Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
θα τους βάλει εμφανίσεις με το dating site φανέλαΤα μαθες τα νέα?
Ο Σαββίδης Καλόγερος ετοιμάζεται για την εξαγορά της Παρί Σεν Ζερμέν.
θα τους βάλει εμφανίσεις με το dating site φανέλαΤα μαθες τα νέα?
Ο Σαββίδης Καλόγερος ετοιμάζεται για την εξαγορά της Παρί Σεν Ζερμέν.
τι δουλεια εχεις εσυ εδω ρε μουνι σε αυτο το νήμα?ηδη ειμαστε 3
Θα περνάνε ο ένας καλύτερα από τον άλλον.θα τους βάλει εμφανίσεις με το dating site φανέλα
Και ένας εγώ 5...ηδη ειμαστε 3
τι να κανω ρε μαν εκει με πηγε ο δρομος...γαμω την Γουναρη γαμω..ευτυχως που εχει το jacks lounge και κοφι μπερι και το μελι λαδιτι δουλεια εχεις εσυ εδω ρε μουνι σε αυτο το νήμα?
Στην Α.Γλυφαδα που εισαι στο λεω απο τωρα δεν προκειται να βγαλεις ποτε γκόμενα, για να μην ταλαιπωρησε τσαμπα
εσύ είσαι μπαχαλάκιας δεν κάνεις για τέστερηςΚαι ένας εγώ 5...
Βγάλτε στον αέρα όλο τον πόνο μιας αποτυχημένης ζωής.
Δείχνετε πόσο δυστυχισμένοι είστε.. Δεν έχετε ζωή και το ξέρετε. Είστε άφραγκοι και δεν βρίσκετε γκόμενα να γαμήσετε.
Θα είμαι κάθε μέρα εδώ
Θα έχω λιγότερο χρόνο λόγω του site γνωριμιών που βγάζω στα ελληνικά.
Και τότε θα δείτε και πού μένω γιατί τα στοιχεία μου θα είναι αναρτημένα στο site. Νομική υποχρέωση.
Ανώριμα όντα για λύπηση.
δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός για να γίνεις τέστερ μον αμί
Στέλνω στο Καλόγερο τραντ ψωλί...δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός για να γίνεις τέστερ μον αμί
μπανάλΣτέλνω στο Καλόγερο τραντ ψωλί...
Χαχα, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ότι θα σπάσω από άγνωστα νικ του ιντερνέτ, στην πλειοψηφία τους φουκαράδες. Μήπως να σου θυμίσω ποιος έσπασε κι επικαλέστηκε τη διοίκηση, επειδή πτοήθηκε που τον έβριζαν;ο άνθρωπος έσπασε, επικαλέστηκε τη διοίκηση και εσείς σκυλεύετε το κορμί.
Τυπε αυτό το Αρτεσιανό νερό είναι σα να λέμε νερό του Καματερού ;αφεντικό προτείνω σήμα
έχουμε και σπονσορς δεν είμαστε τυχαίοι. πίνεις και σου γίνεται πέτραΤυπε αυτό το Αρτεσιανό νερό είναι σα να λέμε νερό του Καματερού ;