Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τώρα πέρα από την πλάκα:
Πόσο attention whore και απελπισμένος παίζει να ναι κάποιος ώστε να μπαίνει σε ιστοσελίδα αγοραίου έρωτα,γράφοντας Παραμύθια της Χαλιμάς,είτε για Χίλτον και ουίσκια,είτε για την Γαλλική Ριβιέρα,άλλοτε για αρθογραφία σε μεγάλη εφημερίδα?Και το καθένα από αυτά με τα κατά καιρούς accounts του.
Δηλαδή τι κερδίζει λέγοντας όλα αυτά και δήθεν αδιαφορώντας για όσους τον επικρίνουν αλλά τους περνάει γενεές δεκατέσσερις συγχρόνως?Tόνωση του εγώ και της μανίας του για επίδειξη ή μια τρύπα στο νερό?
Food for thought.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.916
Πόντοι
2.356
Τώρα πέρα από την πλάκα:
Πόσο attention whore και απελπισμένος παίζει να ναι κάποιος ώστε να μπαίνει σε ιστοσελίδα αγοραίου έρωτα,γράφοντας Παραμύθια της Χαλιμάς,είτε για Χίλτον και ουίσκια,είτε για την Γαλλική Ριβιέρα,άλλοτε για αρθογραφία σε μεγάλη εφημερίδα?Και το καθένα από αυτά με τα κατά καιρούς accounts του.
Δηλαδή τι κερδίζει λέγοντας όλα αυτά και δήθεν αδιαφορώντας για όσους τον επικρίνουν αλλά τους περνάει γενεές δεκατέσσερις συγχρόνως?Tόνωση του εγώ και της μανίας του για επίδειξη ή μια τρύπα στο νερό?
Food for thought.
εγω μυστη παντως δε πιστευω ουτε τους attention whore που τα λενε αυτα και δια ζωσης... ακομη και αν το παιζουν οτι δε μετρανε το σκορ με ποσα μουνια εριξαν (οτι και καλα ειναι υπερανω και χορτατοι κλπ κλπ κλπ)
τωρα το τι ψυχολογικες αναγκες καλυπτει καθενας με οσα αραδιαζει στους αλλους δε με ενδιαφερει. ισως δεν εχουν πλεον καποιον κοντα τους που να τους πιστευει και σου λεει καποιος εδω μεσα θα τσιμπησει και θα με θαυμασει για το ποσο γαματος ειμαι. αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ πετυχημενος δε θα ειχε αναγκη εδω μεσα να μας δειξει "δημοσια" και "φανερα" τιποτα. αυτα τα κανουν μονο κομπλεξικοι, νεοπλουτοι και σκατοψυχοι...
ο πετυχημενος εχει ηδη την επιβεβαιωση για αυτο που ειναι απο αλλου και οχι απο ενα φορουμ αγνωστων χρηστων και τρολ που κανιβαλιζουν ευκολα τα παντα. οποτε οι εφετζηδες ας κανουν εφεδακι στα πουτανακια τους! και εκει τσαμπα εφε δεν εχει!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν δεν έχεις απαιτήσεις στην εμφάνιση κλπ οι μπαζόλες είναι διαθέσιμες. Με πιο όμορφες, δεν έχω ασχοληθεί. Δεν έχω χρόνο, ούτε διάθεση. Θα ήθελα απλά να ρίχνω ένα - δύο γαμήσια το ΣΚ... χωρίς περισσότερες υποχρεώσεις και μπλα μπλα...

Στη Στοκχόλμη και δεν έχει λέει διάθεση ν'ασχοληθεί με όμορφες :uglystupid:

Αλλάζουμε ρε τύπε,να ρθω εγώ εκεί κι εσύ εδώ;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.690
Πόντοι
1.706
Τώρα πέρα από την πλάκα:
Food for thought.
Η σιγουριά σου μου αρέσει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προσωπικα πιστευω οτι θελει να φτιαξει ενα νεο πορνοσυστημα με apps η χωρις.

Nα γινει ενας μεσαζοντας που θα κανει παταγο.

Κατι τετοιο οραματιζεται. Αυτο πιστευω.

:dunno:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.916
Πόντοι
2.356

δε θα γινει μεσαζοντας σε ακινητα?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

θες να δεις τι οραματίζεται?

kalogero meditate.jpg

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.690
Πόντοι
1.706
Α ρε Σαββίδη γίγαντα, μοίρασες πόνο απλόχερα και τσουρούφλισες κοσμάκη. Αν είσαι εδώ, ρε μπαγάσα, στείλε μήνυμα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Α ρε Σαββίδη γίγαντα, μοίρασες πόνο απλόχερα και τσουρούφλισες κοσμάκη. Αν είσαι εδώ, ρε μπαγάσα, στείλε μήνυμα.
Μιλά και στον εαυτό του ο καλόγερος.
Άλλος τον τσουρούφλησε τον Σαββίδη στις αρχές Ιουλίου του 2020.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom