Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σόρυ δεν τα κάνω εγώ σκατά. Εσύ δημιουργείς πρόβλημα, γιατί έχεις σκατένια ζωή φαίνεται και θες να ξεσπάς σε άλλους.
Το είπα ότι το σκρινσοτ δεν έχει σχέση με επίδειξη, αλλά με προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν είμαι ο Σαββίδης. Αλλά εσύ και κάποιοι άλλοι το συνεχίζετε. Θέλετε να μου τη λέτε και με ταυτίζετε με το Σαββίδη γιατί υπάρχει προγενέστερο υλικό.
Ποιος σας νομιμοποιεί να συνδέετε πρόσωπα για να βγάζετε τα κόμπλεξ σας; Γκοτζαμ άντρες με μυαλό δεκαπεντάχρονων.

Αν συνεχίσετε αυτή τη μαλακία θα απευθυνθώ στο διαχειριστή να λύσει τη διαφορά.

Εντάξει,μας έπεισες.Δεν είσαι ο Σαββίδης.
Είσαι ο kayamaru igano.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Προτείνω στον νηματοθέτη να μετονομαστεί το νήμα από

"Πώς να βγάζεις γκόμενες" σε "Πως γλεντάμε τον Καλόγερο"​

:tooth::tooth::tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο άνθρωπος έσπασε, επικαλέστηκε τη διοίκηση και εσείς σκυλεύετε το κορμί.
αυτά βλέπει ο φυλόβιος και δεν θα μου μιλήσει ποτέ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σόρυ δεν τα κάνω εγώ σκατά. Εσύ δημιουργείς πρόβλημα, γιατί έχεις σκατένια ζωή φαίνεται και θες να ξεσπάς σε άλλους.
Το είπα ότι το σκρινσοτ δεν έχει σχέση με επίδειξη, αλλά με προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν είμαι ο Σαββίδης. Αλλά εσύ και κάποιοι άλλοι το συνεχίζετε. Θέλετε να μου τη λέτε και με ταυτίζετε με το Σαββίδη γιατί υπάρχει προγενέστερο υλικό.
Ποιος σας νομιμοποιεί να συνδέετε πρόσωπα για να βγάζετε τα κόμπλεξ σας; Γκοτζαμ άντρες με μυαλό δεκαπεντάχρονων.

Αν συνεχίσετε αυτή τη μαλακία θα απευθυνθώ στο διαχειριστή να λύσει τη διαφορά.
Kαλά,πάρε τώρα ένα χαρτόσημο των 5
moutza01-mesa.jpg

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Απελευθερώστε τα κόμπλεξ σας. Βγάλτε στον αέρα όλο τον πόνο μιας αποτυχημένης ζωής.
Δεν γλεντάτε κανέναν. Δείχνετε πόσο δυστυχισμένοι είστε. Οι μέρες σας είναι όλες ίδιες κι απαράλλαχτες χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Δεν έχετε ζωή και το ξέρετε. Είστε άφραγκοι και δεν βρίσκετε γκόμενα να γαμήσετε. Ευτυχώς υπάρχει το παρόν site κι έχετε ενημέρωση για μπουρδέλα. Αυτή είναι η ζωή σας.

Θα είμαι κάθε μέρα εδώ να σας το θυμίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω παρά μόνο με μπαν.
Θα έχω λιγότερο χρόνο λόγω του site γνωριμιών που βγάζω στα ελληνικά. Εκεί θα ρθείτε να γραφτείτε με την ουρά στα σκέλια κι άλλο ψευδώνυμο μπας και βρείτε γκόμενα να γαμήσετε, γιατί τον παίζετε όλη μέρα.

Και τότε θα δείτε και πού μένω γιατί τα στοιχεία μου θα είναι αναρτημένα στο site. Νομική υποχρέωση.
Ανώριμα όντα για λύπηση.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Απελευθερώστε τα κόμπλεξ σας. Βγάλτε στον αέρα όλο τον πόνο μιας αποτυχημένης ζωής.
Δεν γλεντάτε κανέναν. Δείχνετε πόσο δυστυχισμένοι είστε. Οι μέρες σας είναι όλες ίδιες κι απαράλλαχτες χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Δεν έχετε ζωή και το ξέρετε. Είστε άφραγκοι και δεν βρίσκετε γκόμενα να γαμήσετε. Ευτυχώς υπάρχει το παρόν site κι έχετε ενημέρωση για μπουρδέλα. Αυτή είναι η ζωή σας.

Θα είμαι κάθε μέρα εδώ να σας το θυμίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω παρά μόνο με μπαν.
Θα έχω λιγότερο χρόνο λόγω του site γνωριμιών που βγάζω στα ελληνικά. Εκεί θα ρθείτε να γραφτείτε με την ουρά στα σκέλια κι άλλο ψευδώνυμο μπας και βρείτε γκόμενα να γαμήσετε, γιατί τον παίζετε όλη μέρα.

Και τότε θα δείτε και πού μένω γιατί τα στοιχεία μου θα είναι αναρτημένα στο site. Νομική υποχρέωση.
Ανώριμα όντα για λύπηση.
δηλώνω μπέτα τέστερ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Ανώριμα όντα για λύπηση.
Μα ποιόν μου θυμίζουν τέτοιου είδους απαντήσεις?

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
θα έχει και τα στοιχεία του αναρτημένα στο σάιτ. Νομική υποχρέωση :confused:

Stories