tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Απλως περνας καλυτερα.εγω που κανω καμακι σε καφετεριες,δρομους,ιντερνετ,σουπερ μαρκετ ειμαι πλεμπαρια;παρακαλω διευκρινηστε
Απλως περνας καλυτερα.εγω που κανω καμακι σε καφετεριες,δρομους,ιντερνετ,σουπερ μαρκετ ειμαι πλεμπαρια;παρακαλω διευκρινηστε
οχι ο Καλογερο;χαιρομαι που περναω καλυτεραΑπλως περνας καλυτερα.
Εκεινη την στιγμη κοιμοταν...οχι ο Καλογερο;χαιρομαι που περναω καλυτερα
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΣημερα περασα
Εκεινη την στιγμη κοιμοταν...
Τωρα θες απαντηση;;;Δηλαδή τι κερδίζει λέγοντας όλα αυτά
Eχω κέφια ρε,μη μου το χαλάςΤωρα θες απαντηση;;;
ας μείνουμε νηστικοί καλύτερα.......
Food for thought.
εγω μυστη παντως δε πιστευω ουτε τους attention whore που τα λενε αυτα και δια ζωσης... ακομη και αν το παιζουν οτι δε μετρανε το σκορ με ποσα μουνια εριξαν (οτι και καλα ειναι υπερανω και χορτατοι κλπ κλπ κλπ)Τώρα πέρα από την πλάκα:
Πόσο attention whore και απελπισμένος παίζει να ναι κάποιος ώστε να μπαίνει σε ιστοσελίδα αγοραίου έρωτα,γράφοντας Παραμύθια της Χαλιμάς,είτε για Χίλτον και ουίσκια,είτε για την Γαλλική Ριβιέρα,άλλοτε για αρθογραφία σε μεγάλη εφημερίδα?Και το καθένα από αυτά με τα κατά καιρούς accounts του.
Δηλαδή τι κερδίζει λέγοντας όλα αυτά και δήθεν αδιαφορώντας για όσους τον επικρίνουν αλλά τους περνάει γενεές δεκατέσσερις συγχρόνως?Tόνωση του εγώ και της μανίας του για επίδειξη ή μια τρύπα στο νερό?
Food for thought.
Αν δεν έχεις απαιτήσεις στην εμφάνιση κλπ οι μπαζόλες είναι διαθέσιμες. Με πιο όμορφες, δεν έχω ασχοληθεί. Δεν έχω χρόνο, ούτε διάθεση. Θα ήθελα απλά να ρίχνω ένα - δύο γαμήσια το ΣΚ... χωρίς περισσότερες υποχρεώσεις και μπλα μπλα...
Η σιγουριά σου μου αρέσει.Τώρα πέρα από την πλάκα:
Πόσο attention whore και απελπισμένος παίζει να ναι κάποιος ώστε να μπαίνει σε ιστοσελίδα αγοραίου έρωτα,γράφοντας Παραμύθια της Χαλιμάς,είτε για Χίλτον και ουίσκια,είτε για την Γαλλική Ριβιέρα,άλλοτε για αρθογραφία σε μεγάλη εφημερίδα?Και το καθένα από αυτά με τα κατά καιρούς accounts του.
Δηλαδή τι κερδίζει λέγοντας όλα αυτά και δήθεν αδιαφορώντας για όσους τον επικρίνουν αλλά τους περνάει γενεές δεκατέσσερις συγχρόνως?Tόνωση του εγώ και της μανίας του για επίδειξη ή μια τρύπα στο νερό?
Food for thought.
Κάτσε ρε Σαββίδη-ΑΑ1-Καλόγερε,μόνο εσύ θα έχεις τέτοια σιγουριά?Η σιγουριά σου μου αρέσει.
δε θα γινει μεσαζοντας σε ακινητα?Προσωπικα πιστευω οτι θελει να φτιαξει ενα νεο πορνοσυστημα με apps η χωρις.
Nα γινει ενας μεσαζοντας που θα κανει παταγο.
Κατι τετοιο οραματιζεται. Αυτο πιστευω.
θες να δεις τι οραματίζεται?Προσωπικα πιστευω οτι θελει να φτιαξει ενα νεο πορνοσυστημα με apps η χωρις.
Nα γινει ενας μεσαζοντας που θα κανει παταγο.
Κατι τετοιο οραματιζεται. Αυτο πιστευω.
Μπα, ειναι μουρη που ψαχνει να βρει κερδος μεσω υπηρεσιωνδε θα γινει μεσαζοντας σε ακινητα?
Απο τι το επαθε;θες να δεις τι οραματίζεται?
Μιλά και στον εαυτό του ο καλόγερος.Α ρε Σαββίδη γίγαντα, μοίρασες πόνο απλόχερα και τσουρούφλισες κοσμάκη. Αν είσαι εδώ, ρε μπαγάσα, στείλε μήνυμα.
Κανένας κομπλεξικός θα ήταν.Άλλος τον τσουρούφλησε τον Σαββίδη στις αρχές Ιουλίου του 2020.......