Νέα

Πώς περνάμε τη μέρα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Έχει δοκιμάσει να με εξαπατήσει πυργιώτης. Όπως έκανες και εσύ με λόγους τιμής και μετά βρισιές. Δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα σαν ακεραιότητα αυτό.
Είμαι beta tester ενώ εσύ δεν είσαι, για να μάθεις.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
Εμενα δεν με πειραζει τους γαμαω ολους αμα χρειαστει. :P
Δεν εμπιστευομαι αυτες με πλαστικες στηθους για σχεση παντως. Τις θεωρω λιγο σαχλοκουδουνα απο χαρακτηρα.
ναι οκ αλλα επειδη εχω παθει τραλαλα απο μικρουλης με ολες τις τσοντοβιες τις αμερικανες το προτυπο γκομενας που ψαχνω για τα παντα ολα
σχεση,πουτσα,δουλειες σπιτιου,μαγειρεμα ειναι τετοιο δυστυχως η ευτυχως.παντως σαν χαρακτηρες εχεις δικιο δεν ειναι οτι καλυτερο πολλα συμπλεγματα αλλα απο την αλλη ειδα και τις αλλες.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
ναι οκ αλλα επειδη εχω παθει τραλαλα απο μικρουλης με ολες τις τσοντοβιες τις αμερικανες το προτυπο γκομενας που ψαχνω για τα παντα ολα
σχεση,πουτσα,δουλειες σπιτιου,μαγειρεμα ειναι τετοιο δυστυχως η ευτυχως.παντως σαν χαρακτηρες εχεις δικιο δεν ειναι οτι καλυτερο πολλα συμπλεγματα αλλα απο την αλλη ειδα και τις αλλες.
Καλα δεν υπαρχει αντρας να μην την εχει πατησει απο γυναικα με καποιο τροπο.
Τουλαχιστον περασες καλα. :P

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα, αλλά δεν έχει το επίπεδο κάποιων μελών με τα οποία θα ήθελες να "μοιάζεις". Εγώ λοιπόν εικάζω ότι είσαι κάποιο πρώην μέλος, τελείως αποτυχία, που αποφάσισες να γραφτείς ξανά με ένα "πιο σοβαρό" προφίλ, μήπως καταφέρεις να αφήσεις κάποιο στίγμα και εσύ. Αλλά προς το παρόν, λυπάμαι που θα στο πω, δεν έχει προκύψει αυτό...

Άσε μην μου πεις, στα αρχίδια μου, που θα μου πουλήσεις και πνεύμα, κεφτέ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
πολύ κατατοπιστικό ως λακωνική βιογραφία πλείστων αντρών και αρκετά επιβλητικό ώστε να σταθεί και ως χωρίο σε επιτύμβια στήλη. Πιθανόν να σας το δανειστώ μετά θάνατον, που δεν θα μπορείτε να μου ζητήσετε και δικαιώματα :)

Παντως δικαιωμα να σε γραψω στην ψωλα μου δεν εχεις δωσει...

:hi:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα, αλλά δεν έχει το επίπεδο κάποιων μελών με τα οποία θα ήθελες να "μοιάζεις". Εγώ λοιπόν εικάζω ότι είσαι κάποιο πρώην μέλος, τελείως αποτυχία, που αποφάσισες να γραφτείς ξανά με ένα "πιο σοβαρό" προφίλ, μήπως καταφέρεις να αφήσεις κάποιο στίγμα και εσύ. Αλλά προς το παρόν, λυπάμαι που θα στο πω, δεν έχει προκύψει αυτό...

Άσε μην μου πεις, στα αρχίδια μου, που θα μου πουλήσεις και πνεύμα, κεφτέ
Θα κάνει κι άλλα προφίλ μέχρι να προκύψει. Τα αποτυχημένα προφίλ εδώ μέσα θεραπεύονται με καινούργια. Το αποτυχημένο του προφίλ εκεί έξω θα το κουβαλάει μια ζωή.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Θα κάνει κι άλλα προφίλ μέχρι να προκύψει. Τα αποτυχημένα προφίλ εδώ μέσα θεραπεύονται με καινούργια. Το αποτυχημένο του προφίλ εκεί έξω θα το κουβαλάει μια ζωή.
Γιατί δεν του λες ότι είμαι το πουλί?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όταν διάλεξες να βρίσεις τον στοκαδούρα με το καλημέρα προσβάλοντας την γυναίκα του και τα προσωπικά του το έκανες με τον αέρα του επιτυχημένου που κουβαλάς στην έξω ζωή να υποθέσω. Δεν φταίς εσύ βέβαια αλλά οι αποτυχημένοι που ήταν δουλειά τους να σε εγκαλέσουν και διαλέγουν να τραβάνε το πτηνόν τους καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom