athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
Γιατι το λες αυτο;πολυ συμπαθης ο Πριγκηψ και ειναι και στην επιστημονικη ομας του μπου ντοτ τζι αρφτυσμένος σίγουρα
Γιατι το λες αυτο;πολυ συμπαθης ο Πριγκηψ και ειναι και στην επιστημονικη ομας του μπου ντοτ τζι αρφτυσμένος σίγουρα
ο Πριγκηψ ειναι εκλεπτυσμενος
είμαι σίγουρος ότι ζηλεύει το πόστο μου στην επιστημονική ομάδα.Γιατι το λες αυτο;πολυ συμπαθης ο Πριγκηψ και ειναι και στην επιστημονικη ομας του μπου ντοτ τζι αρ
εκλεισαν οι θεσεις πενταμελη επ[ιτροπη ειμεθαείμαι σίγουρος ότι ζηλεύει το πόστο μου στην επιστημονική ομάδα.
Ενημερώστε τον κάποιος ότι δεν διαθέτει τις γνώσεις.
Ναυάγιο ζωής είναι.ο Πριγκηψ ειναι εκλεπτυσμενος
ισα ισα εχει χιουμορ,γνωσεις,αποψεις δεν το πιστευωΝαυάγιο ζωής είναι.
Εγώ σπίτι μου μέρα μεσημέρι βγάζω φωτογραφίες αστέρια.Ναυάγιο ζωής είναι.
όπου με βρεις με σφάζεις. Είσαι και νέο μέλος που διαβάζει καιρό το σάιτ κλπΚάποτε είχε ωραίους διαλόγους πουλιού με τον άλλον που είχε λίγο καράφλα. Ωραίες μαχες τότε. Ατόφιες. Τώρα σε οποίο νήμα κι αν μπω, τσακώνονται οι ίδιοι, χωρίς ίχνος σπιρτάδας, χιούμορ, ή δημιουργικότητας.
Κάνει τέτοια ο Σαββιδοκαλογερουλης?Όταν διάλεξες να βρίσεις τον στοκαδούρα με το καλημέρα προσβάλοντας την γυναίκα του και τα προσωπικά του
Ρουλη διαβάζεις χρόνια το σαη και έμαθες και αυτήν την έκφραση?Ναυάγιο ζωής είναι.
να εισαι καλα αλανι.δεν υπαρχεις.ειχα μια υποψια αλλα μετα απο αυτο τι να πω..πραγματικο ταλεντο στο γραψιμο.κανε κατι μην χαραμιζεσαι.το εννοω.
Αυτόν πρόσβαλα. Διότι άλλο σουιγκεράς μέσω γκόμενας κι άλλο μέσω γυναίκας. Κάνεις γάμο επειδή υποτίθεται ότι τον σέβεσαι σαν ιερό θεσμό, αλλιώς για ποιο λόγο να παντρευτείς; Ο τύπος ξεφτιλίζεται από μόνος του, εγώ απλώς του το υπενθύμισα.Όταν διάλεξες να βρίσεις τον στοκαδούρα με το καλημέρα προσβάλοντας την γυναίκα του και τα προσωπικά του το έκανες με τον αέρα του επιτυχημένου που κουβαλάς στην έξω ζωή να υποθέσω. Δεν φταίς εσύ βέβαια αλλά οι αποτυχημένοι που ήταν δουλειά τους να σε εγκαλέσουν και διαλέγουν να τραβάνε το πτηνόν τους καλύτερα.
Α, μάλιστα. Έπιασε και τον "ιερό θεσμό του γάμου" ο καψερός ο Μέντορας.Αυτόν πρόσβαλα. Διότι άλλο σουιγκεράς μέσω γκόμενας κι άλλο μέσω γυναίκας. Κάνεις γάμο επειδή υποτίθεται ότι τον σέβεσαι σαν ιερό θεσμό, αλλιώς για ποιο λόγο να παντρευτείς; Ο τύπος ξεφτιλίζεται από μόνος του, εγώ απλώς του το υπενθύμισα.
Α μάλιστα, τώρα προστέθηκαν στην κουβέντα και παιδιά. Από το πουθενά. Εδώ ξεφτιλίζεις το γάμο σου, εκεί θα κόλλαγες για να μου την πεις;όπως κάνεις συνεχώς εσύ, αγγίζοντας πρόσωπα όπως γυναίκες και παιδιά,
σου έδωσα την ευκαιρία να πεις ότι έκανες λάθος και να το δεχτούμε έντιμα. Έχεις βρώμικη προσωπικότητα. Αν είχες τη μισή κλάση του στοκαδούρα θα έπρεπε να μακαρίζεις την τύχη σου. Δεν είναι τυχαίο ότι είσαι μόνος σου στην ζωή και έχεις παρέα το ίντερνετ και τις φαντασιώσεις.Αυτόν πρόσβαλα. Διότι άλλο σουιγκεράς μέσω γκόμενας κι άλλο μέσω γυναίκας. Κάνεις γάμο επειδή υποτίθεται ότι τον σέβεσαι σαν ιερό θεσμό, αλλιώς για ποιο λόγο να παντρευτείς; Ο τύπος ξεφτιλίζεται από μόνος του, εγώ απλώς του το υπενθύμισα.
Πιο τελειωμένος από σένα δε νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα ρε μέντορα. Η θλίψη που βγάζεις σε κάθε ποστ, όπου προσπαθείς να παραστησεις τον καμπόσο, μαυρίζει την ψυχή όποιου σε διαβάζει.Α μάλιστα, τώρα προστέθηκαν στην κουβέντα και παιδιά. Από το πουθενά. Εδώ ξεφτιλίζεις το γάμο σου, εκεί θα κόλλαγες για να μου την πεις;
Ναυάγιο, δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις. Αλλά πήγες να μου την πεις τότε και δεν μπορεί να μου τη λέει κάποιος που έχει πιάσει πάτο.