Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
ο φυλόβιος με την νέα αυτή εποχή έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι αμόρφωτος εκβιαστής υβριστής και μπορεί να γράφει φυσιολογικά.
Τείνω χείρα!
Το νου σου σε δακτυλίδια και ρολόι...:confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν ξέρω, αλλά από τα συμφραζόμενα μου δημιουργείται η εντύπωση ότι ο Καλόγερος περνάει καλύτερα από σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το νου σου σε δακτυλίδια και ρολόι...:confused:
Και μανικετόκουμπα.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.692
Πόντοι
2.606
ο φυλόβιος με την νέα αυτή εποχή έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι αμόρφωτος εκβιαστής υβριστής και μπορεί να γράφει φυσιολογικά.
Τείνω χείρα!
Μέτρα μετά τα δάχτυλα σου τυπε καλού κακού :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.692
Πόντοι
1.706
κανενα θεμα που να μη μπαχαλευτει παιζει να διαβασουμε εδω μεσα?
Όταν το γνωστό προβληματικό άτομο, που δεν έχει γράψει ούτε ένα ποστ σχετικό με το θέμα, καταλάβει ότι εκτός από τραμπούκος είναι και χούλιγκαν των θεμάτων και πρέπει κάποτε να σταματήσει τη γουρουνίσια συμπεριφορά του, τότε το θέμα μπορεί να ξαναξεκινήσει. Προς το παρόν μας διδάσκει τον πολιτισμό σύμφωνα με την ανατροφή του.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγώ καλά. Εσύ να μας πεις πώς περνάς που όλοι πια έχουν καταλάβει την ξεφτίλα σου.
παππού δεν θέλω να σε στενοχωρήσω στη νέα εποχή, αλλά αν κάνεις γκάλοπ και μας βάλεις μαζί θα κλάψεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μέτρα μετά τα δάχτυλα σου τυπε καλού κακού :confused:
παιδιά, εάν μου έχει διαφύγει κάποια ανάγνωση ενημερώστε με.
Ειδάλλως δεν υποστηρίζω σκληρές καταγγελίες μόλις έτεινα την χείρα κιόλας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.692
Πόντοι
2.606
παιδιά, εάν μου έχει διαφύγει κάποια ανάγνωση ενημερώστε με.
Ειδάλλως δεν υποστηρίζω σκληρές καταγγελίες μόλις έτεινα την χείρα κιόλας
Τυπε αντί να τείνεις χείρα φιλίας δεν πας να σου σου βάλει καμία γέφυρα να κάνει κάνα μεροκάματο ; :2funny:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Τυπε αντί να τείνεις χείρα φιλίας δεν πας να σου σου βάλει καμία γέφυρα να κάνει κάνα μεροκάματο ; :2funny:

Το ότι ο πεοπαίχτης Brabus67 τολμάει να γράψει (έστω και μία άσχετη μαλακία) σε νήμα που ονομάζεται "Πώς να βγάζεις γκόμενες" με ξεπερνάει :2funny: Έλα Brabus, γράψε κανένα πούστικο τώρα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
είσαι μπαχαλάκης φίλε και με προβοκάρεις να χαλάσει η σχέση ακόμη δεν αποκαταστάθηκε αλλά θέλω να απαντάω με ειλικρίνεια. Επειδή δεν γνωρίζω άλλη περίπτωση οδοντιάτρου να φαλήρισε και να έκλεισε το ιατρείο μετά από χρόνια, δεν αισθάνομαι ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην παρεχόμενη ποιότητα των υπηρεσιών.
Στην παροχή υπηρεσιών παίζει τρομαχτικά σημαντικό ρόλο η φήμη και οι συστάσεις, πόσο μάλλον όταν είναι ιδιαίτερα μοναδική περίπτωση στον τομέα του το φαλιμέντο.
χωρίς παρεξήγηση Φυλόβιε. Φίλοι ναι αλλά δουλειά τσούκου ?:hi:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Στην Πάνια να πας να δεις τι σουξέ θα έχεις.
Εντάξει. γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις πόσο σοβαρό αξιοσέβαστο άτομο είσαι στο φόρουμ?
θες να σου βάλω εγώ ψηφοφορία? :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.692
Πόντοι
2.606
Το ότι ο πεοπαίχτης Brabus67 τολμάει να γράψει (έστω και μία άσχετη μαλακία) σε νήμα που ονομάζεται "Πώς να βγάζεις γκόμενες" με ξεπερνάει :2funny: Έλα Brabus, γράψε κανένα πούστικο τώρα
Εσυ τίνος εισαι τύπε δεν σε έχει ξαναδεί εισαι καινούργιος μαλακας για το διαγωνισμό ; Σε τρώει η κωλοτρυπιδα σου για σκουπίδιασμα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.079
Πόντοι
25.467

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τιμή μας βέβαια αλλά είναι κρίμα να σε απολαμβάνουμε μόνο εμείς... :confused: :confused: :confused:
Οι τραμπούκοι στο ΒΗΜΑ και το ΕΘΝΟΣ τον εκδίωξαν γιατί καταγάμευσε τις όμορφες κοπέλες συνεργατών και ιδιοκτησίας, οπότε ήρθε στο μοναδικό πυλώνα ελευθερίας έκφρασης και ιδεών να κάνει διαγγέλματα. :uglykiss:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.692
Πόντοι
1.706
Εντάξει. γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις πόσο σοβαρό αξιοσέβαστο άτομο είσαι στο φόρουμ?
θες να σου βάλω εγώ ψηφοφορία? :grin:
Σε ένα φόρουμ γεμάτο σοβαρούς αξιοσέβαστους έτσι; Και με τόσα άτομα στα οποία έχω κεράσει πόνο...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καταλάβει ότι κουβαλάς πρόβλημα, διότι είναι πασιφανές.

Βάλε ψηφοφορία, θα σε ψηφίσω κι εγώ. Σίγουρα οι προβληματικοί τραβάνε την προσοχή. Αν η Πάνια είχε αξιοσέβαστους δεν θα έκανε και σουξέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom