Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
αγορινα μου ποιος σε εκνευρισε να τον μαλωσω. επιπεδο δημοτικουBig Brother is watching you
αγορινα μου ποιος σε εκνευρισε να τον μαλωσω. επιπεδο δημοτικουBig Brother is watching you
δεν φτανει που εισαι Αλβανός εισαι και αποτυχημένοςΟχι δε ρωτησα. δε ξερω και για σενα να πω την αληθεια.
θα μαθω οταν θα πηδηξω την πουτανα τη μανα σου
Λούλη μου σήμερα εχεις πολλά νεύρα.αγορινα μου ποιος σε εκνευρισε να τον μαλωσω. επιπεδο δημοτικου
μαζί με το άλλο σκουπιδι επιμένεις να προσβάλεις την οικογένεια του ανθρώπου. Την ιδιότητα πρέπει να σέβεσαι, δεν σου είπε κανείς να εγκρίνεις τα γούστα του.ναι ρε φιλε, πηγαινε να παρεις ματι τη γυναικα σου να ξεσκιζεται και ασε εμας του χαζουληδες να λεμε οτι θελουμε.
και λες τον αλλον ναυαγιο της ζωης
Ρε τυπε, νομιζα εσυ δε διαβαζεις καν τι λεω ετσι δεν ελεγες, τι εγινε σημερα? εχεις ρεπο απο την ΕΥΠ?Λούλη μου σήμερα εχεις πολλά νεύρα.
Σε θέλω κουλ.
Σοκολάτα, πες μας ρε εκείνη την ιστορία που είχες γραψει, με τη μαύρη που την έδερνε ο άντρας στο γκέτο και είχαν μαζευτεί και οι άλλοι μαύροι και αντί να βοηθήσουν γέλαγαν και έλεγες σε όλους εδώ να δέρνουν τις γυναίκες τους. Και αντί να βοηθάνε όταν πέφτουν μπροστά σε τέτοιο σκηνικό, να γελάνε όπως οι μαύροι. ρμιλαει ο στοκος με τον τρελο που δινουν συνεχεια λαικ ο ενας στον αλλο. πιο βλακες ψοφατε
εσυ εμαθες κολύμπι ?Υπαρχουν και μεγαλυτερα λαθη.
Να ξεχασεις την καποτα και να βγαλεις γιο εσενα.
Τις Τρίτες έχω ρεπό Λούλη μουΡε τυπε, νομιζα εσυ δε διαβαζεις καν τι λεω ετσι δεν ελεγες, τι εγινε σημερα? εχεις ρεπο απο την ΕΥΠ?
Θα γραψεις το ιδιο και στον Νιπλη τυπε? η εισαι επιλεκτικα ευαισθητος?μαζί με το άλλο σκουπιδι επιμένεις να προσβάλεις την οικογένεια του ανθρώπου. Την ιδιότητα πρέπει να σέβεσαι, δεν σου είπε κανείς να εγκρίνεις τα γούστα του.
Αν έχετε γεννηθεί πεταμένοι στα ιδρύματα και δεν γνωρίζετε την έννοια σεβασμός στα οικογενειακά να το πείτε να κατανοήσουμε εμείς που έχουμε κατανόηση τουλάχιστον. Μιλάτε για την γυναίκα του σαν τρολ του διαδικτύου ενώ μπροστά του δεν θα είχες ποτέ το στομάχι να το κάνεις αυτό σε κανέναν και σωστά θα έκανες.
Εδώ τον φυλόβιο που τον έχουμε ξεσκίσει και μόλις αντιληφθήκαμε οικογενειακό φάουλ τα σβήσαμε και χρεώσαμε και το λάθος μας αντρίκια.
Αλβανός σίγουρα δεν είσαι, αλλά είσαι ένα ανδρείκελο να μιλάς από ασφάλεια για τη γυναίκα του κάθε ανθρώπου.
Μπορείς να σκεφτείς αυτό που σου λέω και να αναθεωρήσεις.
Καλυτερα μπογιατζης παρα ανεργος σαν και σεναεσυ εμαθες κολύμπι ?
το φοβάσαι το νέρο ?
σου εχει μείνει τραυμα ?
εχετε νερο σπιτι ή σε φτυνουν οι δικοί σου στην μαπα για να φυγει η τσιμπλα ?
μαλάκα ελαιοχρωματιστη
Ποτε την εγραψα αυτη την ιστορια?Σοκολάτα, πες μας ρε εκείνη την ιστορία που είχες γραψει, με τη μαύρη που την έδερνε ο άντρας στο γκέτο και είχαν μαζευτεί και οι άλλοι μαύροι και αντί να βοηθήσουν γέλαγαν και έλεγες σε όλους εδώ να δέρνουν τις γυναίκες τους. Και αντί να βοηθάνε όταν πέφτουν μπροστά σε τέτοιο σκηνικό, να γελάνε όπως οι μαύροι. ρ
Μπορείτε να λέτε τα πάντα. ΑΛΛΑ δεν έχει κανείς δικαίωμα να μιλάει προσβλητικά για οικογενειακό μέλος εκτός και έχει τον ανδρισμό να το κάνει και πρόσωπο με πρόσωπο.Θα γραψεις το ιδιο και στον Νιπλη τυπε? η εισαι επιλεκτικα ευαισθητος?
τι ακριβως εγραψα? οτι η γυναικα του κανει σεξ μπροστα του, ψεματα ειναι?
κλασσικος ΑλβανοςΘα γραψεις το ιδιο και στον Νιπλη τυπε? η εισαι επιλεκτικα ευαισθητος?
τι ακριβως εγραψα? οτι η γυναικα του κανει σεξ μπροστα του, ψεματα ειναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλυτερα μπογιατζης παρα ανεργος σαν και σενα
Τότε που δεν ήσουν ακόμα Αλβανός.Ποτε την εγραψα αυτη την ιστορια?
Τότε που δεν ήσουν ακόμα Αλβανός.
ενώ εγώ που είμαι εμβολιασμένος είδες τι ζεν που είμαι? και μετά λένε κακά τα εμβόλια.λέτε να μας ρίχνουν υπερ-διεργετικές ουσίες στο νερό;
ενώ εγώ που είμαι εμβολιασμένος είδες τι ζεν που είμαι? και μετά λένε κακά τα εμβόλια.
Ποια οικογένεια προσβάλουμε, ρε τυπάκο; Σουιγκιγκ με τη γυναίκα του κάνει. Όχι με τη γκόμενά του, με τη γυναίκα του. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έτσι είναι οι αξιοπρεπείς οικογένειες που σέβονται το θεσμό του γάμου; Έχει οικογένεια αυτό το κατεστραμμένο άτομο; Θα μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδιά σε ένα τέτοιο περιβάλλον;μαζί με το άλλο σκουπιδι επιμένεις να προσβάλεις την οικογένεια του ανθρώπου. Την ιδιότητα πρέπει να σέβεσαι, δεν σου είπε κανείς να εγκρίνεις τα γούστα του.
Αν έχετε γεννηθεί πεταμένοι στα ιδρύματα και δεν γνωρίζετε την έννοια σεβασμός στα οικογενειακά να το πείτε να κατανοήσουμε εμείς που έχουμε κατανόηση τουλάχιστον. Μιλάτε για την γυναίκα του σαν τρολ του διαδικτύου ενώ μπροστά του δεν θα είχες ποτέ το στομάχι να το κάνεις αυτό σε κανέναν και σωστά θα έκανες.
Εδώ τον φυλόβιο που τον έχουμε ξεσκίσει και μόλις αντιληφθήκαμε οικογενειακό φάουλ τα σβήσαμε και χρεώσαμε και το λάθος μας αντρίκια.
Αλβανός σίγουρα δεν είσαι, αλλά είσαι ένα ανδρείκελο να μιλάς από ασφάλεια για τη γυναίκα του κάθε ανθρώπου.
Μπορείς να σκεφτείς αυτό που σου λέω και να αναθεωρήσεις.
Τι να πεις Μέντορά μου; Καψουλάκια όλα. Μη σκας όμως. Κανείς δεν περνάει καλύτερα από σένα εδώ μέσα.Ποια οικογένεια προσβάλουμε, ρε τυπάκο; Σουιγκιγκ με τη γυναίκα του κάνει. Όχι με τη γκόμενά του, με τη γυναίκα του. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έτσι είναι οι αξιοπρεπείς οικογένειες που σέβονται το θεσμό του γάμου; Έχει οικογένεια αυτό το κατεστραμμένο άτομο; Θα μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδιά σε ένα τέτοιο περιβάλλον;
Τον υπερασπίζεσαι, γιατί είσαι το ίδιο κατεστραμμένος με αυτόν, με ειδικότητα το μπούλιγκ. Συσσωρευμένη κακία από μία αποτυχημένη ζωή. Άντε κάνε μας τη χάρη, ρε μίζερη ύπαρξη.