Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.396
- Πόντοι
- 14.936
Δώσε και στον εαυτό σου μία ευκαιρία να αποκτήσει πραγματική ζωή, αντί να παριστάνεις τον πρίγκηπα σε ένα site για μπουρδέλα.σου έδωσα την ευκαιρία
Τρολ μόουντ οφ:Αυτόν πρόσβαλα. Διότι άλλο σουιγκεράς μέσω γκόμενας κι άλλο μέσω γυναίκας. Κάνεις γάμο επειδή υποτίθεται ότι τον σέβεσαι σαν ιερό θεσμό, αλλιώς για ποιο λόγο να παντρευτείς; Ο τύπος ξεφτιλίζεται από μόνος του, εγώ απλώς του το υπενθύμισα.
Θύμισε μου λίγο ποια άλλη περσονα έκανε τα ίδια...Πιο τελειωμένος από σένα δε νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα ρε μέντορα. Η θλίψη που βγάζεις σε κάθε ποστ, όπου προσπαθείς να παραστησεις τον καμπόσο, μαυρίζει την ψυχή όποιου σε διαβάζει.
Μη γράφεις τέτοια, γιατί ικανό τον έχω να σου πει πως του την πέφτεις γιατί σε έχει τσαλακώσει πιο παλιά, με άλλο nick.Θύμισε μου λίγο ποια άλλη περσονα έκανε τα ίδια...
Ξεχνάω.
Δικηγόρος ναυαγίου.Τρολ μόουντ οφ:
Το ξέρεις ότι αυτό που έκανες είναι τέρμα ανανδρο και ανέντιμο,έτσι δεν είναι?
Ο Στοκαδουρας σου την είχε πει περί Μαιντριντερ και εσύ επειδή δεν είχες τι να πεις,έσπασες (Όπως πάντα κάνεις εδώ μεσα)και έπιασες στον λόγο σου,τη γυναίκα του άλλου και τις σεξουαλικές περιπτύξεις της.
Λες να μου πει ότι με έχει κάνει και πουτανάκι του,που τρέχω ξοπίσω του?Μη γράφεις τέτοια, γιατί ικανό τον έχω να σου πει πως του την πέφτεις γιατί σε έχει τσαλακώσει πιο παλιά, με άλλο nick.
3,5 μήνες στο σάη και έμαθες και τον όρο ναυάγιο?Δικηγόρος ναυαγίου.
καλο μου φιλαρακι τα παντα ακουω αλλα εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα τελειωμενα λασπη χαλια ρετρο σκυλαδικα.φιλε @koutavoulias εισαι για πολυ βιετναμ φαση βλεπω
φιλε @koutavoulias εισαι για πολυ βιετναμ φαση βλεπω
εγω ειμαι εντελως αντιθετως, τα σιχαινομαι, αλλα....καλο μου φιλαρακι τα παντα ακουω αλλα εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα τελειωμενα λασπη χαλια ρετρο σκυλαδικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασχολουμαι με τα σκυλαδικα απο μικρουλης πιο πολυ απο περιεργεια αλλα τελικα ειναι καποια που ειναι τοσο τελειωμενα που μου αρεσουν.εγω ειμαι εντελως αντιθετως, τα σιχαινομαι, αλλα....
γουσταρω παρεα παρακμιακη και τρελα σκηνικα απειρου γελιου.
"απο το μαλακα στο πρωτο τραπεζι"
εγω ειμαι εντελως αντιθετως, τα σιχαινομαι, αλλα....
ω ρε φιλε, εισαι πολυ progressive και ψαγμενος εσυ.
γουσταααααρω.
γουσταααααρω.
Εδώ θα έλεγα ότι έχουμε ένα εξαιρετικό ποστ που σκιαγραφεί επακριβώς τον όρο ναυάγιο και το ποιός τον εκπληρώνει στο μπου. Νομίζω ότι παίρνει το κύπελλο στο σπίτι του ο Μέντορας.Τυπε kalogero το θεμα αυτο ποναει αυτους που πονανε ετσι κι αλλιως - οπως πονανε κι οσοι ανυπαρκτοι στον αληθινο κοσμο πουλανε μουρη σ'ενα σαιτ για πουτανες για τα λεφτα που βγαζουν στην ξενιτια. Στην πραγματικοτητα η ιδια κατηγορια ναυαγισμενων ανθρωπων ειναι και οι μεν και οι δε. Μην ανοιξουμε συζητηση για ψυχολογικα τραυματα και κοινωνικα αποβλητα γιατι θα πονεσει πιο πολυ. Για τους υπολοιπους -και μαλλον ειμαστε οι περισσοτεροι- στα παπαρια μας τυπε. Εχουμε τις οικογενειες μας, τους φιλους μας , τα χομπι μας , τις γκομενες μας, τις ζωες μας. Μήπως εσυ κρινεις τυπε εξ ιδιων τα αλλοτρια και νομιζεις οτι ο κοσμος αρχιζει και τελειωνει στο ποσα λεφτα βγαζεις και στο ποσα πληρωνεις για να γαμησεις ; Γιατι για να σ'εχει τσουξει τοσο που 5 ναυαγια αμφισβητουν τα ποσα βγαζεις , μαλλον ανηκεις στα αλλα 5 ναυαγια που νοηματοδοτουν την υπαρξη τους απο αυτο. Ε ;
απο discoελληνικα μονο το disco τσουτσουνι ξερω.και σκυλο ντισκο.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.ασχολουμαι απο μικρος βασικα και πολυ με παρα πολλα ειδη μουσικης αλλα λογο του οτι το σκυλαδικοαπο discoελληνικα μονο το disco τσουτσουνι ξερω.
εσυ φιλε εισαι σκυλοεγκυκλοπαιδεια λεμε.
εγω ειμαι εντελως αντιθετως, τα σιχαινομαι, αλλα....
απο discoελληνικα μονο το disco τσουτσουνι ξερω.
εσυ φιλε εισαι σκυλοεγκυκλοπαιδεια λεμε.
trash εννοεις μαλλονσε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.ασχολουμαι απο μικρος βασικα και πολυ με παρα πολλα ειδη μουσικης αλλα λογο του οτι το σκυλαδικο
ειναι thrash εντελως γουσταρω πολυ.