Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.692
Πόντοι
2.606
Δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να κάνω καμάκι στην κάθε σουηδέζα μήπως και καταφέρω να γαμήσω. Ήθελα γρήγορη και απλή λύση ενός στούντιο ή cg.

Δεκτή η χείρα φιλίας. Σαπουνίζω την ταλαιπωρημένη δεξιά μου παλάμη και σας την προτείνω, είναι ακόμα ζεστή
Οκ όλα καλά αλλά πες μου κάτι οι Σουηδέζες στην Σουηδία δεν είναι δεκτικές στο καμακι ; Ένας συνεργάτης μου επικαλείτο ότι γαμαγε και δεν ήταν και μικρός

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.690
Πόντοι
1.706
Based on what; Δε νομίζω να άφησε υπόνοιες για κάτι τέτοιο :confused:
Based on Prince Belozersky. Για να έχει τέτοια εμμονή μαζί μου, είναι σίγουρος ότι περνάω καλά.
Οι δικαιολογίες του ότι καταδεικνύει προβλήματα είναι στάχτη στα μάτια. Η επανέξεταση των πόστς του αφήνει να διαφαίνεται πρόβλημα σεξουαλικής φύσεως (δεν βρίσκει να γαμήσει). Κανένας εδώ μέσα δεν έχει σκυλιάσει έτσι να ..... καταδεικνύει προβλήματα. Η αντίδρασή του είναι γκαραντί ότι περνάω καλά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Based on Prince Belozersky. Για να έχει τέτοια εμμονή μαζί μου, είναι σίγουρος ότι περνάω καλά.
Οι δικαιολογίες του ότι καταδεικνύει προβλήματα είναι στάχτη στα μάτια. Η επανέξεταση των πόστς του αφήνει να διαφαίνεται πρόβλημα σεξουαλικής φύσεως (δεν βρίσκει να γαμήσει). Κανένας εδώ μέσα δεν έχει σκυλιάσει έτσι να ..... καταδεικνύει προβλήματα. Η αντίδρασή του είναι γκαραντί ότι περνάω καλά.
βλέπεις ότι όλοι αγκαλιάζονται αγαπημένοι μετά από χείρα φιλίας, αντί να παραδειγματιστείς, περνάς καλύτερα για να στενοχωριέμαι ?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.690
Πόντοι
1.706
βλέπεις ότι όλοι αγκαλιάζονται αγαπημένοι μετά από χείρα φιλίας, αντί να παραδειγματιστείς, περνάς καλύτερα για να στενοχωριέμαι ?
Το ότι περνάω καλύτερα είναι σίγουρο. Το ότι στενοχωριέσαι είναι ακόμα πιο σίγουρο.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Δηλαδή τύποι, φανταστείτε, οι σουηδοί είναι σε χειρότερη μοίρα ακόμα και από εμάς :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τα πάω καλά με το λέγειν. Όμως το χρησιμοποιώ για την αυτοάμυνά μου κι όχι για να κάνω τον κλόουν στο δρόμο μπας και ρίξω γκόμενα.
Η αναγκη σου να ξεχωρισεις δεν σε αφηνει να δεις την ειρωνεια.
Κι αν εχεις λεγειν η ξυλινο σπαστικο λογο, ασε να το κρινουν αλλοι.
Προς το παρον η ουσια ειναι οτι με ζηλευεις

που περναω καλυτερα!!!

:2funny:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Οκ όλα καλά αλλά πες μου κάτι οι Σουηδέζες στην Σουηδία δεν είναι δεκτικές στο καμακι ; Ένας συνεργάτης μου επικαλείτο ότι γαμαγε και δεν ήταν και μικρός
Αν δεν έχεις απαιτήσεις στην εμφάνιση κλπ οι μπαζόλες είναι διαθέσιμες. Με πιο όμορφες, δεν έχω ασχοληθεί. Δεν έχω χρόνο, ούτε διάθεση. Θα ήθελα απλά να ρίχνω ένα - δύο γαμήσια το ΣΚ... χωρίς περισσότερες υποχρεώσεις και μπλα μπλα...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.916
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν σχολιάσα το Νίκ σου συνολικά και την συνεισφορά σου στο σάιτ αφού δεν σε γνώριζα δεν γράφουμε στα ίδια θέματα σχολίασα αυτό και μόνο που άνοιξες σαν θέμα Αν έλεγες πάω Σουηδία 5 μερες για δουλειά και θέλω να γαμησω δεν θα σε σχολίαζα αλλά εσυ μένεις εκεί δουλεύεις κι όχι σε κάνα χωριό αλλά στη Στοκχόλμη κιόλας και λίγα σου έγραψα αν σε διάβαζε κανένας που μένει χειμώνα στον προβατωνα στον Έβρο Και δεν βρίσκει να γαμησει ούτε κατσίκα γιατί δεν υπάρχει ούτε κατσίκα θα σου λέγε χειρότερα .θα σου τεινα χείρα φιλίας αλλά φοβάμαι θα είναι μαγαρισμένη από το χειρογλεικανο εκεί στα ξένα όποτε ας συνεχίσουμε
στον προβατωνα μυστη μπορεις να πας στη χαβαη και να φας στο βουλγαρακι τις επιδοτησεις σου. αλλιως στο κωλομπαρο στο παραδιπλανο χωριο. αλλιως πανε αριστεινο κοντα στο αεροδρομιο. επισης δε θα το πιστεψεις αλλα εχει και εσκορτ αλεξανδρουπολη αυτη τη στιγμη στο εσκορτνιουζ :Ρ οποτε εστω αγοραιο θα βρει ο φανταρος αν χρειαστει.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.690
Πόντοι
1.706
Επειδή τους τελευταίους μήνες ζω και εργάζομαι στην Στοκχόλμη, δημιούργησα ένα σχετικό νήμα, είναι σαν κατάρα εδώ αν είσαι άνθρωπος που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα, δεν υπάρχουν ούτε στούντιο, ούτε cg, είναι η μόνη χώρα σε αυτόν τον άδικο κόσμο που και ο πελάτης συλλαμβάνεται και διώκεται. Μόνο κάτι Twai μασάζ υπάρχουν με αμφίβολες υπηρεσίες και άσχημες μασέρ.... Δημιούργησα λοιπόν το νήμα με το παραπονό μου, μήπως και κάποιος συναγωνιστής ήξερε κάτι σχετικά. Δυστυχώς από μεγάλη έρευνα που έκανα, οι ρεσεψιονίστ στα ξενοδοχεία μόλις δουν κάποια να μοιάζει με cg καλούν την αστυνομία, πολλά cg είναι καμουφλαρισμένες αστυνομικίνες ενώ οι Σουηδοί φίλοι που έχω εδώ με αποτρέπουν απόλυτα από το να δοκιμάσω το οτιδήποτε γιατί μπορεί να καταλήξω σε σύλληψη (μου αναφέρουν και παραδείγματα γνωστών τους!).
Για one night stand και μπουρδελοκαταστάσεις:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756
εγω που κανω καμακι σε καφετεριες,δρομους,ιντερνετ,σουπερ μαρκετ ειμαι πλεμπαρια;παρακαλω διευκρινηστε:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom