athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.977
- Πόντοι
- 12.756
Σκληρος καριολης ο Πριγκηψ...
Θα τον σπάσει σαν κλαράκι τον άλλον.Σκληρος καριολης ο Πριγκηψ...
μα βλέπει το προσπερνάω δεν του το έτριψα στα μούτρα, του μιλάω ευγενικά, δεν θέλει.Θα τον σπάσει σαν κλαράκι τον άλλον.
Κάντε δουλειά σας, κύριε.μα βλέπει το προσπερνάω δεν του το έτριψα στα μούτρα, του μιλάω ευγενικά, δεν θέλει.
θα εξαφανιστεί πάλι για πόσες ώρες
Και ως Σαββίδης σεντόνια έγραφε ο Καλόγερος.Κάντε δουλειά σας, κύριε.
Τέτοιο σεντόνι έχουμε να δούμε από την εποχή του Μεμοζάνη.
Α μάλιστα, να αφήσω την πινέζα για να φαίνεται και η πόλη μου που είναι προσωπικο δεδομένο, επειδή ένας ραντομάς του ιντερνέτ έχει απαιτήσεις να του δίνουν λογαριασμό.θες να βρίζεις? θα τρως γελοιοποίηση. Σε αφήνω σου μιλάω ευγενικά και δεν θέλεις.
1. Συνεχίζεις να βάζεις ψεύτικα σκρινσοτ. Βάζεις τον χάρτη χωρίς να έχει την πινέζα εμφανή. Μα ο χάρτης είναι γοογλε χάρτης και τον πας όπου θες. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΩΤΟ και εγώ είμαι κυανή ακτή τότε.
2. σβήνεις εκεί που λέει region. Αφούς λυσσάς να λες ότι μένεις Κυανή ακτή γιατί σβήνεις την περιοχή? Δηλαδή όπως σαν σαββίδης μας έπρηζες ότι είσαι χίλτον και να σβήνεις την περιοχή που λέει ότι είσαι ορεστιάδα.
Αρχίζω να πιστεύω ότι σου αρέσει ο εξευτελισμός.
αμαρτία δεν έχω, προσπάθησα έτεινα χέρι φιλίας.Περνάτε καλά βλέπω.
Με το μαλακό, μην προγκήξετε τον Καλόγερο γιατί μετά θα κλαίμε όλοι μαζί...
Να ξες πως όλοι έχουμε αντίθετη άποψη...Δεν είμαι τόσο μαλάκας
Λολ, έχουν και άποψη οι κατιμάδες που τρέχουν όλη μέρα ξοπίσω μου σαν τα σκυλάκια. Το πώς σας θεωρώ εγώ είναι στην προηγούμενη πρόταση.Να ξες πως όλοι έχουμε αντίθετη άποψη...
Τότε που του 'λεγε ο Λάκης για πόμολα και μανικετόκουμπα να βάλουνε φωτό κι αυτός έβαλε φωτο τα μαχαιροπήρουνα που τα κρατούσε με το χεράκι με το βαμμένο νυχάκι. Χεράκι, λέμε τώρα....Εγώ θυμήθηκα το βαμμένο νύχι του για να μας πείσει ότι γαμει αβέρτα
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα, μπαρμπα.Τι να με πονέσεις, ρε καημένε. Αυτός που πονάει είσαι εσύ που ξεφτιλίστηκες. Μία φορά ακόμα.
Σαλτάρισες με ένα στούντιο και μια κοινόχρηστη πισίνα. Πού να ήξερες και περισσότερα για τα περιουσιακά μου στοιχεία.
Τι να αποδείξω, ρε τυπάκο . Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Τρεις φορές έχω ποστάρει φωτό ,όταν η μαλακία μερικών έφτασε στο απροχώρητο και είχα βαρεθεί να τους ακούω. Και το πρώτο ποστάρισμα ήταν 40 μέρες μετά την εγγραφή μου.
Σήμερα ήταν το τρίτο ποστάρισμα για να αποδείξω ότι είναι μάλλον απίθανο να είμαι ο Σαββίδης κι αυτό γιατί με έχετε πρήξει. Σου φαίνεται η ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη να είναι τέτοια που να εγκατασταθεί Γαλλία; Δεν είναι ανατολικό μπλοκ εδώ, είναι τελείως διαφορετική νοοτροπία.
Είχες πει θα βάλεις τον τόπο κατοικίας σου και θα τρέχω. Για ποιον λόγο;
Δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα, τύπε. Εγώ δεν βλέπω τους αλλους ανταγωνιστικά, αλλά χαίρομαι όταν βλέπω πετυχημένους ανθρώπους. Εχω δηλώσει και ονομαστικά κάποια άτομα που θαυμάζω εδώ μέσα. Μπράβο σου που είσαι Χογκ Κόγκ και μακάρι να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν μου κλέβεις ούτε τη θέση ούτε τη δόξα. Σταμάτα την αυτή τη μαλακία να βλέπεις τους άλλους ως εχθρούς που πρέπει να γκρεμίσεις.
Θα στο αναλυσω πως λειτουργει το βραδακι.δε μου λες εισαι με τα καλα σου αντε και να σε ακουσε γιατι να γυρισει αμα εχεις φυγει?
Ειναι επειδη ειναι στ αρχιδια του!Βρε σαββίδη γιατί σου τρώω τόσο χρόνο από τη ζωή σου
χαλάρωσε με τα σεντόνια
Τώρα σοβαρά όμως. Δεν έχει παραλείψει από κανένα πόστ ότι περνάει καλύτερα. Ούτε ένα.Ειναι επειδη ειναι στ αρχιδια του!
Σόρυ δεν τα κάνω εγώ σκατά. Εσύ δημιουργείς πρόβλημα, γιατί έχεις σκατένια ζωή φαίνεται και θες να ξεσπάς σε άλλους.δεν σε ρωτάει κανείς σε ποια χώρα μένεις. δεν σε ρωτάει κανείς σε ποια περιοχή μένεις. δεν μας ενδιαφέρει. Θες να παριστάνεις τον πλούσιο. Θες να παριστάνεις τον κάτοικο κυανής ακτής. Θες να βάζεις σκρινσοτ.
ΑΛΛΑ τα κάνεις ΟΛΑ σκατά και γελοιοποιείσαι ότι ψεύδεσαι. και δεν θες να στο λέμε.
Καλά ή καλύτερα από σένα;Σημασία έχει ποιος περνάει καλά