Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σε ένα φόρουμ γεμάτο σοβαρούς αξιοσέβαστους έτσι; Και με τόσα άτομα στα οποία έχω κεράσει πόνο...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καταλάβει ότι κουβαλάς πρόβλημα, διότι είναι πασιφανές.

Βάλε ψηφοφορία, θα σε ψηφίσω κι εγώ. Σίγουρα οι προβληματικοί τραβάνε την προσοχή. Αν η Πάνια είχε αξιοσέβαστους δεν θα έκανε και σουξέ.
αφού έχεις τόσο άσχημη γνώμη για τα μέλη του σάιτ γιατί γράφεις νουθεσίες και οδηγίες? γιατί τους απευθύνεσαι σαν δάσκαλος? γιατί είσαι γραμμένος εδώ? άσε ξέρω είπαμε. για να βρίζεις νιώθοντας ανώτερος άνθρωπος που τσαλακώνει υποδεέστερους.
Για αυτό σε έκανα να κλαις.
Στο ξαναείπα. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εγώ απλά βάζω το δάχτυλο επάνω (Φυλόβιε όχι εκεί που ξέρεις λολ).

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
αφού έχεις τόσο άσχημη γνώμη για τα μέλη του σάιτ γιατί γράφεις νουθεσίες και οδηγίες? γιατί τους απευθύνεσαι σαν δάσκαλος? γιατί είσαι γραμμένος εδώ? άσε ξέρω είπαμε. για να βρίζεις νιώθοντας ανώτερος άνθρωπος που τσαλακώνει υποδεέστερους.
Για αυτό σε έκανα να κλαις.
Στο ξαναείπα. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εγώ απλά βάζω το δάχτυλο επάνω (Φυλόβιε όχι εκεί που ξέρεις λολ).
Κι εγώ αυτό κάνω. Βάζω το δάχτυλο στο πρόβλημά σου:
μηδέν πόστ σχετικό με το θέμα / μόνο ποστς συνεχούς παρενόχλησης σε χρήστη

ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Αιτιολογία

Short version

Πήζεις επειδή ξέρεις ότι περνάω καλύτερα από σένα.

Long version
είναι όπως ένα τραπέζι μπάκουρες κάθονται για καφέ και περνάει ένας σαν εσένα με μια αλόγα μαζί στο πεζοδρόμιο και τρώνε τις σάρκες τους καλα και πως γίνεται να κυκλοφορεί αυτός τέτοιο μουνί. Η κλασσική κίτρινη χολή και ζήλια των πιρφόρων γιατί να γαμεί ο άσχημος γιατί να γαμεί ο πλούσιος γιατί να γαμεί ο διπλανός και εμείς τικι τάκα μαρία πεντοδάχτυλη.

Το τι φαντάζεσαι για μένα και το τι γράφεις δεν έχει σημασία.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Μετά το ποδολαγνος έχει και τον σινς; Ρε τον μπουστη τον παμπλο πόσους λογαριασμούς έχει πια ;

Μετονομάστηκα τύπε, στο όνομα που είχα από το 2008. Είμαι από το 2005 εδώ, κεφτέ με τις μηδέν κριτικές. 90+ κριτικές είχε το προφίλ μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.770
Πόντοι
25.467
Μετονομάστηκα τύπε, στο όνομα που είχα από το 2008. Είμαι από το 2005 εδώ, κεφτέ με τις μηδέν κριτικές. 90+ κριτικές είχε το προφίλ μου.

Αν μου επιτρέπετε, και χωρίς να θέλω να γίνομαι αδιάκριτος, πως προέκυψε η κόντρα σας με τον κ. Μπράμπο;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποιοι κρεμασαν τον τραμουντανα στα μανταλακια ποιοι επωνυνοι?

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αν μου επιτρέπετε, και χωρίς να θέλω να γίνομαι αδιάκριτος, πως προέκυψε η κόντρα σας με τον κ. Μπράμπο;

Επειδή τους τελευταίους μήνες ζω και εργάζομαι στην Στοκχόλμη, δημιούργησα ένα σχετικό νήμα, είναι σαν κατάρα εδώ αν είσαι άνθρωπος που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα, δεν υπάρχουν ούτε στούντιο, ούτε cg, είναι η μόνη χώρα σε αυτόν τον άδικο κόσμο που και ο πελάτης συλλαμβάνεται και διώκεται. Μόνο κάτι Twai μασάζ υπάρχουν με αμφίβολες υπηρεσίες και άσχημες μασέρ.... Δημιούργησα λοιπόν το νήμα με το παραπονό μου, μήπως και κάποιος συναγωνιστής ήξερε κάτι σχετικά. Δυστυχώς από μεγάλη έρευνα που έκανα, οι ρεσεψιονίστ στα ξενοδοχεία μόλις δουν κάποια να μοιάζει με cg καλούν την αστυνομία, πολλά cg είναι καμουφλαρισμένες αστυνομικίνες ενώ οι Σουηδοί φίλοι που έχω εδώ με αποτρέπουν απόλυτα από το να δοκιμάσω το οτιδήποτε γιατί μπορεί να καταλήξω σε σύλληψη (μου αναφέρουν και παραδείγματα γνωστών τους!). Μέσα σε αυτό το νήμα λοιπόν βρέθηκε ο Brabus67 και ξεκίνησε χωρίς λόγο και χωρίς να έχουμε μιλήσει ξανά οι δυό μας, να γράφει κάτι μαλακίες "πόσο μαλάκας είσαι που δεν μπορείς να βρεις να γαμήσεις" και διάφορα άλλα. Κλασσικός προκλητικός μαλάκας δηλαδή.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επειδή τους τελευταίους μήνες ζω και εργάζομαι στην Στοκχόλμη, δημιούργησα ένα σχετικό νήμα, είναι σαν κατάρα εδώ αν είσαι άνθρωπος που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα, δεν υπάρχουν ούτε στούντιο, ούτε cg, είναι η μόνη χώρα σε αυτόν τον άδικο κόσμο που και ο πελάτης συλλαμβάνεται και διώκεται. Μόνο κάτι Twai μασάζ υπάρχουν με αμφίβολες υπηρεσίες και άσχημες μασέρ.... Δημιούργησα λοιπόν το νήμα με το παραπονό μου, μήπως και κάποιος συναγωνιστής ήξερε κάτι σχετικά. Δυστυχώς από μεγάλη έρευνα που έκανα, οι ρεσεψιονίστ στα ξενοδοχεία μόλις δουν κάποια να μοιάζει με cg καλούν την αστυνομία, πολλά cg είναι καμουφλαρισμένες αστυνομικίνες ενώ οι Σουηδοί φίλοι που έχω εδώ με αποτρέπουν απόλυτα από το να δοκιμάσω το οτιδήποτε γιατί μπορεί να καταλήξω σε σύλληψη (μου αναφέρουν και παραδείγματα γνωστών τους!).

Κι εσύ ρε φίλε μέσα στις Σουηδέζες και ψάχνεις πουτάνες;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Επειδή τους τελευταίους μήνες ζω και εργάζομαι στην Στοκχόλμη, δημιούργησα ένα σχετικό νήμα, είναι σαν κατάρα εδώ αν είσαι άνθρωπος που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα, δεν υπάρχουν ούτε στούντιο, ούτε cg, είναι η μόνη χώρα σε αυτόν τον άδικο κόσμο που και ο πελάτης συλλαμβάνεται και διώκεται. Μόνο κάτι Twai μασάζ υπάρχουν με αμφίβολες υπηρεσίες και άσχημες μασέρ.... Δημιούργησα λοιπόν το νήμα με το παραπονό μου, μήπως και κάποιος συναγωνιστής ήξερε κάτι σχετικά. Δυστυχώς από μεγάλη έρευνα που έκανα, οι ρεσεψιονίστ στα ξενοδοχεία μόλις δουν κάποια να μοιάζει με cg καλούν την αστυνομία, πολλά cg είναι καμουφλαρισμένες αστυνομικίνες ενώ οι Σουηδοί φίλοι που έχω εδώ με αποτρέπουν απόλυτα από το να δοκιμάσω το οτιδήποτε γιατί μπορεί να καταλήξω σε σύλληψη (μου αναφέρουν και παραδείγματα γνωστών τους!). Μέσα σε αυτό το νήμα λοιπόν βρέθηκε ο Brabus67 και ξεκίνησε χωρίς λόγο και χωρίς να έχουμε μιλήσει ξανά οι δυό μας, να γράφει κάτι μαλακίες "πόσο μαλάκας είσαι που δεν μπορείς να βρεις να γαμήσεις" και διάφορα άλλα. Κλασσικός προκλητικός μαλάκας δηλαδή.
δύσκολη κατάσταση φίλε. Ακόμα δεν έχεις βγάλει άκρη? αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει underground δίκτυο λειτουργίας σε τέτοιες περιπτώσεις.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Ferry boat η αεροπλανακι για long weekend Tallinn η Riga..
Riga θα βρεις πολλα πριβατ στο gribu.lv

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.770
Πόντοι
25.467

Eυχαριστώ.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Δεν κάνει τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δύσκολη κατάσταση φίλε. Ακόμα δεν έχεις βγάλει άκρη? αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει underground δίκτυο λειτουργίας σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αυτό το γαμημένο underground δίκτυο ψάχνω άλλα έχω μπλέξει με φλώρους εδώ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν σχολιάσα το Νίκ σου συνολικά και την συνεισφορά σου στο σάιτ αφού δεν σε γνώριζα δεν γράφουμε στα ίδια θέματα σχολίασα αυτό και μόνο που άνοιξες σαν θέμα Αν έλεγες πάω Σουηδία 5 μερες για δουλειά και θέλω να γαμησω δεν θα σε σχολίαζα αλλά εσυ μένεις εκεί δουλεύεις κι όχι σε κάνα χωριό αλλά στη Στοκχόλμη κιόλας και λίγα σου έγραψα αν σε διάβαζε κανένας που μένει χειμώνα στον προβατωνα στον Έβρο Και δεν βρίσκει να γαμησει ούτε κατσίκα γιατί δεν υπάρχει ούτε κατσίκα θα σου λέγε χειρότερα .θα σου τεινα χείρα φιλίας αλλά φοβάμαι θα είναι μαγαρισμένη από το χειρογλεικανο εκεί στα ξένα όποτε ας συνεχίσουμε

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Εγώ δεν σχολιάσα το Νίκ σου συνολικά και την συνεισφορά σου στο σάιτ αφού δεν σε γνώριζα δεν γράφουμε στα ίδια θέματα σχολίασα αυτό και μόνο που άνοιξες σαν θέμα Αν έλεγες πάω Σουηδία 5 μερες για δουλειά και θέλω να γαμησω δεν θα σε σχολίαζα αλλά εσυ μένεις εκεί δουλεύεις κι όχι σε κάνα χωριό αλλά στη Στοκχόλμη κιόλας και λίγα σου έγραψα αν σε διάβαζε κανένας που μένει χειμώνα στον προβατωνα στον Έβρο Και δεν βρίσκει να γαμησει ούτε κατσίκα γιατί δεν υπάρχει ούτε κατσίκα θα σου λέγε χειρότερα .θα σου τεινα χείρα φιλίας αλλά φοβάμαι θα είναι μαγαρισμένη από το χειρογλεικανο εκεί στα ξένα όποτε ας συνεχίσουμε
Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να κάνω καμάκι στην κάθε σουηδέζα μήπως και καταφέρω να γαμήσω. Ήθελα γρήγορη και απλή λύση ενός στούντιο ή cg.

Δεκτή η χείρα φιλίας. Σαπουνίζω την ταλαιπωρημένη δεξιά μου παλάμη και σας την προτείνω, είναι ακόμα ζεστή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom