Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 14.936
η πρωην μου ειναι.Πολύ δυνατή η κυρία στην φωτο προφίλ σου.
γνωστή φαίνεταιη πρωην μου ειναι.
ειναι.γνωστή φαίνεται
Κανεις δεν μου εχει μιλησει τοσο γλυκα.
Ουτε η φαφουτα διαχειριστρια που με πιπωνει για να βαλει κατι ζεστο στο στομαχι της.
εγω απο την αλλη εχω ανδρειωθει διπλα σε τετοιους.
Ωραία η πρώην.η πρωην μου ειναι.
εισαι δυναμη.Οι Σερβοι! Οι Περηφανοι Σερβοι! Πρωτη φορα ναυαγησα στο λιμανι του Ντουμπροβνικ.
Τα λιγοστα χρηματα που μαζεψα απο τα καραβια δεν εφτασαν για να καλυψουν την παμπ
που χρεωκοπησα. Καταντησα φραγκοραφτης. Εζησα ομορφα πλαι σε κυριες που οταν τους επαιρνα
μετρα στις παντελονες και στις φουστες, χουφτωνα μουνι κι η σφαλιαρα πηγαινε συννεφο.
Καπου καπου γαμουσα. Οταν δεν τον επαιζα βεβαιως βεβαιως.
Τα καλοκαιρια ιδρωμενοι πατοι αφηναν μυρωδιες που χαιδευαν τον χωρο.
Το κλιματιστικο νεκρο. Η ψωλη πεινασμενη. Ωραιες εποχες. Τι τα θες;
δεν θελει και πολλα ο ανθρωπος!
βρηκα και αλλους μυημενους στο παρισι ομως.
το ξερω.χωρισαμε ομως.δεν αντεξα την ειδηση οτι γαμηθηκε με 10 απο τους καλυτερους μου φιλους.το πηρα κατακαρδα.Ωραία η πρώην.
αιτωλοακαρνανια?Παου οξω για δ΄λιες, το καναμ εργοχειρου...
Συμφωνώ έπρεπε να τραβήξει γραμμή στο 9.το ξερω.χωρισαμε ομως.δεν αντεξα την ειδηση οτι γαμηθηκε με 10 απο τους καλυτερους μου φιλους.το πηρα κατακαρδα.
Καπου καπου γαμουσα. Οταν δεν τον επαιζα βεβαιως βεβαιως.
Γιατί ρε τυπάρα μου έβγαλες τον Ντε Νίρο απ το προφίλ σου?Εγώ τα γνωστά. Με την Betsy για lunch
O Ντε Νίρο είναι πάλι τύπε μου, από την ταινία, προφίλΓιατί ρε τυπάρα μου έβγαλες τον Ντε Νίρο απ το προφίλ σου?
Σχεδόν σε είχα ταυτίσει με την γαμάτη rebell περσόνα του ρόλου του σε μια από τις πιο γαμιστερές ταινίες
γιατί να με εκθέσεις δημόσια? πμ δεν σου κάνει?Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιόν ανήκει ο κλώνος με το όνομα Prince Belozersky? (εδώ ή με pm)
Γράψε μου pm εσύ και σου ορκίζομαι στην αντρική μου τιμή ότι δεν θα το μεταφέρω πουθενάγιατί να με εκθέσεις δημόσια? πμ δεν σου κάνει?
ο Καλόγερο έχει πληροφορίες αν ενδιαφέρεσαι.
Ναι ναι όντως τύπεO Ντε Νίρο είναι πάλι τύπε μου, από την ταινία, προφίλ