Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Γιατί δε μ'αρέσει.

Δεν έχω πρόβλημα με τα γένια κάποιων ημερών αλλά όταν βλέπω γύρω μου μούσια,γενειάδες,σε συνδυασμό με τατουαζ και κλαρινοκουρέματα,μου γυρνάει το μυαλό,δεν αντέχω τόση κακογουστιά.
να κάνεις υγρό κλασσικό ξύρισμα αρέσει στις γκόμενες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πω ακουστε ιστορια να γελασετε

εχω μια φιλη στο φβ συμμαθητρια απο το σχολειο

ο γκομενος της εχει γενειαδα σαν τον ραγκαρ απο τους βικινγκς η σαν τον αρχηγο του ισισ τετοιο πραμα

γραφω λοιπον μια μερα που ειχε γενεθλια η γιορτη σε μια φωτο να ζησεις συμμαθητρια κουκλαρα

και μ στελνει μηνυμα να το σβησω γιατι λεει ο αντρας της ειναι πολυ ζηλιαρης

φυσικα πηρε τα αρχιδια μου δεν το εσβησα

εγω χιουμοριστικα το εγραψα
Καλα εκανες, δεν ειμαστε καλα δηλαδη

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
πω ακουστε ιστορια να γελασετε

εχω μια φιλη στο φβ συμμαθητρια απο το σχολειο

ο γκομενος της εχει γενειαδα σαν τον ραγκαρ απο τους βικινγκς η σαν τον αρχηγο του ισισ τετοιο πραμα

γραφω λοιπον μια μερα που ειχε γενεθλια η γιορτη σε μια φωτο να ζησεις συμμαθητρια κουκλαρα

και μ στελνει μηνυμα να το σβησω γιατι λεει ο αντρας της ειναι πολυ ζηλιαρης

φυσικα πηρε τα αρχιδια μου δεν το εσβησα

εγω χιουμοριστικα το εγραψα

Αυτος δε θα κανει γλυφομουνι ποτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτος δε θα κανει γλυφομουνι ποτε.
Εχω ακουσει ιστοριες για εναν παπά κολομπαρά τύπε, ο οποιος πριν γαμησει τον πούστη τού γαργαλούσε την κωλοτρυπιδα με το μουσι για να τον καυλωσει

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν να φιλάνε βρωμότριχες παρά ένα καθαρό ξυρισμένο πρόσωπο.Σηκώνεις τα χέρια...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν να φιλάνε βρωμότριχες παρά ένα καθαρό ξυρισμένο πρόσωπο.Σηκώνεις τα χέρια...

Και εγω δε καταλαβαινω πως καποιος ειναι τοσο λουζερ με τις γκομενες και δε το βλεπει

Και μετα του φταινε οι μουσατοι, οι γκομενες, οι αλβανοι κοκ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όποιος δέχεται να ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ με γκόμενες, είναι ναυάγιο .
Ή τις γαμάς ή άγνωστοι .
Φίλες να βρουν γυναίκες.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ρε τύπε και με άπλυτο μούσι αρχιμανδρίτη , στο οποίο θα έχεις καλλιεργήσει σπέσιαλ ψείρες , τσιμπούρια και μουνόψειρες από πιθήκια της νέας γουϊνέας , δεν γαμάς.

Αν δεν με πιστεύεις, μείνει αξύριστος μέχρι τέλη του 2021 και το συζητάμε πάλι .

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
ξεκλείδωσε το προφίλ να δούμε τι έγραφες για τη φυσική σου συμπεριφορά χέστη ?
σου μαζέψανε τα χαλινάρια και κάνεις τον αδιάφορο για να παραστήσεις τι άραγε? ας έλεγες σαν άντρας ότι ξέφυγες στις κουβέντες και πάσο.
αλλά η συγκόλλησή σου με την γελοιοποίηση δεν σε αφήνει να πεις ούτε τα απλά τα αντρικά.
Λοιπόν, επειδή αυτή τη στιγμή έχω λίγο χρόνο, αποφάσισα να κάνω μία εξαίρεση και να δώσω το λινκ, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να δουν οι χρήστες πόσο αισχρός συκοφάντης είσαι.

https://www.bourdela.com/forum/threads/sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania.273476/post-9805785

Τώρα να μας πεις εσύ, τι απέγινε το πόστ όπου απειλούσες το Φυλόβιο ότι μπορείς να ψάξεις να τον βρεις και ότι το ιντερνέτ δεν έχει ανωνυμία. Αντί για αυτό, επειδή δεν έχεις τα αρχίδια να λέγεσαι άντρας, μας έλεγες ότι απλά επεσήμανες ότι το ιντερνέτ δεν έχει ανωνυμία.

Για μένα, όταν σε έβρισα (και σου άξιζε) υπάρχει προγενέστερο ποστ όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το βρίσιμο ήταν αμυντικό εργαλείο.

Βρες, έστω και την τελευταία στιγμή, τα αρχίδια να πεις τα απλά τα αντρικά ότι ξέφυγες στις κουβέντες προς τον Φυλόβιο για να πιστέψουμε ότι δεν είσαι τραμπούκος.

Κάτι λάθος κατάλαβες, αγοράκι (γιατί άντρας δεν λέγεσαι)
Όταν δουλεύει η διαχείριση, αυτός που χαίρεται είμαι εγώ κι αυτός που πονάει είσαι εσύ, γιατί δεν μπορείς πλέον να τραμπουκίσεις. Εγώ απλά επανέρχομαι στη φυσική μου συμπεριφορά.

Κοτούλα λυράτη.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Κι εδώ θα εξηγήσω τι εννοώ όταν λέω στο ποστ του λινκ ότι υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites.

Ότι ο κανονισμός στα περισσότερα αφορά μόνο στις λεκτικές προσβολές. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάποιο προβληματικό άτομο να στοχοποιεί έναν χρήστη και να τον ταλαιπωρεί συνέχεια, κοινώς μπούλιγκ, χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Μπορεί να αποκαλέσεις κάποιον «μαλάκα» και να κοπεί το ποστ σου, και να μην γίνει καμμία παρατήρηση στο άθλιο υποκείμενο που σε έχει στοχοποιήσει. Αυτό βεβαίως αναγκάζει καλούς χρήστες που θέλουν την ησυχία τους να φύγουν και στο τέλος επικρατούν οι φελοί.

Εδώ έχουμε έναν προβληματικό χρήστη που κάνει το ίδιο πράγμα και όλοι πια ξέρουμε το πρόβλημά του:
πήζει όταν κάποιος περνάει καλύτερα από αυτόν.

Δυστυχώς για αυτόν έπεσε στον Καλόγερο που θα τον πηγαίνει γαμιώντας, θυμίζοντας του συνέχεια την αιτία της ελεεινής συμπεριφοράς του.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Eπρεπε να γινεις πολιτικος και να μαγευεις τα πληθη.

Σαν τον γερο της Εκαλης. Πολιτικο-γερος!

Εγινες ομως ρητορας σε σαιτ με πουτανες.

:2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
πήζει όταν κάποιος περνάει καλύτερα από αυτόν.
Καλόγερο έχει θέσει τον πήχη!
Εφεξής η ερώτηση σε φίλους και γνωστούς δεν είναι "τι κάνεις, πως περνάς;" αλλά "περνάς καλύτερα απ'τον Καλόγερο;" :confused: :confused: :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Eπρεπε να γινεις πολιτικος και να μαγευεις τα πληθη.

Σαν τον γερο της Εκαλης. Πολιτικο-γερος!

Εγινες ομως ρητορας σε σαιτ με πουτανες.

:2funny:
Τα πάω καλά με το λέγειν. Όμως το χρησιμοποιώ για την αυτοάμυνά μου κι όχι για να κάνω τον κλόουν στο δρόμο μπας και ρίξω γκόμενα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τα πάω καλά με το λέγειν. Όμως το χρησιμοποιώ για την αυτοάμυνά μου κι όχι για να κάνω τον κλόουν στο δρόμο μπας και ρίξω γκόμενα.
Τιμή μας βέβαια αλλά είναι κρίμα να σε απολαμβάνουμε μόνο εμείς... :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Λοιπόν, επειδή αυτή τη στιγμή έχω λίγο χρόνο, αποφάσισα να κάνω μία εξαίρεση και να δώσω το λινκ, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να δουν οι χρήστες πόσο αισχρός συκοφάντης είσαι.

https://www.bourdela.com/forum/threads/sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania.273476/post-9805785

Τώρα να μας πεις εσύ, τι απέγινε το πόστ όπου απειλούσες το Φυλόβιο ότι μπορείς να ψάξεις να τον βρεις και ότι το ιντερνέτ δεν έχει ανωνυμία. Αντί για αυτό, επειδή δεν έχεις τα αρχίδια να λέγεσαι άντρας, μας έλεγες ότι απλά επεσήμανες ότι το ιντερνέτ δεν έχει ανωνυμία.

Για μένα, όταν σε έβρισα (και σου άξιζε) υπάρχει προγενέστερο ποστ όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το βρίσιμο ήταν αμυντικό εργαλείο.

Βρες, έστω και την τελευταία στιγμή, τα αρχίδια να πεις τα απλά τα αντρικά ότι ξέφυγες στις κουβέντες προς τον Φυλόβιο για να πιστέψουμε ότι δεν είσαι τραμπούκος.

Κάτι λάθος κατάλαβες, αγοράκι (γιατί άντρας δεν λέγεσαι)
Όταν δουλεύει η διαχείριση, αυτός που χαίρεται είμαι εγώ κι αυτός που πονάει είσαι εσύ, γιατί δεν μπορείς πλέον να τραμπουκίσεις. Εγώ απλά επανέρχομαι στη φυσική μου συμπεριφορά.

Κοτούλα λυράτη.
πως τα περνάς παππούλη?
άσχετα πως με βαφτίζω εγώ, από τη στιγμή που νιώθεις ψυχολογική πίεση και αισθάνεσαι τραμπουκισμό τότε αυταπόδεικτα είμαι τραμπούκος. Παραδέχομαι λοιπόν αντρικά ότι είμαι ένας ευγενής ποιοτικός τραμπούκος. Έχεις την ευκαιρία τώρα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να μάθεις να μου την λες χωρίς να βρίζεις. Πεδίο δόξης λαμπρό!

Ο φίλος μας ο φυλόβιος που κάνει λάικ πίσω από τις κουρτίνες φοβισμένος γιατί δεν μιλάει ξέρεις? εάν διαβάσεις τι έχει πει με διάφορα νικ του θα φρίξεις. Χυδαίες βρισιές για νικ και οικογένειες, σεξουαλικές προσβολές ραντεβού θανάτου απειλές με καραμπίνες από όλα έχει ο μπαξές. Είναι θύτης όχι θύμα.
Τον τραμουντάνα τον κρεμάσανε στα μανταλάκια επώνυμα με αισχρές προσβολές για τον ίδιο και την οικογένειά του και ο φίλος μας συμμετείχε.
Όπως βλέπεις έχω κάνει homework, κάνε και εσύ.
Ας τα αφήσουμε όμως αυτά, νέα εποχή ήρθε ελάτε να παίξουμε επί ίσοις όροις χωρίς βρισιές και αηδίες.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο φυλόβιος με την νέα αυτή εποχή έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι αμόρφωτος εκβιαστής υβριστής και μπορεί να γράφει φυσιολογικά.
Τείνω χείρα!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
πως τα περνάς παππούλη?
Σίγουρα καλύτερα από σένα και ξέρουμε γιατί.

άσχετα πως με βαφτίζω εγώ, από τη στιγμή που νιώθεις ψυχολογική πίεση και αισθάνεσαι τραμπουκισμό τότε αυταπόδεικτα είμαι τραμπούκος. Παραδέχομαι λοιπόν αντρικά ότι είμαι ένας ευγενής ποιοτικός τραμπούκος. Έχεις την ευκαιρία τώρα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να μάθεις να μου την λες χωρίς να βρίζεις. Πεδίο δόξης λαμπρό!
Δεν υπάρχουν ευγενείς ποιοτικοί τραμπούκοι. Υπάρχουν μόνο τραμπούκοι και δεν ανήκουν στην κατηγορία των ανδρών, αλλά στα κακαντράκια, γιατί κουβαλάνε βαριά ψυχολογικά. Εγώ είμαι ήδη καλύτερος άνθρωπος που αναγκάστηκε να περάσει στην αυτοάμυνα. Εσύ είσαι τραμπούκος, εφόσον το παραδέχεσαι κιόλας, από τζάμπα κακία και ζήλεια μιας και δεν σου έχω φταίξει σε τίποτα και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Ο φίλος μας ο φυλόβιος που κάνει λάικ πίσω από τις κουρτίνες φοβισμένος γιατί δεν μιλάει ξέρεις? εάν διαβάσεις τι έχει πει με διάφορα νικ του θα φρίξεις. Χυδαίες βρισιές για νικ και οικογένειες, σεξουαλικές προσβολές ραντεβού θανάτου απειλές με καραμπίνες από όλα έχει ο μπαξές. Είναι θύτης όχι θύμα.
Τον τραμουντάνα τον κρεμάσανε στα μανταλάκια επώνυμα με αισχρές προσβολές για τον ίδιο και την οικογένειά του και ο φίλος μας συμμετείχε.
Όπως βλέπεις έχω κάνει homework, κάνε και εσύ.
Δεν μπορώ να τα ξέρω όλα και δεν τον υπερασπίζομαι. Στο ανέφερα για να δείξω τη σύγκριση μεταξύ μας.
Τραμπουκίζεις κάποιον (ποινικό αδίκημα) ενώ βρίζω κάποιον από αυτοάμυνα (αμετροέπεια).
Και κουνάς και το δάχτυλο για να διδάξεις πολιτισμό. Ξεφτίλα.

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά, νέα εποχή ήρθε ελάτε να παίξουμε επί ίσοις όροις χωρίς βρισιές και αηδίες.
Άδραξε την ευκαιρία της νέας εποχής για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom