Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
μα βλέπει το προσπερνάω δεν του το έτριψα στα μούτρα, του μιλάω ευγενικά, δεν θέλει.
θα εξαφανιστεί πάλι για πόσες ώρες
Κάντε δουλειά σας, κύριε.

Τέτοιο σεντόνι έχουμε να δούμε από την εποχή του Μεμοζάνη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ρε Σαββίδη-Καλογερε θυμάμαι που όλο έλεγες για προσκλήσεις στο Χίλτον.Ρε εσύ,μήπως έψαχνες να σε γαμησουνε?
Ήρεμα ρωτάω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάντε δουλειά σας, κύριε.

Τέτοιο σεντόνι έχουμε να δούμε από την εποχή του Μεμοζάνη.
Και ως Σαββίδης σεντόνια έγραφε ο Καλόγερος.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Περνάτε καλά βλέπω.:cool2:

Με το μαλακό, μην προγκήξετε τον Καλόγερο γιατί μετά θα κλαίμε όλοι μαζί...:mati:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
θες να βρίζεις? θα τρως γελοιοποίηση. Σε αφήνω σου μιλάω ευγενικά και δεν θέλεις.
1. Συνεχίζεις να βάζεις ψεύτικα σκρινσοτ. Βάζεις τον χάρτη χωρίς να έχει την πινέζα εμφανή. Μα ο χάρτης είναι γοογλε χάρτης και τον πας όπου θες. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΩΤΟ και εγώ είμαι κυανή ακτή τότε.
2. σβήνεις εκεί που λέει region. Αφούς λυσσάς να λες ότι μένεις Κυανή ακτή γιατί σβήνεις την περιοχή? Δηλαδή όπως σαν σαββίδης μας έπρηζες ότι είσαι χίλτον και να σβήνεις την περιοχή που λέει ότι είσαι ορεστιάδα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι σου αρέσει ο εξευτελισμός.
Α μάλιστα, να αφήσω την πινέζα για να φαίνεται και η πόλη μου που είναι προσωπικο δεδομένο, επειδή ένας ραντομάς του ιντερνέτ έχει απαιτήσεις να του δίνουν λογαριασμό.

Και στο region δεν λέει Κυανή Ακτή αλλά το νομό κι άρα εντοπίζομαι με σχετική ακρίβεια.
Τουλαxιστον μένω στη Γαλλία ή όχι; Διότι υπάρχει το όνομα του παρόχου κι ένα France.

Κι επειδή θέλω να κρύψω προσωπικά στοιχεία, το σκρινσοτ είναι σίγουρα ψεύτικο. Επειδή έτσι σε βολεύει. Και γιατί το δικό μου κι όχι το δικό σου; Αλλά δεν έκανα τόση μανούρα, γιατί δεν έχω το ίδιο κόμπλεξ.

Δεν κατάλαβες και πάλι ένα πράγμα. Ότι από τα προσωπικά μου στοιχεία θα δώσω όσα θέλω εγώ και δεν το κανονίζεις εσύ. Κι ότι δεν απευθύνομαι αποκλειστικά σε σένα. Εσύ έχεις αρρωστημένες εμμονές και καλο είναι να δεις και κάναν ειδικό για να υποφέρεις λιγότερο.

Ακόμα και να μην έμενα στην Κυανή Ακτή, φαίνεται ότι μένω Γαλλία και είναι μάλλον απίθανο να είμαι ο Σαββίδης.
Δεν κοιτάω να αποδείξω μεγαλεία μέσω του σκρινσοτ, αλλά να μην μου τα πρήζετε με το Σαββίδη. Κατανοητό;

ΥΓ Ο Antisthenis και ο Steffan μπορούν να ξέρουν με ακρίβεια από ποια πόλη βγαίνω κι αυτή είναι στην Κυανή Ακτή. Δεν είμαι τόσο μαλάκας να επικαλούμαι δημοσίως τα ονόματα των διαχειριστών.
Αν μπορούσαν να το βεβαιώσουν, αυτός που θα ξεφτιλιζόσουνα θα ήσουν εσύ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δεν σε ρωτάει κανείς σε ποια χώρα μένεις. δεν σε ρωτάει κανείς σε ποια περιοχή μένεις. δεν μας ενδιαφέρει. Θες να παριστάνεις τον πλούσιο. Θες να παριστάνεις τον κάτοικο κυανής ακτής. Θες να βάζεις σκρινσοτ.
ΑΛΛΑ τα κάνεις ΟΛΑ σκατά και γελοιοποιείσαι ότι ψεύδεσαι. και δεν θες να στο λέμε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Να σου απαντήσω και για Γαλλία. Φυσικά ούτε Γαλλία αποδεικνύεις ότι μένεις, από τη στιγμή που εξαφανίζεσαι για ώρες. Αν θες μπορείς να αποδείξεις ότι μένεις γαλλία στο επόμενο λεπτό (καλά την κυανή ακτή σε εξευτέλισα επαρκώς ότι δεν υφίσταται). Αλλά δεν θα το κάνεις γιατί χρειάζεσαι ώρες, είτε για να το μαιμουδιάσεις στο ίντερνετ κ φώτοσοπ είτε για να σου στείλει κάνας συγγενής ή φίλος που μένει σε κάνα κωλοχώρι της Γαλλίας (αλλά δεν μένει κυανή ακτή για κακή σου τύχη).

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Να ξες πως όλοι έχουμε αντίθετη άποψη...:confused::confused::confused:
Λολ, έχουν και άποψη οι κατιμάδες που τρέχουν όλη μέρα ξοπίσω μου σαν τα σκυλάκια. Το πώς σας θεωρώ εγώ είναι στην προηγούμενη πρόταση.

Αλλά δεν έχουν και τόση σημασία οι απόψεις γιατί δεν κοστίζουν και τίποτα. Σημασία έχει ποιος περνάει καλά κι εσείς όλη μέρα βράζετε στο ζουμί σας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ θυμήθηκα το βαμμένο νύχι του για να μας πείσει ότι γαμει αβέρτα
Τότε που του 'λεγε ο Λάκης για πόμολα και μανικετόκουμπα να βάλουνε φωτό κι αυτός έβαλε φωτο τα μαχαιροπήρουνα που τα κρατούσε με το χεράκι με το βαμμένο νυχάκι. Χεράκι, λέμε τώρα....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τι να με πονέσεις, ρε καημένε. Αυτός που πονάει είσαι εσύ που ξεφτιλίστηκες. Μία φορά ακόμα.
Σαλτάρισες με ένα στούντιο και μια κοινόχρηστη πισίνα. Πού να ήξερες και περισσότερα για τα περιουσιακά μου στοιχεία.

Τι να αποδείξω, ρε τυπάκο . Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Τρεις φορές έχω ποστάρει φωτό ,όταν η μαλακία μερικών έφτασε στο απροχώρητο και είχα βαρεθεί να τους ακούω. Και το πρώτο ποστάρισμα ήταν 40 μέρες μετά την εγγραφή μου.

Σήμερα ήταν το τρίτο ποστάρισμα για να αποδείξω ότι είναι μάλλον απίθανο να είμαι ο Σαββίδης κι αυτό γιατί με έχετε πρήξει. Σου φαίνεται η ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη να είναι τέτοια που να εγκατασταθεί Γαλλία; Δεν είναι ανατολικό μπλοκ εδώ, είναι τελείως διαφορετική νοοτροπία.

Είχες πει θα βάλεις τον τόπο κατοικίας σου και θα τρέχω. Για ποιον λόγο;

Δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα, τύπε. Εγώ δεν βλέπω τους αλλους ανταγωνιστικά, αλλά χαίρομαι όταν βλέπω πετυχημένους ανθρώπους. Εχω δηλώσει και ονομαστικά κάποια άτομα που θαυμάζω εδώ μέσα. Μπράβο σου που είσαι Χογκ Κόγκ και μακάρι να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν μου κλέβεις ούτε τη θέση ούτε τη δόξα. Σταμάτα την αυτή τη μαλακία να βλέπεις τους άλλους ως εχθρούς που πρέπει να γκρεμίσεις.
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα, μπαρμπα.

Το κολπο με την συμπαθεια δυο τριων μεταξυ χιλιαδων για να δειχνεις ευελικτος-πετυχημενος
αλλα σκληρος κι ακριβοδικαιος, το καναμε στο λυκειο.
Τωρα ζουμε, δεν μαλακιζομαστε.

Και κυριως...περναμε καλυτερα!

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βρε σαββίδη γιατί σου τρώω τόσο χρόνο από τη ζωή σου
χαλάρωσε με τα σεντόνια
Ειναι επειδη ειναι στ αρχιδια του! :2funny:

Ασχετως αν παιρνει παπαρια (πιο ευηχο)!

Η πλακα ειναι οτι εσυ δεν εισαι ο συμπαθης η ο αντιπαθης.
Ουτε και κανεις εδω μεσα ξεχωριζει για κατι τετοιο (με την οξυμωρη εννοια).

Αυτος ο φιρφιρης την παταει διοτι λειτουργει σαν αλεξικεραυνο.

:dunno:

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ειναι επειδη ειναι στ αρχιδια του! :2funny:
Τώρα σοβαρά όμως. Δεν έχει παραλείψει από κανένα πόστ ότι περνάει καλύτερα. Ούτε ένα.
Μήπως κάνω μαλακία και κρεμαστεί από κάνα ταβάνι ο σχίζο όταν εμείς θα γελάμε

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
δεν σε ρωτάει κανείς σε ποια χώρα μένεις. δεν σε ρωτάει κανείς σε ποια περιοχή μένεις. δεν μας ενδιαφέρει. Θες να παριστάνεις τον πλούσιο. Θες να παριστάνεις τον κάτοικο κυανής ακτής. Θες να βάζεις σκρινσοτ.
ΑΛΛΑ τα κάνεις ΟΛΑ σκατά και γελοιοποιείσαι ότι ψεύδεσαι. και δεν θες να στο λέμε.
Σόρυ δεν τα κάνω εγώ σκατά. Εσύ δημιουργείς πρόβλημα, γιατί έχεις σκατένια ζωή φαίνεται και θες να ξεσπάς σε άλλους.
Το είπα ότι το σκρινσοτ δεν έχει σχέση με επίδειξη, αλλά με προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν είμαι ο Σαββίδης. Αλλά εσύ και κάποιοι άλλοι το συνεχίζετε. Θέλετε να μου τη λέτε και με ταυτίζετε με το Σαββίδη γιατί υπάρχει προγενέστερο υλικό.
Ποιος σας νομιμοποιεί να συνδέετε πρόσωπα για να βγάζετε τα κόμπλεξ σας; Γκοτζαμ άντρες με μυαλό δεκαπεντάχρονων.

Αν συνεχίσετε αυτή τη μαλακία θα απευθυνθώ στο διαχειριστή να λύσει τη διαφορά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εντάξει ηρέμησε δεν είσαι ο σαββίδης. μην διαγραφείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom