athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
αφου με ξες ποιοτικα ασματα οταν τα ειχα βαλει στην γυναικα αρχες γνωριμιας μας ειχε φρικαρει τελειωςti akous re malaka , ti akous
αφου με ξες ποιοτικα ασματα οταν τα ειχα βαλει στην γυναικα αρχες γνωριμιας μας ειχε φρικαρει τελειωςti akous re malaka , ti akous
ελεγε απο μεσα της τι βλαχο πηρααφου με ξες ποιοτικα ασματα οταν τα ειχα βαλει στην γυναικα αρχες γνωριμιας μας ειχε φρικαρει τελειως
παρε παραγωγης μου ακουα χυσατικα βραχιολακια
ειμαι αληθινος,αγνος και λαικο παιδιελεγε απο μεσα της τι βλαχο πηρα
θα ηθελα και εγω μια οφσορ αλλα οχι με τα χρεη του...τον ζηλευεις τον νιπλη γιατι εχει οφσορ...
αφου με ξες ποιοτικα ασματα οταν τα ειχα βαλει στην γυναικα αρχες γνωριμιας μας ειχε φρικαρει τελειως
και αυτος εχεις ροκφορτον ζηλευεις τον νιπλη γιατι εχει οφσορ...
δικος μου εισαι εσυ...
στις οφσορ στελνουν μονο τα κερδη , μονο τα κερδη μουνακιειμαι αληθινος,αγνος και λαικο παιδι
θα ηθελα και εγω μια οφσορ αλλα οχι με τα χρεη του...
δεν εχει ο Σκλαβενιτης ρε απατεωνα κουπονιακαι αυτος εχεις ροκφορ
απο Σκλαβενίτη με κουπονια προσφοράς πηρε
εσεις οι φτωχοι βλεπετε τα χρεη και τρομαζετε...κλασικο λαθος των μπατιρηδων...θα ηθελα και εγω μια οφσορ αλλα οχι με τα χρεη του...
ντρεπεσαι να κυκλοφορησεις ρε γαμημενε απατεωνα σε ανεβαζουν απατεωνα σε κατεβαζουν...σου εβαλαν και το βραχιολι και εισαι σε κατοικον περιορισμο εδεσε το γλυκο ΝΤΡΟΠΗ των νοτιων προστειωνστις οφσορ στελνουν μονο τα κερδη , μονο τα κερδη μουνακι
δικος μου εισαι εσυ...
χαχαχαδεν εχει ο Σκλαβενιτης ρε απατεωνα κουπονια
δικο σου
πες του προεδρα να μου δανεισει ενα μυριοεσεις οι φτωχοι βλεπετε τα χρεη και τρομαζετε...κλασικο λαθος των μπατιρηδων...
ο πλουσιος δεν φαινεται απο τα χρεη του, αλλα απο τα εισπραξιμα χρεη του...
μονο τους απατεωνες σεβονται , μονο !!!ντρεπεσαι να κυκλοφορησεις ρε γαμημενε απατεωνα σε ανεβαζουν απατεωνα σε κατεβαζουν...σου εβαλαν και το βραχιολι και εισαι σε κατοικον περιορισμο εδεσε το γλυκο ΝΤΡΟΠΗ των νοτιων προστειων
βλακα εχεις προβλημα αντιληπτικης ικανοτητας;ΔΕΝ εχει κουπονια λεμε ΔΕΝ ΕΧΕΙχαχαχα
δοκιμασες και εφαγες πορτα ? χαχαχαχαα
ολα τα ξερεις για τα κουπονια
γελανε με τα χαιρια σου,εισαι δακτυλοδεικτουμενος,απατεωνα και φεσατζη σε φωναζουν και ονειδος του επιχειρεινμονο τους απατεωνες σεβονται , μονο !!!
εσυ νομιζεις οτι γυρνας με καθαρο κουτελο και οταν περνας διπλα απο τους αλλους γελάνε
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣβλακα εχεις προβλημα αντιληπτικης ικανοτητας;ΔΕΝ εχει κουπονια λεμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γελανε με τα χαιρια σου,εισαι δακτυλοδεικτουμενος,απατεωνα και φεσατζη σε φωναζουν και ονειδος του επιχειρειν
επειδη με τα 1000 ευρω μισθο τον μηνα που παιρνεις, θα χρειαστεις 150 γενιες για να τα επιστρεψεις, θα σου κανω μια ερωτηση :πες του προεδρα να μου δανεισει ενα μυριο
κακοψυχε γαμημενεΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ
εσυ εισαι ειδικός στα κουπονια και στα συσσίτια
σφυζω απο υγειαεπειδη με τα 1000 ευρω μισθο τον μηνα που παιρνεις, θα χρειαστεις 150 γενιες για να τα επιστρεψεις, θα σου κανω μια ερωτηση :
απο νεφρα πως πας? πινεις γενικα ή ολα κομπλε?