Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
φιλικά στο λέω σταμάτα το βιολί με την κυανή ακτή γιατί στο τέλος θα κάνεις λάικ πισω από τις κουρτίνες σαν τον άλλο που κλαίει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.690
Πόντοι
2.606
Ο Πουλης έχει παντρευτεί το μουσλιμι που γνώρισε στο τρένο στα κάτω Πατήσια στους 2 μήνες γνωριμίας του είπε ότι θα γεννήσει τον καρπο του έρωτα τους πράγμα που έκανε μετά από 1 μήνα και τώρα ζουν στα προσφυγικά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας τόπο μαρτυρικό

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
φιλικά στο λέω σταμάτα το βιολί με την κυανή ακτή γιατί στο τέλος θα κάνεις λάικ πισω από τις κουρτίνες σαν τον άλλο που κλαίει.
Γιατί ρε τύπε, το αποκλείεις να περνάει καλά και να κάνει τη δουλειά των ονείρων του στην Γκαλικη μπανιέρα;
gif229-MOTION.gif

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Καλα μυαλο πενταχρονων.

Και εμενα ο Σαββιδης με εκνευριζε λιγο οταν ελεγε για Χιλτον (στα υπολοιπα ηταν 90% σωστος) αλλα η φαση με το πουλι ηταν μια μαλακια

Του εδωσε ενα μουφα νουμερο με παραπανω ψηφια και του ειπε ελα σε 20 λεπτα εκει.

Και εγω οταν εμενα Νικαια (κυανη ακτη νικαια, οχι του πειραια) και μου ελεγε καποιος ελα να βρεθουμε στο ασανσερ η στο ιταλο παγωτατζη κοντα στο γκαρ, σιγα μην προλαβαινα να εμφανιζομουν σε εικοσι λεπτα. Και το πουλι (που το επαιζε ιστορια) περιμενε οτι ο Σαββιδης θα το εκανε σε μια πολη οπως η Αθηνα.

Πουθεναδες ξεκραβωτοι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΥΓ Ο Antisthenis και ο Steffan μπορούν να ξέρουν με ακρίβεια από ποια πόλη βγαίνω κι αυτή είναι στην Κυανή Ακτή. Δεν είμαι τόσο μαλάκας να επικαλούμαι δημοσίως τα ονόματα των διαχειριστών.
Αν μπορούσαν να το βεβαιώσουν, αυτός που θα ξεφτιλιζόσουνα θα ήσουν εσύ.
Οι διαχειριστες δεν ασχολουνται με τετοιες μαλακιες και θα ηταν λαθος να βεβαιωσουν
κατι τετοιο (πολη) ουτε και να το αρνηθουν.
Αυτα δεν τα κανουν ουτε σε γυναικεια σαιτ.

Γραφεις πολλα και αμυνεσαι ηλιθια!

:2funny:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τυποι επειδη ειστε πρηχτρες.

Κανετε μια επιτροπη και αποφασιστε τι ειναι για εσας αρκετο για να αποδειξει οτι ο καλογερος μενει κυανη ακτη? Καντε ενα κρυφο τσατ, βρειτε κατι, να σας το δειξει και δωστε του χρονικο περιθωριο

Αλλα σιγα μη το κανετε, κοτες λυρατες ειστε.

Μισθοδοσια σας εβγαλε ο ΚΜΑΝ και παλι λεγατε οτι ειναι νεκροθαφτης, πουθεναδες.

ΥΓ. Στη Γαλλια εχει απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 6 και μετα, οποτε μη δοκιμασετε καμια εξυπναδα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
αφεντικό, σαν μπέτα τέστερ στο νέο μας σάιτ προτείνω να μπει και ενότητα real estate οδηγός στούντιο που μετατρέπεται σε γκαρσονιέρα στο κοτ ντ'αζούρ.
αμπσολουμάν

1. Η μόνη περίπτωση να έρθεις στο site μου είναι με άλλο ψευδώνυμο. Και θα είσαι τύπος και υπογραμμός, γιατί το περιβάλλον θα είναι αποστειρωμένο. Ούτε το «μαλάκα» δεν θα επιτρέπεται να λες σε χρήστη, πόσο μάλλον το μπούλιγκ που είναι η προσφιλής σου τακτική.
2. Τι τον θες τον οδηγό real estate, σάμπως έχεις και τίποτα; Αν είχες δεν θα σαλτάριζες μπροστά σε ένα στούντιο που πόσταρα. Εγώ τουναντίον χρειάζομαι εταιρεία ακινήτων, γαιτί δεν ειναι ένα μόνο ακίνητο. Μην τρομάξεις πάλι στο άκουσμα εταιρείας. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μάτσο χαρτιά. Που όμως τη δουλειά τους την κάνουν (φοροελάφρυνση, δάνεια κλπ)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ποιος σας ειπε οτι ακομα κι αν ο κομπλεξικος φιγουρατζης Καλογερο
αγοραζε τον πυργο του Αιφελ και τον εβαφε πρασινο με κοκκινες πιτσιλιες
θα ανεβαινε στην εκτιμηση μας;

απορω με αυτα τα επιχειρηματα...

:dunno:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ποιος σας ειπε οτι ακομα κι αν ο κομπλεξικος φιγουρατζης Καλογερο
αγοραζε τον πυργο του Αιφελ και τον εβαφε πρασινο με κοκκινες πιτσιλιες
θα ανεβαινε στην εκτιμηση μας;

απορω με αυτα τα επιχειρηματα...

:dunno:
οχι τυπε, μην εισαι κοτα λυρατη.

Λετε ολοι οτι μενει στην αγια βαρβαρα και ενας θεος ξερει που. Αν και εχει δωσει λεπτομερη αναλυση σωστων οικονομικων στοιχειων υπαρχουν απιστοι θωμαδες.

Αλλα βεβαια, ο φοβος να αρχισει να ποσταρει φωτο απο Νικαια,Καννες, κλπ και να σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ παραειναι μεγαλος για να παρετε το ρισκο.

Ενω ετσι παιζετε σαν μικρα αγορακια, μιας και ουτε γαματε, ουτε λεφτα εχετε, ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε Καλογερο, γαμησες τιποτα ολη μερα η την εβγαλες προσπαθωντας
να τιμωρησεις καποια νικ στο φορουμ;

τα οποια δεν σε ενδιαφερουν λες αλλα σε καιει η διαδικτυακη σου εικονα.
Αφου φτιαχνεις σαιτ κτλ αρλουμπες, γιατι δεν το προχωρας
κι ασχολεισαι με το τι σου λενε τα νικ;

Τι λετε κυριε;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
οχι τυπε, μην εισαι κοτα λυρατη.

Λετε ολοι οτι μενει στην αγια βαρβαρα και ενας θεος ξερει που. Αν και εχει δωσει λεπτομερη αναλυση σωστων οικονομικων στοιχειων υπαρχουν απιστοι θωμαδες.

Αλλα βεβαια, ο φοβος να αρχισει να ποσταρει φωτο απο Νικαια,Καννες, κλπ και να σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ παραειναι μεγαλος για να παρετε το ρισκο.

Ενω ετσι παιζετε σαν μικρα αγορακια, μιας και ουτε γαματε, ουτε λεφτα εχετε, ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ
Ειδικα εγω (για να μην πω ολοι) αν μου φερει αποδειξεις για οτιδηποτε
ο Κααλογερο, θα αισθανθω πολυ χαλια.

Επαιξες ομως και βρωμικα. Μας ειπες οτι δεν περναμε καλα.
Μας διελυσες!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
Οι διαχειριστες δεν ασχολουνται με τετοιες μαλακιες και θα ηταν λαθος να βεβαιωσουν
κατι τετοιο (πολη) ουτε και να το αρνηθουν.
Αυτα δεν τα κανουν ουτε σε γυναικεια σαιτ.

Γραφεις πολλα και αμυνεσαι ηλιθια!

Δεν λέω να έρθουν να βεβαιώσουν, ρε μαν. Κανένας διαχειριστής δεν ανακατεύεται σε διαμάχες χρηστών και του το απαγορεύει και ο νόμος GDPR περί προσωπικών δεδομένων.

Λέω ότι δεν μπορώ να επικαλούμαι τους διαχειριστές, αν λέω ψέμματα. Αν είσαι ψεύτης και τους επικαλείσαι για κάλυψη θα σε βάλουν στη θέση σου.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
παρεπιπτοντως μολις μπηκα στο σαιτ αυτο, και ο χαρτης ΔΕΝ μετακινειται ρε πουθεναδες (η εγω ειμαι τελειως αχρηστος)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λέω ότι δεν μπορώ να επικαλούμαι τους διαχειριστές, αν λέω ψέμματα. Αν είσαι ψεύτης και τους επικαλείσαι για κάλυψη θα σε βάλουν στη θέση σου.
Δεν ασχολουνται οι συγκεκριμενοι με εκτος σαιτ ζητηματα.

Ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι.

:rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655