Νέα

πως να ξεκολησει μια γκομενα οριστικα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
αλανι μου για να ξεκολησει μια για παντα,ετοιμαζεις ενα φακελο και βαζεις μεσα τοσα φραγκα οσα αντιστοιχουν στα γαμησια που τισ εκανες επι 15 ευρω το ενα.
πιανει ΠΑΝΤΑ!!

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δυο μηνες και κατι..
3 βοδομαδες τωρα εχω να την δω...
--------------
για gay den παιζει κολπο γιατι εφαγε καλα..
και δεν ειναι χαζη μακαρι να ηταν..
-------------
και μεις αγαπησαμε κολλησαμε αλλα δεν καναμε ετσι..
μια μου πηρε 6 μηνες να την ξεχασω αλλα δεν την πηρα ουτε ενα τηλ..
ρε πουστη μου 0 αξιοπρεπεια μερικες...

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε για το μσν υπαρχει το block.
Κ αν εχεις καποιο smartphone υπαρχουν αντιστοιχα προγραμματα που μπλοκαρουν συγκεκριμενους αριθμους απο το να σε καλουν.
Τωρα για το σταθερο δν ξερω αλλα ισως να μπορεις να ζητησεις συγκεκριμενα φραγη για εναν αριθμο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τους λες τα πολυτιμοτατα πλανα σου
τυπε που θα τους βγαλουν απο την δυσκολη θεση
με μιας και δεν τα κανουν και μετα παραπονιουνται  :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny:  τα χα δοκιμασει ολα τυπε εκτος απο το τηλε-φονικο κλασιμο, τοτε ομως δεν ηξερα το site να σε συμβουλευτω

Ρε γαμώτο, εγώ δε μπορώ να κάνω σχέση όσο και αν προσπαθώ και άλλοι έχουν πρόβλημα να τις ξεκολλήσουν από πάνω τους.

Διάολε.

καλα αν εβλεπες αυτην που λεω εγω θα σου κοβοταν μαχαιρι η ορεξη για σχεση

Να της πεις ξεκαθαρα οτι δεν γουσταρεις δεν γινεται ?

Στην τελικη της λες αφου δεν πιασουν τα παραπανω ....

- Ελα να σου πω ρε κοπελια .....
- θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην το μαθουν ολοι .....
- I AM GAY !!!!!!!

Αν νομιζει οτι θα σε κανει ανδρα... τοτε επιασες το λοττο της γκαντεμιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ τυπε μερικες δεν καταλαβαινουν με τιποτα! Με αυτη που λεω εγω βεβαια δεν ειχα σχεση, αυτη ομως νομιζε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε σχεση! Δεν μπορουσε να καταλαβει οτι δεν τη θελω  :idiot:  με το ζορι παντρεια δηλαδη. Εχει συμβει και σε φιλους μου αυτο, νομιζω εχει να κανει με τον γυναικειο εγωισμο, αν εκδηλωσουν οτι σε γουσταρουν δεν μπορουν να δεχτουν το οχι. Τρελα πραγματα!

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αλανι μου για να ξεκολησει μια για παντα,ετοιμαζεις ενα φακελο και βαζεις μεσα τοσα φραγκα οσα αντιστοιχουν στα γαμησια που τισ εκανες επι 15 ευρω το ενα.
πιανει ΠΑΝΤΑ!!
---
ουτε αυτο!!
δεν ηταν τυπος που εψαχνε χορηγο...
αυτη ειναι ικανη να δωσει 15ε για καθε ενα..
το θεμα ειναι οτι εχω κουραστει κ μην γινει ΡΟΚ κατασταση φοβαμαι..

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ρε συ τυπε μερικες δεν καταλαβαινουν με τιποτα! Με αυτη που λεω εγω βεβαια δεν ειχα σχεση, αυτη ομως νομιζε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε σχεση! Δεν μπορουσε να καταλαβει οτι δεν τη θελω    με το ζορι παντρεια δηλαδη. Εχει συμβει και σε φιλους μου αυτο, νομιζω εχει να κανει με τον γυναικειο εγωισμο, αν εκδηλωσουν οτι σε γουσταρουν δεν μπορουν να δεχτουν το οχι. Τρελα πραγματα
----------------
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε συ τυπε μερικες δεν καταλαβαινουν με τιποτα! Με αυτη που λεω εγω βεβαια δεν ειχα σχεση, αυτη ομως νομιζε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε σχεση! Δεν μπορουσε να καταλαβει οτι δεν τη θελω  :idiot:  με το ζορι παντρεια δηλαδη. Εχει συμβει και σε φιλους μου αυτο, νομιζω εχει να κανει με τον γυναικειο εγωισμο, αν εκδηλωσουν οτι σε γουσταρουν δεν μπορουν να δεχτουν το οχι. Τρελα πραγματα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες της οτι θες περιεργα παιχνιδια BDSM και τετοια  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δυο μηνες και κατι..
3 βοδομαδες τωρα εχω να την δω...
--------------
2 μηνες κ κανει ετσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πω ρε πουστη....
καλα ξεμπερδεματα φιλε...

η μονη λυση ειναι να αλλαξεις κινητο κ να διαδωσεις οτι εισαι με αλλη.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΤΟ ΜΟΝΟ που σκεφτηκα ειναι να της πω οτι γουσταρω μια φιλη της και θελω κονε αλλα αποκλειεται να το χαψει..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε συ τυπε μερικες δεν καταλαβαινουν με τιποτα! Με αυτη που λεω εγω βεβαια δεν ειχα σχεση, αυτη ομως νομιζε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε σχεση! Δεν μπορουσε να καταλαβει οτι δεν τη θελω    με το ζορι παντρεια δηλαδη. Εχει συμβει και σε φιλους μου αυτο, νομιζω εχει να κανει με τον γυναικειο εγωισμο, αν εκδηλωσουν οτι σε γουσταρουν δεν μπορουν να δεχτουν το οχι. Τρελα πραγματα
----------------
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς!!!!!
Ενταξει το παθαινουμε κι εμεις αυτο μερικες φορες.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΟ ΜΟΝΟ που σκεφτηκα ειναι να της πω οτι γουσταρω μια φιλη της και θελω κονε αλλα αποκλειεται να το χαψει..
αν ειναι ωραια η φιλη της δοκιμασε το ..... δεν εχεις να χασεις τιποτα....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες της οτι θες περιεργα παιχνιδια BDSM και τετοια  :grin:

Κατι τετοιες θα εκαναν τα παντα για να μην χασουν τον αλλον ....Αστο.....    ;)

Και γι αμενα παντως ο μονος τροπος μπας και ηρεμησεις ειναι η αδιαφορια.....Α και η πολυ υπομονη.....    :)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εάν η τύπισσα γουστάρει την σχέση σας για το sex, τότε πες της ότι κόλλησες ΣΜΝ και πρέπει να απέχεις 6 μήνες τουλάχιστον λόγω θεραπείας.
Και δεν την φτύνεις στα ίσα, και της το ξεκόβεις για 6 μήνες τουλάχιστον...

;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε συ τυπε μερικες δεν καταλαβαινουν με τιποτα! Με αυτη που λεω εγω βεβαια δεν ειχα σχεση, αυτη ομως νομιζε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε σχεση! Δεν μπορουσε να καταλαβει οτι δεν τη θελω    με το ζορι παντρεια δηλαδη. Εχει συμβει και σε φιλους μου αυτο, νομιζω εχει να κανει με τον γυναικειο εγωισμο, αν εκδηλωσουν οτι σε γουσταρουν δεν μπορουν να δεχτουν το οχι. Τρελα πραγματα
----------------
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς!!!!!

Τυπε μου στο λεω επειδη το εχω ζησει, οπλισου με υπομονη! Και επιμονη, μη σπασεις! Εγω την εσβησα απο το facebook επειδη μου ποσταρε ενα σωρο μαλακιες και δε σηκωνα ΠΟΤΕ το τηλεφωνο οταν επαιρνε αυτη. Αλλα ειχε μονο το κινητο μου, στο σταθερο νομιζω ειναι πιο σοβαρο το προβλημα  :-  μαλακια που το εδωσες, εγω δεν το δινω πουθενα. Στο κινητο οταν επαιρνε με αποκρυψη και το σηκωνα και ακουγα οτι ειναι αυτη το εκλεινα ΑΜΕΣΩΣ. Υπομονη και μη σπασεις, το τονιζω. 3 εβδομαδες σερι να εισαι αδιαφορος, αν τυχει και σε παρει και της μιλησεις, σβηνουν ολα και ξεκινας απο την αρχη! ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ!

Καλο κουραγιο!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εάν η τύπισσα γουστάρει την σχέση σας για το sex, τότε πες της ότι κόλλησες ΣΜΝ και πρέπει να απέχεις 6 μήνες τουλάχιστον λόγω θεραπείας.
Και δεν την φτύνεις στα ίσα, και της το ξεκόβεις για 6 μήνες τουλάχιστον...

;)
Υπαρχουν και τα προφυλακτικα τυπε .....  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom