Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.066
- Πόντοι
- 12.756
τα μουνοπαναεγω το εννοω ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
καλα κανω και εχω Κοσμοτε, η Βοντα δεν πιανει πουθενα
τα μουνοπαναεγω το εννοω ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Έφυγε η πρώην με τον καινούργιο στο σεν μπαρθ και την είχες γαμησει στα τηλέφωνα να γυρίσει πίσω τυπε ;μεσα στην 3αδα ειμαι τυπε , μην με ρίχνεις
την πεμπτη εμαθα οτι ειμαι μαυρη λιστα και στην vodafone
χρωσταω λενε 6 χιλιαρικα λογαριασμους
Ελα Παναγια μου , εγω ? αποκλειεται
τον καταστρεψε η καριολα που να σαπισει το μουνι τηςΈφυγε η πρώην με τον καινούργιο στο σεν μπαρθ και την είχες γαμησει στα τηλέφωνα να γυρίσει πίσω τυπε ;
τοτε με τις ψηφοφοριες με τον ντανο, θα εγινε μαλλον....μεσα στην 3αδα ειμαι τυπε , μην με ρίχνεις
την πεμπτη εμαθα οτι ειμαι μαυρη λιστα και στην vodafone
χρωσταω λενε 6 χιλιαρικα λογαριασμους
Ελα Παναγια μου , εγω ? αποκλειεται
κατι εταιρικα ειχα καποια στιγμη , ποιος την γαμαει την αλληΈφυγε η πρώην με τον καινούργιο στο σεν μπαρθ και την είχες γαμησει στα τηλέφωνα να γυρίσει πίσω τυπε ;
αλλοι την ξεκωλιαζουν δυστυχωςκατι εταιρικα ειχα καποια στιγμη , ποιος την γαμαει την αλλη
ο λογιστης καποια μαλακία εκανε, δεν πειράζει , να ναι καλα , γλυτωσα περισσοτερα με τις μαγκιες που εκανε , χαλαλι του
οχι ρε βρε μαλακα , αυτηνης την ειχα κοψει το κινητο πριν την σουταρω , οταν ετοιμαζε η φιλιππινεζα τις βαλιτσες της και αυτη ηταν στον χοντοτον καταστρεψε η καριολα που να σαπισει το μουνι της
νομιζω κανεις δεν μπορει να την ξεκωλιασει , ειναι πολυ ακριβη η κωλοτρυπίδα τηςαλλοι την ξεκωλιαζουν δυστυχως
μια χαρα ξεσκιζεται στο λεω εγω...γυναικα και αμαξι δεν δινεται ρε χτικιαρηνομιζω κανεις δεν μπορει να την ξεκωλιασει , ειναι πολυ ακριβη η κωλοτρυπίδα της
οχι σαν την δικια σου , που με 10 ευρω την δίνεις
Τυπε ο Μηλιώνης της ενεργκα έκανε πάρτυ στη Μύκονο με μουναρες και Άρμαν ντε μπρινιακ πενταλιτρες που της κουβαλαγαν 4 σαν τον επιτάφιο για το μαρούλι που έφαγε εσυ που πηγες στου γαρμπη στο καβούρι για γαύρο μαρινάτο Και ούζο Βαρβαγιάννη το μπλε που έφαγες από τη βονταφον 6 χιλιάρικα ;κατι εταιρικα ειχα καποια στιγμη , ποιος την γαμαει την αλλη
ο λογιστης καποια μαλακία εκανε, δεν πειράζει , να ναι καλα , γλυτωσα περισσοτερα με τις μαγκιες που εκανε , χαλαλι του
αυτες οι καμερες του χοντος σεντερ πρεπει να εχουν ολοκληρα σηριαλ.εγω χωριζα μια πρωην με αλλη στα ταμεια μαλλιοτραβηγμα.οχι ρε βρε μαλακα , αυτηνης την ειχα κοψει το κινητο πριν την σουταρω , οταν ετοιμαζε η φιλιππινεζα τις βαλιτσες της και αυτη ηταν στον χοντο
ειχα κοψει κινητο και καρτες , εγινε και ξεφτιλα στο χοντο
νιπλης μπορει να εχει γεμισει ενα ντουλαπι με αποποιησεις κληρονομιας απο ολους τους απογονους του, να ειναι μες στην πρωτη δεκαδα στον τειρεσια και να υπαρχει κορνιζα του στο γραφειο του πιτσιλη στην ΑΑΔΕ, αλλα τουλαχιστον κανει ζωαρα και πινει νερο φιτζι....
σε αντιθεση με εσενα που οταν πεθανεις, θα σου βαλουν ενα ξυλινο σταυρο και λιγο χωμα, σαν τους σομαλους ανταρτες στα βουνα...
