Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.399
- Πόντοι
- 14.936
slayer serultura sodom kreator τα εκανα πουτανα.ναι ακριβως.trash εννοεις μαλλον
thrash ειναι ειδος metal rock κτλπ
slayer serultura sodom kreator τα εκανα πουτανα.ναι ακριβως.trash εννοεις μαλλον
τα πινω κιολας και ειμαι αλλου γραφω οτι ναναι.trash εννοεις μαλλον
μεινε στο trash σκυλαδικο φιλε, το'χεις.slayer serultura sodom kreator τα εκανα πουτανα.ναι ακριβως.
μεινε στο trash σκυλαδικο φιλε, το'χεις.
τα αλλα ειναι μουσικες του διαβολου ???
μακρια απο μας
μου το κανατε το νημα σαν την κωλοτρυπα του Αθηναίου44
Γαμιέστε
αυτο ειναι punk ρε συ.αγαπημενοι.δεν ξερω τι γνωμη εχεις.
αυτο ειναι punk ρε συ.
απο τρασοντισκοσκυλαδικα γ' εσκα, πηγες στα μεταλ και τωρα πετας πανκ.
μα ποιος εισαι ρε φιλε ??? ο σουπεργκουφης εισαι ?
υποκλινομαι.
λειπει και το αναλογο ιμοτικον ρε γαμωτη.
εννοειται.με πανκ ξεκινησα.σου ειπα πολλα ειδη μουσικης ακουω.αυτο ειναι punk ρε συ.
υποκλινομαι.
Οκ, με βάση τις υποθέσεις ενός αγνώστου παίρνω ένα κύπελλο. Με βάση γεγονότα που επιβεβαιώνεις ο ίδιος κερδίζεις το χρυσό κέρατο. Είσαι πιο άξιος!Εδώ θα έλεγα ότι έχουμε ένα εξαιρετικό ποστ που σκιαγραφεί επακριβώς τον όρο ναυάγιο και το ποιός τον εκπληρώνει στο μπου. Νομίζω ότι παίρνει το κύπελλο στο σπίτι του ο Μέντορας.
Τι άλλη χρεία έχωμεν μαρτύρων;
οχι, αλλα αυτο μου κανει σαν ακουσμα.τον γνωριζεις?
αυτο ειναι punk ρε συ.
υποκλινομαι.
λοιπον ο τυπος εχει πεθανει απο πρεζα κλασικα.σου στελνω βιντεακια να δεις για τι τυπο μιλαμε.ο ορισμος του underground.οχι, αλλα αυτο μου κανει σαν ακουσμα.
οχι, αλλα αυτο μου κανει σαν ακουσμα.
οχι, αλλα αυτο μου κανει σαν ακουσμα.
οχι φιλε σημερα.λοιπον ο τυπος εχει πεθανει απο πρεζα κλασικα.σου στελνω βιντεακια να δεις για τι τυπο μιλαμε.ο ορισμος του underground.
στα εστειλα δες τα αυριο.καλη νυχτα.οχι φιλε σημερα.
παω να την πεσω, γιατι εχω πρωϊνο ξυπνημα 06,00
θα τα βαλω το πρωϊ στο μαγαζι για να ξυπνησω για τα καλα.στα εστειλα δες τα αυριο.καλη νυχτα.
Δε βαριέσαι Μεντοράκο μου. Το θέμα είναι πως εσύ περνάς καλύτερα από όλους μας.Οκ, με βάση τις υποθέσεις ενός αγνώστου παίρνω ένα κύπελλο. Με βάση γεγονότα που επιβεβαιώνεις ο ίδιος κερδίζεις το χρυσό κέρατο. Είσαι πιο άξιος!
Εδώ σε πιάνω αδιάβαστο. Έχει πολλά ζευγάρια από Αλβανία στο χώρο.Κάποιοι δέχονται να μοιραστούν τις γυναικες τους και μετα εγω ειμαι ο κακός που απλα επιβεβαιώνω οτι οι Αλβανοί εχουν μερίδιο απο την πιτα......
Ρατσιστικό μενος στην επιτυχία τρίτων