Λοιπόν, επειδή αυτή τη στιγμή έχω λίγο χρόνο, αποφάσισα να κάνω μία εξαίρεση και να δώσω το λινκ, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να δουν οι χρήστες πόσο αισχρός συκοφάντης είσαι.
https://www.bourdela.com/forum/threads/sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania.273476/post-9805785
Τώρα να μας πεις εσύ, τι απέγινε το πόστ όπου απειλούσες το Φυλόβιο ότι μπορείς να ψάξεις να τον βρεις και ότι το ιντερνέτ δεν έχει ανωνυμία. Αντί για αυτό, επειδή δεν έχεις τα αρχίδια να λέγεσαι άντρας, μας έλεγες ότι απλά επεσήμανες ότι το ιντερνέτ δεν έχει ανωνυμία.
Για μένα, όταν σε έβρισα (και σου άξιζε) υπάρχει προγενέστερο ποστ όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το βρίσιμο ήταν αμυντικό εργαλείο.
Βρες, έστω και την τελευταία στιγμή, τα αρχίδια να πεις τα απλά τα αντρικά ότι ξέφυγες στις κουβέντες προς τον Φυλόβιο για να πιστέψουμε ότι δεν είσαι τραμπούκος.
Κάτι λάθος κατάλαβες, αγοράκι (γιατί άντρας δεν λέγεσαι)
Όταν δουλεύει η διαχείριση, αυτός που χαίρεται είμαι εγώ κι αυτός που πονάει είσαι εσύ, γιατί δεν μπορείς πλέον να τραμπουκίσεις. Εγώ απλά επανέρχομαι στη φυσική μου συμπεριφορά.
Κοτούλα λυράτη.