Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
φιλικά στο λέω σταμάτα το βιολί με την κυανή ακτή γιατί στο τέλος θα κάνεις λάικ πισω από τις κουρτίνες σαν τον άλλο που κλαίει.
Γιατί ρε τύπε, το αποκλείεις να περνάει καλά και να κάνει τη δουλειά των ονείρων του στην Γκαλικη μπανιέρα;φιλικά στο λέω σταμάτα το βιολί με την κυανή ακτή γιατί στο τέλος θα κάνεις λάικ πισω από τις κουρτίνες σαν τον άλλο που κλαίει.
Οι διαχειριστες δεν ασχολουνται με τετοιες μαλακιες και θα ηταν λαθος να βεβαιωσουνΥΓ Ο Antisthenis και ο Steffan μπορούν να ξέρουν με ακρίβεια από ποια πόλη βγαίνω κι αυτή είναι στην Κυανή Ακτή. Δεν είμαι τόσο μαλάκας να επικαλούμαι δημοσίως τα ονόματα των διαχειριστών.
Αν μπορούσαν να το βεβαιώσουν, αυτός που θα ξεφτιλιζόσουνα θα ήσουν εσύ.
αφεντικό, σαν μπέτα τέστερ στο νέο μας σάιτ προτείνω να μπει και ενότητα real estate οδηγός στούντιο που μετατρέπεται σε γκαρσονιέρα στο κοτ ντ'αζούρ.
αμπσολουμάν
οχι τυπε, μην εισαι κοτα λυρατη.Ποιος σας ειπε οτι ακομα κι αν ο κομπλεξικος φιγουρατζης Καλογερο
αγοραζε τον πυργο του Αιφελ και τον εβαφε πρασινο με κοκκινες πιτσιλιες
θα ανεβαινε στην εκτιμηση μας;
απορω με αυτα τα επιχειρηματα...
Ειδικα εγω (για να μην πω ολοι) αν μου φερει αποδειξεις για οτιδηποτεοχι τυπε, μην εισαι κοτα λυρατη.
Λετε ολοι οτι μενει στην αγια βαρβαρα και ενας θεος ξερει που. Αν και εχει δωσει λεπτομερη αναλυση σωστων οικονομικων στοιχειων υπαρχουν απιστοι θωμαδες.
Αλλα βεβαια, ο φοβος να αρχισει να ποσταρει φωτο απο Νικαια,Καννες, κλπ και να σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ παραειναι μεγαλος για να παρετε το ρισκο.
Ενω ετσι παιζετε σαν μικρα αγορακια, μιας και ουτε γαματε, ουτε λεφτα εχετε, ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ
Δεν λέω να έρθουν να βεβαιώσουν, ρε μαν. Κανένας διαχειριστής δεν ανακατεύεται σε διαμάχες χρηστών και του το απαγορεύει και ο νόμος GDPR περί προσωπικών δεδομένων.Οι διαχειριστες δεν ασχολουνται με τετοιες μαλακιες και θα ηταν λαθος να βεβαιωσουν
κατι τετοιο (πολη) ουτε και να το αρνηθουν.
Αυτα δεν τα κανουν ουτε σε γυναικεια σαιτ.
Γραφεις πολλα και αμυνεσαι ηλιθια!
Οχι και κλωνος τυπε. Ευκολα μπορω να το αποδειξω, να σου δειξω ΙΠ απο αλλη χωραΚαλά ρε πότε έκανε και κλωνο;
Kωλόγερε, είμαστε γειτόνοι βλέπω...Στο Νότο που είμαι εγώ περνάμε καλά.
Δεν ασχολουνται οι συγκεκριμενοι με εκτος σαιτ ζητηματα.Λέω ότι δεν μπορώ να επικαλούμαι τους διαχειριστές, αν λέω ψέμματα. Αν είσαι ψεύτης και τους επικαλείσαι για κάλυψη θα σε βάλουν στη θέση σου.
Τύπε βάλε και την πινέζα όμως. Γιατί από όσα καταλαβαίνω από κει ξεκινάνε όλα.Οχι και κλωνος τυπε. Ευκολα μπορω να το αποδειξω, να σου δειξω ΙΠ απο αλλη χωρα
Θα έχουμε την μάχη του εζε η της παλιάς ΚοκκινιάςKωλόγερε, είμαστε γειτόνοι βλέπω...
Στήσου και έρχομαι να σε γλεντήσω.
Θα σε στενοχωρήσω αλλά μετακινείται.παρεπιπτοντως μολις μπηκα στο σαιτ αυτο, και ο χαρτης ΔΕΝ μετακινειται ρε πουθεναδες (η εγω ειμαι τελειως αχρηστος)