια, πήγαινε κανένα ταξίδι, άσε το ρημάδι το στοίχημα και βγες με φίλους και πλακώσου στα γέλια και άσε τη μουρμούρα...
Τώρα θα μου πεις "που ξέρεις τι σταυρό κουναλάω εγώ ρε καραμήτρο...", οκ δεκτό. Αλλά εσύ γράφεις λες και τελείωσαν τα ψωμιά σου...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.448
Πόντοι
1.346
Κοίταξε εδώ μέσα δεν είναι νήμα να γράφουμε το μακρύ & το κοντό μας, πήγαινε στην τελική σε κάποιο ξεκάρφωτο (όπως η διάθεση της ημέρας) αλλά θα σου πρότεινα να ασχολιέσαι με την πάρτη σου αντί να δίνεις διαδικτυακές συμβουλές τις οποίες στην τελική ουδέποτε ζήτησα και αποφεύγω να δίνω σε ανάλογες περιπτώσεις.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Ρε συ..., είχα την εντύπωση ότι είσαι χούφταλο (άνω των 70) έτσι που γράφεις. Δηλώνεις 51 στα 52...? Άσε ρε φιδέμπορα...
Εκτός και αν η καταθλιψάρα έχει κάνει κατάληψη μέσα σου...
Συνταξιούχος κιόλας..., του δημοσίου σίγουρα...
Βάλε στόχους, κάνε σχέδια, πήγαινε κανένα ταξίδι, άσε το ρημάδι το στοίχημα και βγες με φίλους και πλακώσου στα γέλια και άσε τη μουρμούρα...
Τώρα θα μου πεις "που ξέρεις τι σταυρό κουναλάω εγώ ρε καραμήτρο...", οκ δεκτό. Αλλά εσύ γράφεις λες και τελείωσαν τα ψωμιά σου...
Έτσι είναι οι Καλαματιανοί!!! Όπως και οι Μανιάτες οι παλιοί, στα 45 τους περπατούσαν με μαγκούρα για να δείχνουν στα καφενεία πως είναι σεβαστοί γέροντες!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Άστον όμως τον @Ντουνταράς ,όσο σπρώχνει στο Ασπρόχωμα νταξ είναι!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.118
Πόντοι
201
Κοίταξε εδώ μέσα δεν είναι νήμα να γράφουμε το μακρύ & το κοντό μας, πήγαινε στην τελική σε κάποιο ξεκάρφωτο (όπως η διάθεση της ημέρας) αλλά θα σου πρότεινα να ασχολιέσαι με την πάρτη σου αντί να δίνεις διαδικτυακές συμβουλές τις οποίες στην τελική ουδέποτε ζήτησα και αποφεύγω να δίνω σε ανάλογες περιπτώσεις.
ΟΚ, δέξου τη συγνώμη μου τότε.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι