Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εισαι δυνατος κουταβουλια βλεπω.η πρωην μου ειναι.
Εισαι δυνατος κουταβουλια βλεπω.η πρωην μου ειναι.
Με έβαλες σε σκέψεις, καθώς είσαι αξιοσέβαστο μέλος και η γνώμη σου με ενδιαφέρειΝαι ναι όντως τύπε
Το πρόσεξα καλύτερα sorry λάθος μου
Πάντως προτιμουσα πιο πολύ την άλλη φωτό που είχε αυτό το σαρδόνειο χαμόγελο ο ντε νιρο σα να λεγε σας εχω ανετα μουνοπανα.
Αυτο που εκανε στην ταινια ηθελε πολλα κιλα αρχιδια
δεν ξέρω δεν αισθάνομαι άνετα ακόμα, δεν μου εμπνέεις εμπιστοσύνη. Μήπως είσαι από τον Πύργο Ηλείας?Γράψε μου pm εσύ και σου ορκίζομαι στην αντρική μου τιμή ότι δεν θα το μεταφέρω πουθενά
Μεγάλο Πεύκο και μετά Σχολή Αλεξιπτωτιστών φίλε, σειρά 228εμαθα πολλα στην ρεντινα στην σχολη ανορθοδοξου πολεμου.
Φίλε εγώ ξενύχταγα με την ταινία αυτή(ΤΗΕ ΤΑΧΙ DRIVER) και είχα βρει ταύτιση με το ρόλο καθ ότι μοναχικός λύκος της νύχτας.Με έβαλες σε σκέψεις, καθώς είσαι αξιοσέβαστο μέλος και η γνώμη σου με ενδιαφέρει
Δεν εχω αποψη για τους ειδικοδυναμιτες , μονο οτι ειναι λιγο τσαμπουκαδες. (απο αυτους που εχω γνωρισει)εμαθα πολλα στην ρεντινα στην σχολη ανορθοδοξου πολεμου.
κλαιωωωωωω ρε τρελε.δεν ξέρω δεν αισθάνομαι άνετα ακόμα, δεν μου εμπνέεις εμπιστοσύνη. Μήπως είσαι από τον Πύργο Ηλείας?
καθολου τσαμπουκαδες και πολυ καλες ψυχες.Δεν εχω αποψη για τους ειδικοδυναμιτες , μονο οτι ειναι λιγο τσαμπουκαδες. (απο αυτους που εχω γνωρισει)
Είμαι πολύ παλιό μέλος τύπε, από το 2005. Απλά έφαγα διαγραφή 1-2 φορές. Πρώτη κριτική που ανέβασα ήταν τον Αύγουστο του 2005 για το στούντιο που ήταν στην Ιππώνακτος και μία όμορφη ξανθιά που είχε, νομίζω Αντριάννα. Οι συγκεκριμένη κριτική χάθηκε μαζί με πολλές άλλες όταν άλλαξαν το domain του website από bourdela.gr σε bourdela.com αργότερα το 2005.δεν ξέρω δεν αισθάνομαι άνετα ακόμα, δεν μου εμπνέεις εμπιστοσύνη. Μήπως είσαι από τον Πύργο Ηλείας?
Ειπα οσους εχω γνωρισει, κακοι δεν ειστε ναι.καθολου τσαμπουκαδες και πολυ καλες ψυχες.
ευχαριστώ φίλε άσε με να το σκεφτώ και θα σε ενημερώσω.Είμαι πολύ παλιό μέλος τύπε, από το 2005. Απλά έφαγα διαγραφή 1-2 φορές. Πρώτη κριτική που ανέβασα ήταν τον Αύγουστο του 2005 για το στούντιο που ήταν στην Ιππώνακτος και μία όμορφη ξανθιά που είχε, νομίζω Αντριάννα. Οι συγκεκριμένη κριτική χάθηκε μαζί με πολλές άλλες όταν άλλαξαν το domain του website από bourdela.gr σε bourdela.com αργότερα το 2005.
Βρήκα όμως μία κριτική μου του 2007 για τον ίδιο χώρο: https://www.bourdela.com/sex-studio/discussions/review?id=367
Για να μην μακρυγορώ, μπορείς να με εμπιστευτείς.
Δεν εννοουσα φανταρους, εκπαιδευτες εχω γνωρισει.καθολου τσαμπουκαδες και πολυ καλες ψυχες.
Προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα, αλλά δεν έχει το επίπεδο κάποιων μελών με τα οποία θα ήθελες να "μοιάζεις". Εγώ λοιπόν εικάζω ότι είσαι κάποιο πρώην μέλος, τελείως αποτυχία, που αποφάσισες να γραφτείς ξανά με ένα "πιο σοβαρό" προφίλ, μήπως καταφέρεις να αφήσεις κάποιο στίγμα και εσύ. Αλλά προς το παρόν, λυπάμαι που θα στο πω, δεν έχει προκύψει αυτό...ευχαριστώ φίλε άσε με να το σκεφτώ και θα σε ενημερώσω.
Δεν υπάρχουν καλές ψυχές. Όλες οι ψυχές είναι σκοτεινές και μοβόρες.καθολου τσαμπουκαδες και πολυ καλες ψυχες.
σε 5 λεπτά από το να μου ζητήσεις να σε εμπιστευτώ πήγες στις βρισιές. Υπόδειγμα Πυργιώτη είσαι φίλε μπράβο.Προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα, αλλά δεν έχει το επίπεδο κάποιων μελών με τα οποία θα ήθελες να "μοιάζεις". Εγώ λοιπόν εικάζω ότι είσαι κάποιο πρώην μέλος, τελείως αποτυχία, που αποφάσισες να γραφτείς ξανά με ένα "πιο σοβαρό" προφίλ, μήπως καταφέρεις να αφήσεις κάποιο στίγμα και εσύ. Αλλά προς το παρόν, λυπάμαι που θα στο πω, δεν έχει προκύψει αυτό...
Άσε μην μου πεις, στα αρχίδια μου, που θα μου πουλήσεις και πνεύμα, κεφτέ
Δεν εννοουσα φανταρους, εκπαιδευτες εχω γνωρισει.
τσακαλε αυτοι εχουν και το αυταρχικο λογω ιδιοτητας.παντως η αδερφη της πρωην ακομα πιο δυνατο.ομορφοσογο δυνατο.Δεν εννοουσα φανταρους, εκπαιδευτες εχω γνωρισει.
Εμενα δεν με πειραζει τους γαμαω ολους αμα χρειαστει.τσακαλε αυτοι εχουν και το αυταρχικο λογω ιδιοτητας.παντως η αδερφη της πρωην ακομα πιο δυνατο.ομορφοσογο δυνατο.
Το πνεύμα, όταν είναι κακής ποιότητας, με εξοργίζει. Σε έχει γαμήσει κανένας Πυργιώτης? Δεν ήμουν εγώ, εγώ είμαι από Αθήνα.σε 5 λεπτά από το να μου ζητήσεις να σε εμπιστευτώ πήγες στις βρισιές. Υπόδειγμα Πυργιώτη είσαι φίλε μπράβο.
Έχει δοκιμάσει να με εξαπατήσει πυργιώτης. Όπως έκανες και εσύ με λόγους τιμής και μετά βρισιές. Δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα σαν ακεραιότητα αυτό.Το πνεύμα, όταν είναι κακής ποιότητας, με εξοργίζει. Σε έχει γαμήσει κανένας Πυργιώτης? Δεν ήμουν εγώ, εγώ είμαι από Αθήνα.