raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
ε τοτε θα χρειαστουμε τα οργανα σου ως στοκ μηπως παθει κατι κανενας φιλιππινεζος απο το υπηρετικο προσωπικο....σφυζω απο υγεια
ε τοτε θα χρειαστουμε τα οργανα σου ως στοκ μηπως παθει κατι κανενας φιλιππινεζος απο το υπηρετικο προσωπικο....σφυζω απο υγεια
μηπως στον σφυζει και κανένας απο πίσω ? γιατι ο προεδρος θα σου κανει εξετασειςκακοψυχε γαμημενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σφυζω απο υγεια
το ενα νεφρο το αλλο το θελω για να ζησωε τοτε θα χρειαστουμε τα οργανα σου ως στοκ μηπως παθει κατι κανενας φιλιππινεζος απο το υπηρετικο προσωπικο....
σκασε ακουα πουστατικαμηπως στον σφυζει και κανένας απο πίσω ? γιατι ο προεδρος θα σου κανει εξετασεις
κανενα νεφρο , με τα ρεστα θα παρεις μηχανημα νεφρικης υποστηριξης , θα σου κανει δωρο ενα ο προεδρος απο της δωρεες που εχει κανειτο ενα νεφρο το αλλο το θελω για να ζησω
θα του δωσω τα δικα σου που τα ταιζεις νεροβουβαλουςκανενα νεφρο , με τα ρεστα θα παρεις μηχανημα νεφρικης υποστηριξης , θα σου κανει δωρο ενα ο προεδρος απο της δωρεες που εχει κανει
προχωραμε,κατακταμε,ξεκουραζομαστε,,,,Aλλάξατε νήμα βλέπω...!
το αλλο γεμισε πρακτορες και ατομα απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματοςAλλάξατε νήμα βλέπω...!
Γιατί, λέγατε για πρέζα και εμπόριο όπλων?το αλλο γεμισε πρακτορες και ατομα απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
βαρεθηκαμε
σου θυμισε εποχες σδοε που μπουκαρανε και σε γαμαγανε;το αλλο γεμισε πρακτορες και ατομα απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
βαρεθηκαμε
νιπλης μπορει να εχει γεμισει ενα ντουλαπι με αποποιησεις κληρονομιας απο ολους τους απογονους του, να ειναι μες στην πρωτη δεκαδα στον τειρεσια και να υπαρχει κορνιζα του στο γραφειο του πιτσιλη στην ΑΑΔΕ, αλλα τουλαχιστον κανει ζωαρα και πινει νερο φιτζι....γελανε με τα χαιρια σου,εισαι δακτυλοδεικτουμενος,απατεωνα και φεσατζη σε φωναζουν και ονειδος του επιχειρειν
κατι ακομα χειροτερο....για διαρροη πμ,φωτος,βιδεος του μελους γουνιβιβε καπως ετσιΓιατί, λέγατε για πρέζα και εμπόριο όπλων?
για πρεζα λεμε παντου τυπε , δεν μπορει να μας εντοπισει κανειςΓιατί, λέγατε για πρέζα και εμπόριο όπλων?
εγω ομως Κεχαγιογλου της πουτσας εχω ψηλα το κεφαλι και το πεος μουνιπλης μπορει να εχει γεμισει ενα ντουλαπι με αποποιησεις κληρονομιας απο ολους τους απογονους του, να ειναι μες στην πρωτη δεκαδα στον τειρεσια και να υπαρχει κορνιζα του στο γραφειο του πιτσιλη στην ΑΑΔΕ, αλλα τουλαχιστον κανει ζωαρα και πινει νερο φιτζι....
σε αντιθεση με εσενα που οταν πεθανεις, θα σου βαλουν ενα ξυλινο σταυρο και λιγο χωμα, σαν τους σομαλους ανταρτες στα βουνα...
Αυτά είναι σοβαρά που μου λες...!κατι ακομα χειροτερο....για διαρροη πμ,φωτος,βιδεος του μελους γουνιβιβε καπως ετσι
ολοι οι φτωχοι το ιδιο λενεεγω ομως Κεχαγιογλου της πουτσας εχω ψηλα το κεφαλι και το πεος μου
μεσα στην 3αδα ειμαι τυπε , μην με ρίχνειςνιπλης μπορει να εχει γεμισει ενα ντουλαπι με αποποιησεις κληρονομιας απο ολους τους απογονους του, να ειναι μες στην πρωτη δεκαδα στον τειρεσια και να υπαρχει κορνιζα του στο γραφειο του πιτσιλη στην ΑΑΔΕ, αλλα τουλαχιστον κανει ζωαρα και πινει νερο φιτζι....
σε αντιθεση με εσενα που οταν πεθανεις, θα σου βαλουν ενα ξυλινο σταυρο και λιγο χωμα, σαν τους σομαλους ανταρτες στα βουνα...
εγω το εννοω ομωςολοι οι φτωχοι το ιδιο λενε
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑμεσα στην 3αδα ειμαι τυπε , μην με ρίχνεις
την πεμπτη εμαθα οτι ειμαι μαυρη λιστα και στην vodafone
χρωσταω λενε 6 χιλιαρικα λογαριασμους
Ελα Παναγια μου , εγω ? αποκλειεται