Νέα

πως να ξεκολησει μια γκομενα οριστικα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστο αυτο που λεει η Λουκριτια.....

Πες οτι εχεις σχεση με αλλη !!!!!!

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
πεστης να την παρεις παρτουζα με την μανα της!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εκεί είναι που θα λυσσαξει να τον κερδίσει.... Κάνεις κι εσύ πως δεν ξέρεις από γυναίκες  :jerking:

Δικιο εχει ο μεσιες (εστω και αν συμφωνουμε για διαφορετικους λογους) ...
Η γκομενα δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας , δεν θα σταματησει να τον διεκδικει επειδη ειναι μ αλλη ,,,

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ναι ρε απολυτε και οτι αυτην ηταν το μεσο για να φτασει στον τελικο του στοχο!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πεστης να την παρεις παρτουζα με την μανα της!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως τυπε Αχιλλεα που ανοιξες το θεμα, ακουσε με, ξερω τι σου γραφω. Μονο με στυγνη αδιαφορια μπορεις να την ξεκολλησεις! Βεβαια δεν ξερω ποσο κλινικη περιπτωση ειναι η δικια σου, η δικη μου παντως που ηταν περιπτωσαρα μιλαμε ειχα φτασει στο σημειο να τη βριζω καταμουτρα κι αυτη να μη χαμπαριαζει! Μου ελεγε οτι αν δεν ενδιαφερομουν για αυτην δε θα την εβριζα! Της ελεγα "δε σε θελω, δε μου αρεσεις, προτιμω να τον ταισω στα σκυλια" κι αυτη μου απαντουσε "ακομα δεν το ξερεις πως με θες, υποσυνειδητα με θες, και αμα τον ταισεις στα σκυλια εγω θα ειμαι εκει για σενα για να σε κουραρω"  :uglystupid:   μιλαμε για παρανοια! Μονο με αδιαφορια θα τα καταφερεις να την ξεφορτωθεις! Αλλα θα πρεπει να εισαι βραχος. Μη λυγισεις!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΤΟ ΜΟΝΟ που σκεφτηκα ειναι να της πω οτι γουσταρω μια φιλη της και θελω κονε αλλα αποκλειεται να το χαψει..
σωστα τυπε
φαινεται και πολυ εξυπνη γκομενα :2funny:

δικε μου ελπιζω να εμαθες τωρα
απο εδω και περα τις γαμας και τις στελνεις
δεν δινεις σταθερο τηλ ουτε διευθ
και λες ψεματα για το που δουλευεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως τυπε Αχιλλεα που ανοιξες το θεμα, ακουσε με, ξερω τι σου γραφω. Μονο με στυγνη αδιαφορια μπορεις να την ξεκολλησεις! Βεβαια δεν ξερω ποσο κλινικη περιπτωση ειναι η δικια σου, η δικη μου παντως που ηταν περιπτωσαρα μιλαμε ειχα φτασει στο σημειο να τη βριζω καταμουτρα κι αυτη να μη χαμπαριαζει! Μου ελεγε οτι αν δεν ενδιαφερομουν για αυτην δε θα την εβριζα! Της ελεγα "δε σε θελω, δε μου αρεσεις, προτιμω να τον ταισω στα σκυλια" κι αυτη μου απαντουσε "ακομα δεν το ξερεις πως με θες, υποσυνειδητα με θες, και αμα τον ταισεις στα σκυλια εγω θα ειμαι εκει για σενα για να σε κουραρω"  :uglystupid:   μιλαμε για παρανοια! Μονο με αδιαφορια θα τα καταφερεις να την ξεφορτωθεις! Αλλα θα πρεπει να εισαι βραχος. Μη λυγισεις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το εχω ξαναπει
τελικα εγω μονο με καργιολες κανω παρεα
τι σχεση και μαλακιες
τι να σου πω ρε φιλε?!οσο κ να εκοβα φλεβα γ καποιον(οχι στους 2 μηνες φυσικα)αν ακουγα γ αλλη γυναικα θα εκανα πισω!!!θα τον ηθελα ακομα και θα ηθελα να χωρισει αλλα απο μακρια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σωστα τυπε

:rockon:

Ήλιε, ήλιε αρχηγέ.  :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν το γραφω ουτε για να πουλησω μουρη ουτε για αλλο λογο...
απλα τα προσπαθησα ολα...
και αυτη δεν ξεκολαει...
ειπα τελος..
κομμενα τηλεφωνα..
κομμενα ολα...
συνεχιζει κ τηλεφωνει ακομα κ σπιτι..
στο μσν την πετυχαινω..
ακομα λεει περιμενει μπας κ αλλαξω γνωμη...
οκ τα τηλεφωνα δεν ειναι 3 το βραδυ...
αλλα καπου εχω κουραστει πολυ απο την επιμονη της...
γνωμες που πρακτικα μπορουν να βοηθησουν να βρω την ησυχια μου..
καντης καμια μαλακια χοντρη...τετοια ωστε να ακουει το ονομα σου και να κλανει μεντες....  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:rockon:

Ήλιε, ήλιε αρχηγέ.  :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ τυπε προσεχε μην στην πεσει η ΜΙΤ με τις κακες παρεες που κανεις :2funny:
mitt.jpg

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
σωστα τυπε

Τύπε για ψεύτικο μουστάκι ή μαλλιά τι λές;

Επισκέπτης
Η λύση είναι μία και αποτελεσματικότατη:
βγαίνετε για έναν καφέ και βάζεις ένα φίλο σου να σε πάρει 15 τηλέφωνα με απόκρυψη, δήθεν από εισπρακτικές εταιρίες.
Εσύ θα το σηκώνεις και θα απαντάς σε στύλ
"ναι θα πληρωθεί η δόση, αλλά με λίγη καθυστέρηση"
"καταλαβαίνω ότι η Τράπεζα θέλει τα λεφτά της, αλλά και εγώ είμαι σε δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή"
"δυστυχώς δε θα μπορέσω να βάλω ολόκληρη τη δόση αυτό το μήνα"
"συγγνώμη αλλά με λέτε μπαταχτσή επειδή καθυστέρησα μία δόση για 7 ημέρες; είναι δυνατόν;"
"θα περάσω από το υποκατάστημα της Τράπεζας για διακανονισμό"
κλπ

και ταυτόχρονα εξηγείς στην κοπέλα ότι έχεις μεγάλα προβλήματα με χρέη, τα οποία έκρυβες εδώ και καιρό, αλλά βγήκαν στην επιφάνεια μετά τη μείωση του μισθού σου-πτώση του τζίρου σου κλπ
ότι τη βγάζεις δύσκολα, πολλές φορές δεν έχεις να φας προκειμένου να πληρώσεις τις πουτάνες τις Τράπεζες που σου κατέστρεψαν τη ζωή,
ότι σου στέρησαν το μέλλον, ότι σκέφτεσαι να τα παρατήσεις και να την κάνεις εξωτερικό αφήνοντας φέσι στα Τραπεζολαμόγια τα 220.000 € που χρωστάς, κλπ

νά σαι σίγουρος ότι θα είναι ο τελευταίος καφές που θα έχετε πιει μαζί

η μόνη εγγυημένη μέθοδος, και θα είσαι και μες στο κλίμα της εποχής...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
βγαίνετε για έναν καφέ και βάζεις ένα φίλο σου να σε πάρει 15 τηλέφωνα με απόκρυψη, δήθεν από εισπρακτικές εταιρίες.
"καταλαβαίνω ότι η Τράπεζα θέλει τα λεφτά της, αλλά και εγώ είμαι σε δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή"
"συγγνώμη αλλά με λέτε μπαταχτσή επειδή καθυστέρησα μία δόση για 7 ημέρες; είναι δυνατόν;"
κλπ

και ταυτόχρονα εξηγείς στην κοπέλα ότι έχεις μεγάλα προβλήματα με χρέη, τα οποία έκρυβες εδώ και καιρό, αλλά βγήκαν στην επιφάνεια μετά τη μείωση του μισθού σου-πτώση του τζίρου σου κλπ
ότι τη βγάζεις δύσκολα, πολλές φορές δεν έχεις να φας προκειμένου να πληρώσεις τις πουτάνες τις Τράπεζες που σου κατέστρεψαν τη ζωή,
ότι σου στέρησαν το μέλλον, ότι σκέφτεσαι να τα παρατήσεις και να την κάνεις εξωτερικό αφήνοντας φέσι στα Τραπεζολαμόγια τα 220.000 € που χρωστάς, κλπ

ωχ μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κλπ

σατανικο τυπε :rockon:
και μετα μπορεις να την παιρνεις τηλ και να της βαζεις το γιωργακη να λεει λεφτα υπαρχουν :2funny:
εφιαλτες θα βλεπει η γκομενα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom