You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πως να ξεκολησει μια γκομενα οριστικα....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 264
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ναι τι?
Εκεί είναι που θα λυσσαξει να τον κερδίσει.... Κάνεις κι εσύ πως δεν ξέρεις από γυναίκες
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πεστης να την παρεις παρτουζα με την μανα της!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω δεν κανω τετοια τι με περασεςΟ Απόλυτος νομίζω το έχει κάνει ΚΑΙ αυτό!
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εκεί είναι που θα λυσσαξει να τον κερδίσει.... Κάνεις κι εσύ πως δεν ξέρεις από γυναίκες
Δικιο εχει ο μεσιες (εστω και αν συμφωνουμε για διαφορετικους λογους) ...
Η γκομενα δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας , δεν θα σταματησει να τον διεκδικει επειδη ειναι μ αλλη ,,,
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το εχω ξαναπειναι τι?
τελικα εγω μονο με καργιολες κανω παρεα
τι σχεση και μαλακιες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ή να της πει οτι θελει να γαμησει μονο την μανα τηςπεστης να την παρεις παρτουζα με την μανα της!
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ναι ρε απολυτε και οτι αυτην ηταν το μεσο για να φτασει στον τελικο του στοχο!!!!
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
πεστης να την παρεις παρτουζα με την μανα της!
Παντως τυπε Αχιλλεα που ανοιξες το θεμα, ακουσε με, ξερω τι σου γραφω. Μονο με στυγνη αδιαφορια μπορεις να την ξεκολλησεις! Βεβαια δεν ξερω ποσο κλινικη περιπτωση ειναι η δικια σου, η δικη μου παντως που ηταν περιπτωσαρα μιλαμε ειχα φτασει στο σημειο να τη βριζω καταμουτρα κι αυτη να μη χαμπαριαζει! Μου ελεγε οτι αν δεν ενδιαφερομουν για αυτην δε θα την εβριζα! Της ελεγα "δε σε θελω, δε μου αρεσεις, προτιμω να τον ταισω στα σκυλια" κι αυτη μου απαντουσε "ακομα δεν το ξερεις πως με θες, υποσυνειδητα με θες, και αμα τον ταισεις στα σκυλια εγω θα ειμαι εκει για σενα για να σε κουραρω" μιλαμε για παρανοια! Μονο με αδιαφορια θα τα καταφερεις να την ξεφορτωθεις! Αλλα θα πρεπει να εισαι βραχος. Μη λυγισεις!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστα τυπεΤΟ ΜΟΝΟ που σκεφτηκα ειναι να της πω οτι γουσταρω μια φιλη της και θελω κονε αλλα αποκλειεται να το χαψει..
φαινεται και πολυ εξυπνη γκομενα
δικε μου ελπιζω να εμαθες τωρα
απο εδω και περα τις γαμας και τις στελνεις
δεν δινεις σταθερο τηλ ουτε διευθ
και λες ψεματα για το που δουλευεις
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Παντως τυπε Αχιλλεα που ανοιξες το θεμα, ακουσε με, ξερω τι σου γραφω. Μονο με στυγνη αδιαφορια μπορεις να την ξεκολλησεις! Βεβαια δεν ξερω ποσο κλινικη περιπτωση ειναι η δικια σου, η δικη μου παντως που ηταν περιπτωσαρα μιλαμε ειχα φτασει στο σημειο να τη βριζω καταμουτρα κι αυτη να μη χαμπαριαζει! Μου ελεγε οτι αν δεν ενδιαφερομουν για αυτην δε θα την εβριζα! Της ελεγα "δε σε θελω, δε μου αρεσεις, προτιμω να τον ταισω στα σκυλια" κι αυτη μου απαντουσε "ακομα δεν το ξερεις πως με θες, υποσυνειδητα με θες, και αμα τον ταισεις στα σκυλια εγω θα ειμαι εκει για σενα για να σε κουραρω" μιλαμε για παρανοια! Μονο με αδιαφορια θα τα καταφερεις να την ξεφορτωθεις! Αλλα θα πρεπει να εισαι βραχος. Μη λυγισεις!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι να σου πω ρε φιλε?!οσο κ να εκοβα φλεβα γ καποιον(οχι στους 2 μηνες φυσικα)αν ακουγα γ αλλη γυναικα θα εκανα πισω!!!θα τον ηθελα ακομα και θα ηθελα να χωρισει αλλα απο μακρια.το εχω ξαναπει
τελικα εγω μονο με καργιολες κανω παρεα
τι σχεση και μαλακιες
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
σωστα τυπε
Ήλιε, ήλιε αρχηγέ.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
καντης καμια μαλακια χοντρη...τετοια ωστε να ακουει το ονομα σου και να κλανει μεντες....δεν το γραφω ουτε για να πουλησω μουρη ουτε για αλλο λογο...
απλα τα προσπαθησα ολα...
και αυτη δεν ξεκολαει...
ειπα τελος..
κομμενα τηλεφωνα..
κομμενα ολα...
συνεχιζει κ τηλεφωνει ακομα κ σπιτι..
στο μσν την πετυχαινω..
ακομα λεει περιμενει μπας κ αλλαξω γνωμη...
οκ τα τηλεφωνα δεν ειναι 3 το βραδυ...
αλλα καπου εχω κουραστει πολυ απο την επιμονη της...
γνωμες που πρακτικα μπορουν να βοηθησουν να βρω την ησυχια μου..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εσυ τυπε προσεχε μην στην πεσει η ΜΙΤ με τις κακες παρεες που κανεις
Ήλιε, ήλιε αρχηγέ.
σωστα τυπε
Τύπε για ψεύτικο μουστάκι ή μαλλιά τι λές;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αχρειαστο τυπεΤύπε για ψεύτικο μουστάκι ή μαλλιά τι λές;
αν κανει οτι του εγραψα αρκει δικε μου
Επισκέπτης
Η λύση είναι μία και αποτελεσματικότατη:
βγαίνετε για έναν καφέ και βάζεις ένα φίλο σου να σε πάρει 15 τηλέφωνα με απόκρυψη, δήθεν από εισπρακτικές εταιρίες.
Εσύ θα το σηκώνεις και θα απαντάς σε στύλ
"ναι θα πληρωθεί η δόση, αλλά με λίγη καθυστέρηση"
"καταλαβαίνω ότι η Τράπεζα θέλει τα λεφτά της, αλλά και εγώ είμαι σε δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή"
"δυστυχώς δε θα μπορέσω να βάλω ολόκληρη τη δόση αυτό το μήνα"
"συγγνώμη αλλά με λέτε μπαταχτσή επειδή καθυστέρησα μία δόση για 7 ημέρες; είναι δυνατόν;"
"θα περάσω από το υποκατάστημα της Τράπεζας για διακανονισμό"
κλπ
και ταυτόχρονα εξηγείς στην κοπέλα ότι έχεις μεγάλα προβλήματα με χρέη, τα οποία έκρυβες εδώ και καιρό, αλλά βγήκαν στην επιφάνεια μετά τη μείωση του μισθού σου-πτώση του τζίρου σου κλπ
ότι τη βγάζεις δύσκολα, πολλές φορές δεν έχεις να φας προκειμένου να πληρώσεις τις πουτάνες τις Τράπεζες που σου κατέστρεψαν τη ζωή,
ότι σου στέρησαν το μέλλον, ότι σκέφτεσαι να τα παρατήσεις και να την κάνεις εξωτερικό αφήνοντας φέσι στα Τραπεζολαμόγια τα 220.000 € που χρωστάς, κλπ
νά σαι σίγουρος ότι θα είναι ο τελευταίος καφές που θα έχετε πιει μαζί
η μόνη εγγυημένη μέθοδος, και θα είσαι και μες στο κλίμα της εποχής...
βγαίνετε για έναν καφέ και βάζεις ένα φίλο σου να σε πάρει 15 τηλέφωνα με απόκρυψη, δήθεν από εισπρακτικές εταιρίες.
"καταλαβαίνω ότι η Τράπεζα θέλει τα λεφτά της, αλλά και εγώ είμαι σε δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή"
"συγγνώμη αλλά με λέτε μπαταχτσή επειδή καθυστέρησα μία δόση για 7 ημέρες; είναι δυνατόν;"
κλπ
και ταυτόχρονα εξηγείς στην κοπέλα ότι έχεις μεγάλα προβλήματα με χρέη, τα οποία έκρυβες εδώ και καιρό, αλλά βγήκαν στην επιφάνεια μετά τη μείωση του μισθού σου-πτώση του τζίρου σου κλπ
ότι τη βγάζεις δύσκολα, πολλές φορές δεν έχεις να φας προκειμένου να πληρώσεις τις πουτάνες τις Τράπεζες που σου κατέστρεψαν τη ζωή,
ότι σου στέρησαν το μέλλον, ότι σκέφτεσαι να τα παρατήσεις και να την κάνεις εξωτερικό αφήνοντας φέσι στα Τραπεζολαμόγια τα 220.000 € που χρωστάς, κλπ
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ωχ μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΗ λύση είναι μία και αποτελεσματικότατη:
κλπ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σατανικο τυπεΗ λύση είναι μία και αποτελεσματικότατη:
κλπ
και μετα μπορεις να την παιρνεις τηλ και να της βαζεις το γιωργακη να λεει λεφτα υπαρχουν
εφιαλτες θα βλεπει η γκομενα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226