dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.650
- Πόντοι
- 22.886
Με προκαλείτε!
Ανέβασε καύλαααα
Έχουμε οπλίσει και σας περιμένουμε ...
Με προκαλείτε!
Ανέβασε καύλαααα
Άντε ντε!!!Έχω κάτι από καλοκαιρινές διακοπές που νομίζω αξίζει να δείτε
Οι σπουδές δεν έχουν σχέση με την ηλικία.. Διάθεση για γνώση να υπάρχει!Ανέβασε υλικό Χριστινάκι, περιμένουμε να χαλβαδιάσουμε!
Τώρα που να έρθω Πάτρα, τι να σπουδάσω σε τέτοια ηλικία, λοιπόν άσε τα λόγια και πάμε στο παρακάτω!
Καλά ξηγηθηκες..μπουτι ζητήθηκε...μπουτι έδωσες ...ΕΥ ΓΕ!....μεζες
...κατσε μαγκα μου αφου δν την βλεπω κ πολυ ζεστη την κιουρια, να ριξω και ενα στηθος, χαμενο δν θα παειΚαλά ξηγηθηκες..μπουτι ζητήθηκε...μπουτι έδωσες ...ΕΥ ΓΕ!
Γεμιστό και με μπόλικη άσπρη σάλτσα από πάνω κατά προτίμηση......κατσε μαγκα μου αφου δν την βλεπω κ πολυ ζεστη την κιουρια, να ριξω και ενα στηθος, χαμενο δν θα παει
αδημονουμε...Έχω κάτι από καλοκαιρινές διακοπές που νομίζω αξίζει να δείτε
Άμα θες θα τον βρεις το χρονοΌπως έχω ήδη πει είμαι παντρεμένη και εργαζόμενη και ο χρόνος είναι δυστυχώς ελάχιστος
Κι εμείς παντρεμένοι με παιδιά και εργαζόμενοι είμαστε (καλά, όχι όλοι) αλλά βρίσκουμε χρόνο και να καυλαντιζουμε εδώ και να ξενοπηδαμε . Αφού μας φτιάχνεις, μην το κόβεις βρε Χριστιναρα!Όπως έχω ήδη πει είμαι παντρεμένη και εργαζόμενη και ο χρόνος είναι δυστυχώς ελάχιστος
Δεν είναι το ίδιο για εμάςΚι εμείς παντρεμένοι με παιδιά και εργαζόμενοι είμαστε (καλά, όχι όλοι) αλλά βρίσκουμε χρόνο και να καυλαντιζουμε εδώ και να ξενοπηδαμε . Αφού μας φτιάχνεις, μην το κόβεις βρε Χριστιναρα!
Πως τα λες ετσι ρε μπαγασα; Ανατριχιασα...Όπως θα έπρεπε να παίζει η γλώσσα μου την κλειτορίδα σου!!!
Τότε μπορείς να το διορθώσεις αν νοιώθεις ότι περιορίζεσαι σε ζωτικά θέματα. Μια φορά ζεις.Δεν είναι το ίδιο για εμάς
το καταλαβαινω, αληθεια. Για την κουβεντα το εγραψα... να σαι καλα και να μας καυλωνειςΔεν είναι το ίδιο για εμάς