Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Χαχα, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ότι θα σπάσω από άγνωστα νικ του ιντερνέτ, στην πλειοψηφία τους φουκαράδες. Μήπως να σου θυμίσω ποιος έσπασε κι επικαλέστηκε τη διοίκηση, επειδή πτοήθηκε που τον έβριζαν;

Η δική μου επίκληση είναι για να σταματήσετε τη σύνδεση με το Σαββίδη, γιατί μου τα έχετε πρήξει κυριολεκτικά. Είστε τελείως ανώριμα όντα. Αντλείτε υλικό από το παρελθόν ενός αλλου χρήστη για να την πείτε σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον που επικαλέστηκε δημόσια τους διαχειριστές ως προς το θέμα της περιοχής που μένει, γιατί απλούστατα δεν λέει ψέματα και δεν έχει τίποτα να φοβάται.
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η μαλακία που σας δέρνει και το συνεχίζετε;

Καλά για τον Ανίκητο δεν υπάρχει ελπίδα ότι θα καταλάβει ποτέ ο,τιδήποτε.
Σαββιδουλινι στο ραντεβού με το πουλί όμως δεν είχες πάει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Σαββιδουλινι στο ραντεβού με το πουλί όμως δεν είχες πάει...
Αν απομονώσουμε το ραντεβού και μόνο ήταν μια μαλακιά και μιση του λέει έλα στην Αχαρνών αν θυμάμαι καλά και σε 10 λεπτά και καλά ήταν εκεί και του έλεγε δεν ήρθες είμαι εδώ πράγμα που δεν αποδεικνύονταν από πουθενά κάπου 12 το βράδυ σιγά μην σηκωνόταν ο άλλος από το κρεβάτι του

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706

Τρόμπα, πάλι το γύρισες στις πούτσες, επειδή δεν βρίσκεις γυναίκα; Αντε να σου στέλνω το πεντόλεπτό σου και πάλι.
Όπως βλέπεις το αριθμητικώς και ολογράφως δεν συμφωνούν. Όταν μαζευτούν πολλά, κάνε πέτρα την καρδιά και ζήτα μου να τα κάνω regularisation να μπορέσεις να γαμήσεις σαν άνθρωπος. Αν δεν αντέχεις το γαμήσι με approval, μπορείς να το ρισκάρεις βάζοντας το μηδέν που λείπει από μόνος σου κι αν γαμήσεις γάμησες. Μόνο μην ξεχάσεις και τα πας έτσι στην τράπεζα, γιατί θα πάρεις τα αρχίδια σου.

cheque-tromba.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν απομονώσουμε το ραντεβού και μόνο ήταν μια μαλακιά και μιση του λέει έλα στην Αχαρνών αν θυμάμαι καλά και σε 10 λεπτά και καλά ήταν εκεί και του έλεγε δεν ήρθες είμαι εδώ πράγμα που δεν αποδεικνύονταν από πουθενά κάπου 12 το βράδυ σιγά μην σηκωνόταν ο άλλος από το κρεβάτι του
Εδώ ο Σαβ όπως είπε και άλλο μέλος σε προηγούμενη σελίδα,ενώ του είχαν προτείνει ραντεβού δεν πήγε ποτέ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Εδώ ο Σαβ όπως είπε και άλλο μέλος σε προηγούμενη σελίδα,ενώ του είχαν προτείνει ραντεβού δεν πήγε ποτέ.
Εγώ αναφέρομαι στο ραντεβού με το πουλί και μόνο και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω γιατί ο ένας τουλάχιστον εμπλεκόμενος λείπει που είναι το πουλί και δε μπορεί να υπερασπίσει την θέση του

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ αναφέρομαι στο ραντεβού με το πουλί και μόνο και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω γιατί ο ένας τουλάχιστον εμπλεκόμενος λείπει που είναι το πουλί και δε μπορεί να υπερασπίσει την θέση του
Κατάλαβα.
Αυτό δεν αναιρεί την μανία επίδειξης ενός άνθρωπος σε ιστοσελιδα αγοραίου έρωτα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πεθαίνω με φυλόβιο που κάνει λάικ πίσω από τις κουρτίνες φοβισμένος λολ

scared fylobios.png

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΩ ΡΕ έβγα όξω χεζοβράκη χαχα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Κατάλαβα.
Αυτό δεν αναιρεί την μανία επίδειξης ενός άνθρωπος σε ιστοσελιδα αγοραίου έρωτα.
Ο καθένας εδώ λέει λέω λέμε τα δικά μας εδώ είμαστε για να διασκεδάζουμε ας μην παίρνουμε σοβαρά τη μαλακια γράφει ο καθένας από εμάς

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
O Boλταίρος τον είχε καλέσει. Σε συνάντηση μελών του μπου σε μεζεδοπωλείο στους Αμπελοκήπους (νομίζω). Το είχε γράψει και δημόσια. Αλλά δεν εμφανίστηκε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τρόμπα, πάλι το γύρισες στις πούτσες, επειδή δεν βρίσκεις γυναίκα; Αντε να σου στέλνω το πεντόλεπτό σου και πάλι.
Όπως βλέπεις το αριθμητικώς και ολογράφως δεν συμφωνούν. Όταν μαζευτούν πολλά, κάνε πέτρα την καρδιά και ζήτα μου να τα κάνω regularisation να μπορέσεις να γαμήσεις σαν άνθρωπος. Αν δεν αντέχεις το γαμήσι με approval, μπορείς να το ρισκάρεις βάζοντας το μηδέν που λείπει από μόνος σου κι αν γαμήσεις γάμησες. Μόνο μην ξεχάσεις και τα πας έτσι στην τράπεζα, γιατί θα πάρεις τα αρχίδια σου.

cheque-tromba.jpg
με συγκίνησες να ξέρεις. Τέτοια γράμματα έκανε η προγιαγιά μου η συγχωρεμένη μέχρι τρίτη δημοτικού πήγε έγραφε γράμματα στη μάνα μου άγια γυναίκα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
O Boλταίρος τον είχε καλέσει. Σε συνάντηση μελών του μπου σε μεζεδοπωλείο στους Αμπελοκήπους (νομίζω). Το είχε γράψει και δημόσια. Αλλά δεν εμφανίστηκε.
Σε μεζεδοπωλείο ο μεγιστάνας, μα είναι ποτέ δυνατόν!!! :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε μεζεδοπωλείο ο μεγιστάνας, μα είναι ποτέ δυνατόν!!! :confused:
Μα εννοείται! Τι στην ευχή να κάνει εκεί; Ο Σαββίδαρος σεβόταν και υπολόγιζε μόνον όσους "πέταγαν το μουνί στο πάτωμα της τουαλέτας" κάθε γυναίκας που συναντούσαν. Μου είχε δημιουργήσει και ψυχολογικό ο μπαγάσας και κάθε φορά που πήγαινα για κατούρημα σε κάποιο μπαρ κοιτούσα μη σκοντάψω σε κανένα πεταμένο μουνί. :confused::confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το πουλί μπορεί να είναι κάποιος αναγνωρίσιμος μπορεί να είναι ηθοποιός στις 8 λέξεις μπορεί να είναι γνωστός εφοπλιστής δεν είναι εύκολα πράματα αυτά

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
το πουλί μπορεί να είναι κάποιος αναγνωρίσιμος μπορεί να είναι ηθοποιός στις 8 λέξεις μπορεί να είναι γνωστός εφοπλιστής δεν είναι εύκολα πράματα αυτά
Είναι εφοπλιστής έχει τις παντόφλες που πάνε Ρίο Αντίρριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom