Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
τι δουλεια εχεις εσυ εδω ρε μουνι σε αυτο το νήμα?
Στην Α.Γλυφαδα που εισαι στο λεω απο τωρα δεν προκειται να βγαλεις ποτε γκόμενα, για να μην ταλαιπωρησε τσαμπα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
τι δουλεια εχεις εσυ εδω ρε μουνι σε αυτο το νήμα?
Στην Α.Γλυφαδα που εισαι στο λεω απο τωρα δεν προκειται να βγαλεις ποτε γκόμενα, για να μην ταλαιπωρησε τσαμπα
τι να κανω ρε μαν εκει με πηγε ο δρομος...γαμω την Γουναρη γαμω..ευτυχως που εχει το jacks lounge και κοφι μπερι και το μελι λαδι :rockon:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όταν βάλει μπανεράκι εδώ από το ντειτι σαι και παίξει συναλλαγή με την διοίκηση σας βλέπω μπαν

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Να ρωτήσω τώρα εγώ?
Το ''περνάω καλύτερα από εσάς'' είναι το νέο ''καημένο καψουλάκι,τα πατημένα σκατά στο πάρκο έχουν μεγαλύτερη αξία από εσένα''?

• Like
Αντιδράσεις: tnt
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Βγάλτε στον αέρα όλο τον πόνο μιας αποτυχημένης ζωής.
Δείχνετε πόσο δυστυχισμένοι είστε.. Δεν έχετε ζωή και το ξέρετε. Είστε άφραγκοι και δεν βρίσκετε γκόμενα να γαμήσετε.

Θα είμαι κάθε μέρα εδώ
Θα έχω λιγότερο χρόνο λόγω του site γνωριμιών που βγάζω στα ελληνικά.

Και τότε θα δείτε και πού μένω γιατί τα στοιχεία μου θα είναι αναρτημένα στο site. Νομική υποχρέωση.
Ανώριμα όντα για λύπηση.
:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αφεντικό, σαν μπέτα τέστερ στο νέο μας σάιτ προτείνω να μπει και ενότητα real estate οδηγός στούντιο που μετατρέπεται σε γκαρσονιέρα στο κοτ ντ'αζούρ.
αμπσολουμάν

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Και πινακιδα απο την Πλας Μασενα να σας βαλει ο καλογερος παλι θα λετε φοτοσοπ.

Οπως λετε για τον ΚΜΑΝ (ναυαγιο που τον καταληστευουν οι πορνες του Κιεβου) η για οποιον εχει ποσταρει εστω και μια φωτογραφια.

Τυποι που δε ποσταρουν τιποτα κανουν κριτικη σε αλλους που εχουν ποσταρει αποδειξεις. Ε ρε πουθεναδες, φτωχομπινεδες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αμεσως, μολις καποιος ποσταρει οτι γαμαει η ειναι πετυχημενος (που φαινεται και απο τον τροπο σκεψης) εσεις θελετε αποδειξεις

Και τη πουτσα του στο πραμα της γκομενας να ποσταρει ο αλλος, δε θα σας φτανει. Θα λετε ειναι φοτοσοπια η τσοντα

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
ο άνθρωπος έσπασε, επικαλέστηκε τη διοίκηση και εσείς σκυλεύετε το κορμί.
Χαχα, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ότι θα σπάσω από άγνωστα νικ του ιντερνέτ, στην πλειοψηφία τους φουκαράδες. Μήπως να σου θυμίσω ποιος έσπασε κι επικαλέστηκε τη διοίκηση, επειδή πτοήθηκε που τον έβριζαν;

Η δική μου επίκληση είναι για να σταματήσετε τη σύνδεση με το Σαββίδη, γιατί μου τα έχετε πρήξει κυριολεκτικά. Είστε τελείως ανώριμα όντα. Αντλείτε υλικό από το παρελθόν ενός αλλου χρήστη για να την πείτε σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον που επικαλέστηκε δημόσια τους διαχειριστές ως προς το θέμα της περιοχής που μένει, γιατί απλούστατα δεν λέει ψέματα και δεν έχει τίποτα να φοβάται.
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η μαλακία που σας δέρνει και το συνεχίζετε;

Καλά για τον Ανίκητο δεν υπάρχει ελπίδα ότι θα καταλάβει ποτέ ο,τιδήποτε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αφεντικό προτείνω σήμα

hornymonk1.jpg

Stories

Νέο!