Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Πόσο πουτανάκια μου σας έχω κάνει πια, μα πόσο; Όλο με μένα ασχολείσθε και τρέχετε ξοπίσω μου σαν σκυλάκια.
Πόσο βαθύ είναι το ψυχικό τραύμα που βρίσκεστε σε μία άρνηση πραγματικότητας; Να βάζετε όρους για την αληθοφάνεια του σκρινσοτ κι όταν τους τηρώ να μην τους δέχεστε.

Το έχετε εμπεδώσει ότι μένω Κυανή Ακτή, αλλά προτιμάτε να είμαι ο Σαββίδης επειδή υπάρχει προγενέστερο υλικό για να γράφετε και να βγάζετε κόμπλεξ. Δεν σας ενδιαφέρει στην ουσία αν είμαι ο Σαββίδης ή όχι όπως και τα χουλιγκανάκια που βγαίνουν από τα γήπεδα και σπάνε ξένα αυτοκίνητα επειδή έχασε η ομάδα τους δεν ενδιαφέρονται για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους.

Εσείς χάσατε τη ζωή σας με τις μαλακίες που κάνετε και ψάχνετε ανθρώπους να ξεσπάσετε.
Μπορείτε να βράζετε στο ζουμί σας που περνάω καλύτερα από εσάς.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.664
Πόντοι
4.125
Πέρα από το απλό καμάκι, το έχετε ερευνήσει το θέμα; Όλα τα παρακάτω τα έχω τεστάρει και δίνουν καλά αποτελέσματα:

-Όπου μπορείς να πουλήσεις μούρη ή παραμύθι ή να κάνεις buzz (ντόρο) για να εντυπωσιάσεις, πχ youtube, tiktok, onlyfans, instagram ή και φυσικούς χώρους.
-Όταν μπορείς να παίξεις έναν υποστηρικτικό ρόλο πχ χορηγός, παρηγορητής , εξυπηρετητής, βοηθός κλπ.
-Mentoring. Μία έντιμη (μη χρηματική) συναλλαγή μεταξύ ενός επιτυχημένου άντρα και μίας νέας κοπέλλας για αμοιβαία ωφέλη.
-Μέσω τρίτων: μέσω φιλικού κι επαγγελματικού κύκλου ή με πάσες από φίλους και φίλες.
-Όταν μπορείς να το παίξεις παράγοντας, μέτοχος, άνθρωπος του χώρου, άνθρωπος κοντά σε κάποια οποιαδήποτε εξουσία.
-Dating sites & Social media
-Σε χώρους που αυξάνουν τη διάθεση: χορός, γυμναστήρια, σάουνες, διασκεδαστήρια, events, χώροι διακοπών κλπ.
-Σε γυναικοχώρους, πχ sites με γυναικεία θεματολογία, χώροι με γυναικείες υπηρεσίες, προιόντα.
-Όταν έχεις επάγγελμα που αρέσει ή σχετίζεται με το γυναικείο φύλο πχ γυμναστής, dj κλπ. Εναλλακτικά, μπορείς να μάθεις μία τέχνη που διευκολύνει την πρόσβαση στο γυναικείο φύλο πχ μασάζ, τατουάζ κλπ.
-Μέσω μίας οργάνωσης, ομάδας κλπ πχ κόμμα, σύλλογος, MKO, κίνημα, θεατρική ομάδα κλπ.
-Αν έχεις ταλέντο στο τραγούδι ας πούμε ναι, βγάζεις γκόμενα από το youtube.... αλλά πόσοι έχουν ταλέντο? Αν έχεις πολλά λεφτά και πας διακοπές και βγάζεις φωτο με τοπια και αυτοκίνητα και πισίνες ναι .. αλλά πόσοι έχουν αυτή τη δυνατότητα?
- αν παίζεις υποστηρικτικό ρόλο ναι αλλά πρέπει να γνωρίζεις τον άλλο και να έχεις αφιερώσει πάραα πολύ χρόνο για να λες αναρίθμητες βλακείες προκειμένου να σε εμπιστευτει το βλαμμένο που έχεις βάλει στο μάτι. Αν έχεις χρόνο για χάσιμο τότε ναι..
- mentoring ? Αν είσαι επιτυχημένος τότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ, έχεις όποια θέλεις.
-αυτό ναι, μεσω τρίτων μεσω γνωστών ναι μπορεί κάτι να γίνει, καθότι ελληνίδες που εμπιστεύονται μονο φίλες και συγγενείς....
- κατι σαν τον Τσάκα δηλαδή... να πουλάς παραμύθι οτι και καλά ξέρεις τον Ψινάκη σε κοριτσάκια που θέλουν να γίνουν τραγουδίστριες. ... Λίγο κωμικό όλο αυτό!!! Μπορεί κάποια ηλίθια να τσιμπίσει..
-Deting sites... ούτε με σφαίρες. .... Βλέπεις οτι ν ναι ψαρεύεις στα τυφλά..
- γυμναστήρια πηγαίνω πάρα πολλά χρόνια, δεν μου την έχει πέσει και ούτε την έχω πέσει σε καμιά γιατί όλες ξινίζουν και φοβούνται οτι στα γυμναστήρια πηγαίνουν κολοπαιδα. Μικρές πιθανότητες ίσως αν είσαι γυμναστής ναι κάτι μπορεί να βγάλεις, ως αθλούμενος δε νομιζω.
-Σε γυναικοχώρους, αν βρεθείς θα κοψεις φλέβα. Να κάθεσαι να μιλάς για ρουχα και μαλλιά για να πιάσεις γκόμενα... λιγο χλωμό. Οι άντρες δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τέτοια θέματα. Αν είσαι τίποτα νέος που πληροφορείται από μόδες για να έχει άποψη κάτι γίνεται... Γενικά όμως όχι είναι δύσκολο.
-Γυμναστής, dj κλπ. Οκ ναι μπορεί υπο προυποθέσεις να βγάλεις γκόμενα αλλά ποσοι από εμάς είμαστε dj!
-μέσω θεατρικής ομάδας, ..... ναι έκει μπορεί να βρεις κάτι ενδιαφέρον. Ομως και πάλι πρέπει ν σαι κοινωνικός και να έχεις χρόνο για τέτοιες δραστηριότητες.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
θες να συζητήσουμε ή να βγάζεις λόγο σαν τον τρελό του χωριού?
Τι να συζητήσω με σένα ρε φουκαρά, είσαι τελειωμένος. Βάζεις όρους και δεν τους σεβεσαι, γιατί δεν έχεις αρχίδια. Μόνο που δεν μας είπες ότι οι εξωγήινοι μου έστειλαν το σκρηνσοτ, ενώ το δικό σου είναι καραφεικ. Ένα αρρωστάκι είσαι και τίποτα παραπάνω. Έχεις ξεφτιλιστεί, πονάς από μέσα σου και παριστάνεις τον αδιάφορο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τα κουπερ βγαινουνε ??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αφιλτρα τσιγαρα τωρα βγαινουνε?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
τα κουπερ βγαινουνε ??
Βεβαίως

847180.jpg

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Κατάθεση ψυχής κάνει κύριε. Αφήστε τον να μας πει τον πόνο του...
Κι εσύ κατάθεση βλακείας, γιατί ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν.
Χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πειτε κανα αλανιαρικο τσιγαρο ρε
οχι καπνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δνε ξερω Πουτσυ...εσυ καπνο δεν στριβεις;
τα χω κοψει

κανα μπαφο αν με κερασει κανεις , το καλοκαιρι εβγαινα με μια που ειχε stuff και καναμε ενα τσιγαρακι πριν το σεξ και ημουν ντουρος για ωρες

καλη κοπελα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.800
Πόντοι
12.756

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κατι πουρακια επαιρνα στο τσακιρ κεφι ντελφ καπως ετσι
και μαρλμπορο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Κι εσύ κατάθεση βλακείας, γιατί ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν.
Χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί.
Γούτσου , γούτσου θέλει το αγόρι μου;

Έλα... Μην κλαις... θα σου πάρω τουλούμπα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τι να συζητήσω με σένα ρε φουκαρά, είσαι τελειωμένος. Βάζεις όρους και δεν τους σεβεσαι, γιατί δεν έχεις αρχίδια. Μόνο που δεν μας είπες ότι οι εξωγήινοι μου έστειλαν το σκρηνσοτ, ενώ το δικό σου είναι καραφεικ. Ένα αρρωστάκι είσαι και τίποτα παραπάνω. Έχεις ξεφτιλιστεί, πονάς από μέσα σου και παριστάνεις τον αδιάφορο.
θες να βρίζεις? θα τρως γελοιοποίηση. Σε αφήνω σου μιλάω ευγενικά και δεν θέλεις.
1. Συνεχίζεις να βάζεις ψεύτικα σκρινσοτ. Βάζεις τον χάρτη χωρίς να έχει την πινέζα εμφανή. Μα ο χάρτης είναι γοογλε χάρτης και τον πας όπου θες. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΩΤΟ και εγώ είμαι κυανή ακτή τότε.
2. σβήνεις εκεί που λέει region. Αφούς λυσσάς να λες ότι μένεις Κυανή ακτή γιατί σβήνεις την περιοχή? Δηλαδή όπως σαν σαββίδης μας έπρηζες ότι είσαι χίλτον και να σβήνεις την περιοχή που λέει ότι είσαι ορεστιάδα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι σου αρέσει ο εξευτελισμός.

fakeFrance.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom