Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Ο μονος θα ηταν αγιε ?.
Εγω ομως επιμενω σ αρεσε που η κοπελα τα εβγαλε τα π.μ στη φορα?
Που ειναι η ευχεμυθεια?
Θα μπορουσε να τον αγνοησει να τον μπλοκαρει και θα της εβγαζα το καπελο

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, και μάλιστα πολλοι περισσότεροι από ο,τι φαντάζεσαι.

Αλλά επειδή υπάρχουν και άλλοι απατεώνες σαν κι αυτόν, δεν πρέπει να τον καλούμε απατεώνα;

Όσο για τα π.μ. και την δήθεν ¨εχεμύθεια¨ που την έχεις κάνει καραμέλα... Δεν είδα να βγάζει στη φόρα η κοπέλα τίποτα προσωπικά δεδομένα του Μουνιβαγόνι από τα οποία θα μπορούσε να ανακαλύψει κανείς την πραγματική του ταυτότητα. Όυτε ονοματεπώνυμο έδωσε, ούτε περιέγραψε εμφάνιση, ούτε ηλικία ανέφερε, ούτε τίποτα απολύτως.

Αυτό που έκανε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ, ηταν ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Ο βαγγον ποτε δεν στηριξε με μενος κολγκιρλ,ενα ντηλ εκανε το κατακρινω δεν λεω ειμαι υπερ αλλα ηταν ντηλ και η κοπελα ομως δεν ηταν ευχεμυθη.
Ο 100 ομως μου πολλες φορεςς χαιροταν που ειναι κλειστα τα τσαρδια και το στηριζε εδω μεσα απο περυσι την πρωτη καραντινα και του λεγα αμα κλεισουν τα τσαρδια που θα πηδαμε και μου λεγε με κολγκιρλ και του λεγα δεν γουσταρω με κολγκιρλ χρεωνουν πολλα καιβαυτο το επαναλαμβανε συχνα..
Εξού και το παρατσούκλι προμότορας?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο βαγγον ποτε δεν στηριξε με μενος κολγκιρλ,ενα ντηλ εκανε το κατακρινω δεν λεω ειμαι υπερ αλλα ηταν ντηλ και η κοπελα ομως δεν ηταν ευχεμυθη.
Ο 100 ομως μου πολλες φορεςς χαιροταν που ειναι κλειστα τα τσαρδια και το στηριζε εδω μεσα απο περυσι την πρωτη καραντινα και του λεγα αμα κλεισουν τα τσαρδια που θα πηδαμε και μου λεγε με κολγκιρλ και του λεγα δεν γουσταρω με κολγκιρλ χρεωνουν πολλα καιβαυτο το επαναλαμβανε συχνα..
η κοπέλα μας έκανε χάρη να ξέρουμε ότι οι κριτικές του πούσυ είναι αφερέγγυες. Σταμάτα τις αρλούμπες για το πμ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
περιοχές που είχες παει ?

( για να μπουμε και λιγο στο θεμα του νήματος :2funny: )
ροδο 3 μηνες και μετα ΣΑΝ με τις νοσοκομες

καλα αθηνα δυ ημουν δεν το θεωρω στρατο ακουμπαγα οπλο σε σκοπετα μονο

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Όσο για τα π.μ. και την δήθεν ¨εχεμύθεια¨ που την έχεις κάνει καραμέλα... Δεν είδα να βγάζει στη φόρα η κοπέλα τίποτα προσωπικά δεδομένα του Μουνιβαγόνι από τα οποία θα μπορούσε να ανακαλύψει κανείς την πραγματική του ταυτότητα. Όυτε ονοματεπώνυμο έδωσε, ούτε περιέγραψέ εμφάνιση, ούτε ηλικά, ούτε τίποτα απολύτως.

Αυτό πάνω απ'όλα. Η ανωνύμια σεβάσθηκε και όλα καλά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι μαλακιστηκα στο θεμα αρτεμης το παραδεχομαι

το κλεινω εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στον καρέα δεν είναι αυτό? χαμός από γυναικάκια
καρεα τ μουνιου το πανηγυρι

τοσο μουνι ουτε στο λοχαν

πιτσιρικες με παραλλαγη και οπλα

καυλα ηταν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, και μάλιστα πολλοι περισσότεροι από ο,τι φαντάζεσαι.

Αλλά επειδή υπάρχουν και άλλοι απατεώνες σαν κι αυτόν, δεν πρέπει να τον καλούμε απατεώνα;

Όσο για τα π.μ. και την δήθεν ¨εχεμύθεια¨ που την έχεις κάνει καραμέλα... Δεν είδα να βγάζει στη φόρα η κοπέλα τίποτα προσωπικά δεδομένα του Μουνιβαγόνι από τα οποία θα μπορούσε να ανακαλύψει κανείς την πραγματική του ταυτότητα. Όυτε ονοματεπώνυμο έδωσε, ούτε περιέγραψέ εμφάνιση, ούτε ηλικά, ούτε τίποτα απολύτως.

Αυτό που έκανε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ, ηταν ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
Ας ειχε και αλλες πληροφορίες και μεχρι και φωτογραφια θα εβαζε.
Απατεωνας γιατι επειδη εκανε ντηλ?
Η επειδη θα σου βαζε ψευτικη κριτικη?
Εσυ δινεις τοση μεγαλη βαρυτητα στις κριτικες?π.χ αν γραψω εγω η ταδε δεν ειναι καλη εσυ δεν θα πας?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ας ειχε και αλλες πληροφορίες και μεχρι και φωτογραφια θα εβαζε.
Απατεωνας γιατι επειδη εκανε ντηλ?
Η επειδη θα σου βαζε ψευτικη κριτικη?
Εσυ δινεις τοση μεγαλη βαρυτητα στις κριτικες?π.χ αν γραψω εγω η ταδε δεν ειναι καλη εσυ δεν θα πας?
το παιδί έχει πρόβλημα μην τον ταϊζεις άλλο αγιε please τα ματάκια μας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Κοντολογίς δηλαδή, όποιος προτιμά τα κωλ γκέρλια, και το δηλώνει στηρίζοντάς τα, είναι προμότορας.

Μάστα...

Πήγαινε γι αυτήν την εξέταση που λέγαμε... Μην το αμελείς...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κοντολογίς δηλαδή, όποιος προτιμά τα κωλ γκέρλια, και το δηλώνει στηρίζοντάς τα, είναι προμότορας.

Μάστα...

Πήγαινε γι αυτήν την εξέταση που λέγαμε... Μην το αμελείς...
Ρε οι φωτογραφιες ολες αυτες που βαζει στη γυμνα νομιζεις οτι ειναι γκομενες του?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
οι παλιές με αναλογική μηχανή γιατί όχι

Δηλαδή οι πουτανιάρηδες γαμάγανε μόνο την ψηφιακή εποχή;

Μην αρχίζετε κι εσείς τα Βιτάμ Ντάμα Κουπάνικα, Πρίγκηψ μου.

Δεν θα το αντέξω... Γέρος άνθρωπος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Φωτογραφιες πολλες απο τη μια στηριξη απο την αλλη εγω ετσι θα τον λεω

Έχετε πρόβλημα λεξιλογίου.

Άλλο πράγμα ο ξιπασμένος επιδειξίας, που θέλει να τον περνάνε για μέγα μπήχτη, και άλλο πράγμα ο προμότορας.

Στο πρώτο εμπλέκεται μονο ο εαυτός του και η μεγαλομανία του.

Στο δεύτερο εμπλέκονται δύο και περισσσότεροι με πολύ βαρύτερα παραπτώματα, όπως η εκμετάλευση, η προώθηση σε πορνεία, η εξαπάτηση του πελάτη κλπ.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τελικα ο Βαγονης η ο τζον ειναι ο προμοτορες?

Αν ηταν στα αλβανικα θα το επιανα καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom