σου πήρε κάποιες ώρες να ζητήσεις από κάνα γαλλικό φόρουμ να σου στείλουν αλλά δεν πειράζει δεν σε δέρνω άλλο γιατί αν έφευγες θα μετάνιωνα.
και ξανά προς τη δόξα τραβά. βρήκε στο ίντερνετ το σκρίνσοτ και κράτησε το νικνέιμ ζωντανό δεν χόρτασε βασανισμό σαν καλόγερο.
Πόνος ανείπωτος....
Κατά τον έκπτωτο (πλέον) Πρίγκηπα έπρεπε να καιροφυλακτώ για να απαντήσω αμέσως, ενώ θα μπορούσα να είχα πάει για ύπνο και να απαντήσω σήμερα.
Επίσης ζήτησα από κάποιο γαλλικό φόρουμ να μου στείλουν σκρινσοτ, διότι ως γνωστόν η Γαλλία απαγορεύει σε Έλληνες να μένουν στην επικράτειά της.
Μετά μας λέει ότι βρήκα στο ιντερνέτ ένα σκρινσοτ που έχει tab στον browser «Πώς να βγάζεις γκόμενες» και που στο πρώτο ποστάρισμα έχει ανενεργό τον χάρτη ενώ στον δεύτερο ενεργοποιημένο, διότι ο άγνωστος που το έφτιαξε διάβαζε το φόρουμ και συμμορφώθηκε με τις οδηγίες.
Μήπως θα μπορούσε ο έκπτωτος Πρίγκηπας να μας ποστάρει ένα νέο σκρίνσοτ της τοποθεσίας του με tab του φόρουμ όπου να φαίνονται τα τρία πρώτα ψηφία της IP και τα αποκάτω στοιχεία ενώ ο χάρτης να είναι ανενεργός ή έστω και ενεργοποιημένος αν δεν ξέρει πώς να το κάνει ;
Εγώ έχω και τη μπάρα εργαλείων του γραφείου μου στο σκρινσοτ και μπορώ να ποστάρω και κάτι άλλο κατά παραγγελίαν με την ίδια μπάρα. Ας το κάνει κι ο Πρίγκηπας αυτό αν θέλει.
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι έπαιξα με τους δικούς του όρους. Ζήτησε να φαίνονται τα 3 πρώτα ψηφία της IP και ο χάρτης για να δεχτεί ότι δεν είναι fake. Συμμορφώθηκα, αλλά τώρα δεν το δέχεται.
Ας μας εξηγήσει γιατί στις παραθέσεις που βάζω σε αυτό το ποστ αισθάνεται την ανάγκη να δέρνει και να βασανίζει τον Καλόγερο.
Έκπτωτε Πρίγκηπα, δεν κατάλαβες ένα πράγμα. Δεν μπορείς να βάζεις όρους σε χρήστες ενός φόρουμ όταν είσαι κι εσύ απλός χρήστης. Όταν απαιτείς να σου δίνουν αποδείξεις, το σκέφτηκες ότι απλά μπορούν να σε στείλουν στο διάολο, γιατί δεν έχουν καμμιά υποχρέωση να το κάνουν; Ότι μπορεί απλώς να ήρθαν να πουν την μαλακία τους να ξεσκάσουν και δεν έχουν καμμιά όρεξη να τους ζαλίζεις τα αρχίδια;
Ποιος σε όριζε δικαστή να αναζητάς την αλήθεια και να μειώνεις ανθρώπους επειδή δεν συμμορφώνονται με τους όρους σου; Αν σε καλούσαν σε μία δεξίωση με 100 άτομα (λέμε τώρα), όπου ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, με ή χωρίς σκοπιμότητα, και άρχιζες να τους παρενοχλείς ζητώντας τους αποδείξεις, ο οικοδεσπότης θα σε πέταγε έξω ως ενοχλητικό.
Στις κοινωνικές εκδηλώσεις και στα ιντερνετικά καφενεία (όπως εδώ), ο καθένας λέει ό,τι θέλει και ο άλλος πιστεύει ό,τι θέλει. Αποδείξεις χρειάζονται σε σοβαρά ζητήματα: επιστημονικά, επαγγελματικά κλπ.
Έχεις προβλήματα και να τα κοιτάξεις. Δεν χρωστάμε τίποτα να ανεχόμαστε τη μιζέρια και τα καπρίτσια σου. Είσαι υστερικός και κακομαθημένος.
Τελευταία τροποποίηση: