You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς περνάμε τη μέρα μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
Μην αργήσεις και λιώσει το χιόνι τυπεΤον Κοκλ θα στον βαλω μετά, αφου εισαι δροσερός και σου αρεσουν αυτα τα αγόρια , μην θες ολη την ιστορία απο το πρωτο επεισόδιο τυπε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
με μαγιο τον θελεις δροσερούλη ΜπραμπΜην αργήσεις και λιώσει το χιόνι τυπε
λες να μην σε εχουμε καταλαβει
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε φέτος που θα την πας την Φιλιππινέζα Διακοπές ;με μαγιο τον θελεις δροσερούλη Μπραμπ
λες να μην σε εχουμε καταλαβει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
θες να της πω να ερθει σπιτι σου να σε κανει ανθρωπο? θα χωράτε ?Τυπε φέτος που θα την πας την Φιλιππινέζα Διακοπές ;
εχεις να της πληρωσεις μηνιατικο ή θα σε λυπηθει και θα στο κανει τσαμπα ?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
Πες της μόνο στο πατάρι πάνω από το μπάνιο χωράει μαζί με τον θερμοσίφωνα μηνιάτικο δεν παίζει αν θέλει θα πληρώνετε με κουπόνια να πηγαίνει σε τικετ ρεστοραντ στα ρεπό της της Κυριακής μπορείτε να πηγαίνετε μαζί να μην επιβαρύνεις συνέχεια τους γείτονεςθες να της πω να ερθει σπιτι σου να σε κανει ανθρωπο? θα χωράτε ?
εχεις να της πληρωσεις μηνιατικο ή θα σε λυπηθει και θα στο κανει τσαμπα ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
θες να τους πω να σου βγαλουν κανα φαγητο και για σενα και να στο φερνει η Φιλιππινέζα ?Πες της μόνο στο πατάρι πάνω από το μπάνιο χωράει μαζί με τον θερμοσίφωνα μηνιάτικο δεν παίζει αν θέλει θα πληρώνετε με κουπόνια να πηγαίνει σε τικετ ρεστοραντ στα ρεπό της της Κυριακής μπορείτε να πηγαίνετε μαζί να μην επιβαρύνεις συνέχεια τους γείτονες
να κρατησεις και τα τικετς ρεστοραντ μην σου λειψουν ? θα τα εχεις τεραστια αναγκη αφου πληρωνεσαι με αυτα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε αν έχεις μείνει ευχαριστημένος τόσες φορές που χεις φάει εκεί στείλε κάνα τάπερθες να τους πω να σου βγαλουν κανα φαγητο και για σενα και να στο φερνει η Φιλιππινέζα ?
να κρατησεις και τα τικετς ρεστοραντ μην σου λειψουν ? θα τα εχεις τεραστια αναγκη αφου πληρωνεσαι με αυτα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
ασε τυπε, σε κόβω σε τραγική κατασταση, θα τους ψυρίσεις και τα ταπερ εσυΤυπε αν έχεις μείνει ευχαριστημένος τόσες φορές που χεις φάει εκεί στείλε κάνα τάπερ
θα τους πω αν ειναι να σου στειλουν σε καμιά σακούλα, σαν τις ταβερνες με τα κόκκαλα που παιρνει ο κοσμος.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε αν περισσεύει και σαμπάνια Βαλτην σε κάνα πλαστικό μπουκάλι σπραιτ και στείλε την κι αυτήασε τυπε, σε κόβω σε τραγική κατασταση, θα τους ψυρίσεις και τα ταπερ εσυ
θα τους πω αν ειναι να σου στειλουν σε καμιά σακούλα, σαν τις ταβερνες με τα κόκκαλα που παιρνει ο κοσμος.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.608
- Πόντοι
- 12.756
Χαχαχαχαχα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
Κουράζεις τυπε, σκεφτεσαι με το μυαλο της φτωχατζας και κουράζεις πολυΤυπε αν περισσεύει και σαμπάνια Βαλτην σε κάνα πλαστικό μπουκάλι σπραιτ και στείλε την κι αυτή
δεν πινουν sprite σε αυτα τα οικονομικά μεγεθη
γαμησε μας , πρεπει να σου μαθουμε την αλφαβήτα απο την αρχη
θα βαλω την Φιλιππινέζα να πιει 2 γουλιες και να το κρατησει στο στομα , και μολις φτασει στο φτυνει μεσα στο δικό σου
παλι για σαμπανια θα το περάσεις , μην τρελενεσαι
Εσύ πάλι με το υψηλό σου νοητικό επίπεδο πιάνεις πουλιά στον αέρα. Κι ο Sokol στον οποίο απευθύνεσαι κι αρκετά άτομα ακόμα ξέρουν το site μου κι από τα νομικά στοιχεία που αναγράφονται φαίνεται και πώς λέγομαι και πού μένω και ότι το επαγγελματικό μου μητρώο είναι γαλλικό..Τώρα κι αν εξαπτεσαι.....
Και μόλις σου απάντησα ότι σπάμε την πλάκα μας.Μην κοιτάς που δεν το καταλαβαίνεις λόγω χαμηλού Νοητικού επιπέδου που διαθέτεις.
Οι πιο πολλοί έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι δεν παίζει να είμαι ο Σαββίδης και είσαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τίποτα λόγω της καθυστεριάς σου. Και κατηγορείς τον άλλον για χαμηλό νοητικό επίπεδο.
Συνέχισε να δίνεις ρεσιτάλ βλακείας και να επαναλαμβάνεις συνέχεια σαν αυτιστικό ότι είμαι ο Σαββίδης.
Για ποια επιδειξιομανία μιλάς, ρε τυπάκο; Δεν καταλαβαίνεις ότιι θέλω και τα γράφω σε αυτό το στυλ για να σπάω κι εγώ πλάκα;
Και τι είδους είναι το χιούμορ που κάνεις; Ότι κάποιος που είναι στα εξήντα είναι τόσο γέρος που τον ξεσκατίζουν; Προφανώς ανόητο χιούμορ όπως και το μυαλό σου.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
Χαχαχαχαχα
σε βλεπω για δανεικα στο Μπραμπ
οχι να παιρνεις
να του δινεις
να δεις πως θα σου κοπει το γελιο
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.348
- Πόντοι
- 27.261
δουλεια σημερα, αλλα βαρετα οσο δεν παει
υπομονη μια ωρα ακομα να ξεκουμπιστω για σπιτι, που με περιμενει η αλλη για ματσακι
υπομονη μια ωρα ακομα να ξεκουμπιστω για σπιτι, που με περιμενει η αλλη για ματσακι
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Τυπε αν περισσεύει και σαμπάνια Βαλτην σε κάνα πλαστικό μπουκάλι σπραιτ και στείλε την κι αυτή
γελάτε, γελάτε αλλά πράγματι ήταν παγιωμένη τακτική σε επιχειρήσεις κέτερινγκ -στις επίσημες δεξιώσεις πλουσίων, από αυτούς που δήθεν ξεχωρίζουνε με την δοκιμή τα εκλεκτά κρασιά- μόλις πιούνε τις πρώτες κανονικές σαμπάνιες και δεν ξέρουν πού πατούν και πού βρίσκονται από το πολύ κέφι και την υλική ευδαιμονία, να τους τις ξαναγεμίζουν με σπράιτ και να τις σερβίρουν ξεδιάντροπα, χωρίς κανείς να αντιληφθεί την διαφορά
Διαγραμμένο μέλος 197801
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2020
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
παιζοντας..............
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΕσύ πάλι με το υψηλό σου νοητικό επίπεδο πιάνεις πουλιά στον αέρα. Κι ο Sokol στον οποίο απευθύνεσαι κι αρκετά άτομα ακόμα ξέρουν το site μου κι από τα νομικά στοιχεία που αναγράφονται φαίνεται και πώς λέγομαι και πού μένω και ότι το επαγγελματικό μου μητρώο είναι γαλλικό..
Οι πιο πολλοί έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι δεν παίζει να είμαι ο Σαββίδης και είσαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τίποτα λόγω της καθυστεριάς σου. Και κατηγορείς τον άλλον για χαμηλό νοητικό επίπεδο.
Συνέχισε να δίνεις ρεσιτάλ βλακείας και να επαναλαμβάνεις συνέχεια σαν αυτιστικό ότι είμαι ο Σαββίδης.
Για ποια επιδειξιομανία μιλάς, ρε τυπάκο; Δεν καταλαβαίνεις ότιι θέλω και τα γράφω σε αυτό το στυλ για να σπάω κι εγώ πλάκα;
Και τι είδους είναι το χιούμορ που κάνεις; Ότι κάποιος που είναι στα εξήντα είναι τόσο γέρος που τον ξεσκατίζουν; Προφανώς ανόητο χιούμορ όπως και το μυαλό σου.
Τελευταία τροποποίηση:
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 14.936
Χαχαχαχαχα