τυπε οταν ανοιγα εγω μηδες 30λιτρες ο Μηλιωνης ηταν στο διπλανο τραπέζι και χαζευε τα μουνια που ειχαμε και μαζευες τους φελους απο αυτεςΤυπε ο Μηλιώνης της ενεργκα έκανε πάρτυ στη Μύκονο με μουναρες και Άρμαν ντε μπρινιακ πενταλιτρες που της κουβαλαγαν 4 σαν τον επιτάφιο για το μαρούλι που έφαγε εσυ που πηγες στου γαρμπη στο καβούρι για γαύρο μαρινάτο Και ούζο Βαρβαγιάννη το μπλε που έφαγες από τη βονταφον 6 χιλιάρικα ;
Κι εγώ τυπε είχα αφήσει απλήρωτο το πάγιο 1 χρόνο για μια γκαρσονιέρα στον άγιο Αρτέμιο τους γαμησατυπε οταν ανοιγα εγω μηδες 30λιτρες ο Μηλιωνης ηταν στο διπλανο τραπέζι και χαζευε τα μουνια που ειχαμε και μαζευες τους φελους απο αυτες
μην μου λες για τον μαλακα
τον κατουραγα για πλακα
ανοιγαμε τις 30λιτρες και τις πεταγαμε στην θαλασσα
και εστελνε ο αιγυπτιος τα γκαρσονια να τις μαζεψουν την αλλη μέρα
ενα μονο θα σου πω , πιστολι και στην ενεργκα εχω ρίξει
μεγαλο πιστολι
και εμενα αυτα ερχοταν και μου ελεγε ο Μηλ και τον επιασε ο Ζαννης και του λεει φευγα απο εκει δεν σε παιρνειΚι εγώ τυπε είχα αφήσει απλήρωτο το πάγιο 1 χρόνο για μια γκαρσονιέρα στον άγιο Αρτέμιο τους γαμησα
Τυπε δεν πιστεύω το ρόλεξ να το πήρες από τον αγλουκαι εμενα αυτα ερχοταν και μου ελεγε ο Μηλ και τον επιασε ο Ζαννης και του λεει φευγα απο εκει δεν σε παιρνει
και καθοταν παρέα με Αγλου και κατι σαπιες και ρουφαγε το κοκτειλ του και ανεβαζε στορυ να κανει εντυπωση
ασε με ρε μαλακα με το ψωνιο
Τυπε δεν πιστεύω το ρόλεξ να το πήρες από τον αγλου
παντως φίλε θα ήθελα να ήμουν σε μια μεριά να δω τον φρατζεσκο να λέει στο Μηλιώνη μην πλησιάζεις στο τραπέζι του νιπλη δεν σε παίρνει είναι μεγάλο λαμόγιο έχει φάει από την βονταφον 6 χιλιάρικα ψαρωσε άσχημα πιστεύω
για μαλακα ψαχνεις, απο Σερκο τυπε
αυτοι ανταλλαζαν τα κλεμμενα, ειχαν πει και του Ζαν να παρει , τον εψηναν και αυτον
αλλα στραβωνε και δεν επαιρνε μεταχειρισμενα , μια φορα που η μαλακια του τον εσωσε
τυπε μην προσπαθεις να μπλεξεις τα θεματαΠα
παντως φίλε θα ήθελα να ήμουν σε μια μεριά να δω τον φρατζεσκο να λέει στο Μηλιώνη μην πλησιάζεις στο τραπέζι του νιπλη δεν σε παίρνει είναι μεγάλο λαμόγιο έχει φάει από την βονταφον 6 χιλιάρικα ψαρωσε άσχημα πιστεύω
Τυπε νομίζω χώραγε και λίγο κοκλωνης στην ιστορία άμα την είχα γράψει εγώ θα τον έβαζα να μας κοιτάει από την ουρά στα λίφτ την ώρα που μας ανέβαζε στην κορυφή Στο Καϊμάκτσαλαν το σνοουμομπιλτυπε μην προσπαθεις να μπλεξεις τα θεματα
το τι εχω μπιστολιάσει συνολικά σε σχεση με το μαλακα δεν εχει να κανει
ουτε αυτος εχει μπιστολιασει 100+μυρια που λενε , μην ψαρωνεις
οταν περναγαν φοροι ακινητων μεσω λογαριασμων και τα εισέπραττε η εταιρεία του μην νομιζεις οτι ολοι τα ειχαν πληρωσει
πρωτος εγω ειχα 150Κ λογαριασμο στον μαλακα που δεν πληρωσα
το δημοσιο ομως τα ζηταει απο το μαλακα
μην την ψαχνεις, δεν ειναι ολα για όλους
αν ψαρωσε η οχι ο μαλακας ασε με να τα ξερω εγω , που στο κουρσεβελ ανεβαίναμε με το αμαξι του Ζαν , και αυτος μας κοιταγε μεσα απο το ταξι
οπότε σου λεω αστα, δεν ειναι ιστορίες για σαιτ με μελη που γαμανε με 10 ευρω, αντε στην καλυτερη με 160 την ωρα