Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ε καλά τώρα, δουλευόμαστε, μπαμ κάνει πως τα παράτησες μετά το νηπιαγωγείο...Εβγαλα γυμνασιο φιλε, θυμαμαι το πυθαγωρειο θεωρημα
Ε καλά τώρα, δουλευόμαστε, μπαμ κάνει πως τα παράτησες μετά το νηπιαγωγείο...Εβγαλα γυμνασιο φιλε, θυμαμαι το πυθαγωρειο θεωρημα
Ναι εννοειται καλυτερες, αλλα οι ελληνιδες ειναι πιο μπιμπελο, αλβανιδες καμια φορα μυριζουν
Απλα δε πλενονται τυπε. οικονομιαΜια χαρά είναι οι Αλβανίδες.
Απλώς επειδή είναι λίιγο κοντοπόδαρες, καμμιά φορά μυρίζει το μουνί του ποδαρίλλα..
Απατη σε ποιον?
Της ειπε σου γραφω κριτικη καλη μου κανεις εκπτωση.
Ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν εδω μεσα.
Δεν σου λεω οτι ειναι σωστο ναι μεν λαθος ειναι αλλα εγω θεωρω μεγαλυτερο λαθος να βγαζει στη φορα κοπελα ολα τα π.μ συζητητησης
Τώρα λες μαλακίες φίλε μου σιπτάρι!!!Απλα δε πλενονται τυπε. οικονομια
να αλλαξεις χωριο ....
ελαις το βιταμ ????? ειναι γνησιοΚαι που να πάω; Στο χωριό με τα στρουμφάκια που ζει ο Βιτάμ Ντάμας Κούπα;
εχει απατεωνες εδω μεσα μενω αναυδος ....ΑΠΑΤΗ σε αυτούς που πρόκεται να διαβάσουν την κριτική. Και είναι προς τιμήν της κοπέλας που ξεσκέπασε τέοιον ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
εχει απατεωνες εδω μεσα μενω αναυδος ....
και μπαμπουρες εχει εδω μεσα ??? τι στο διαολο σε ζωολογικο κηπο ειμαστε η στο μπουΌπως πάντα τετραπληγικός βανταμας και όταν ζοριζεται μια και έχει άι κιου μπαμπουρα πετάει και ένα εγώ δεν συμφωνώ αλλά μπλα μπλα
εγω θα φερω τον τραβεστολαγνο παντως ... θα εχω μεγαλυτερη ασφαλειαΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑΣΣΟ ΚΑΡΙΠΗΔΟΥΛΑ;;;
για αυτο ο τραβεστολαγνος περνει την αλλη βικαρα κοστιζει 100 οχι 250 και μπορει να ακουμπιστουν και τα καλαμπαλικια τους... παντα ενεργητικος βεβαιως βεβαιωςΆσχετο...
Τι πουτσομεζές είναι αυτή η Βικα των Αγγέλων!!!
Χαλάλι το 250άρι.
ο sokol εδω εχει ενα κουβα που κατουραει ολη μερα και νυχτα διπλα απο το κρεβατι του και το πρωι που σηκώνεταιΤώρα λες μαλακίες φίλε μου σιπτάρι!!!
Η Αλβανίδα που μου καθαρίζει το σπίτι όταν τελειώσει με το σφουγγάρισμα στις σκάλες βγαίνει στη αυλή και ρίχνει πάνω της τα νερά από τον κούβα...άρωμα χλωρίνη λεμόνι....
ποιος θα καταλαβει αυτο που εγραψες πιστευεις ?Τι μαλάκας είναι αυτός ο καινούργιος μάγειρας που προσλάβανε στο γηροκομείο...
Έκανε ριζότο με πορτσίνι και δεν έβαλε πιπέρι και κρέμα γάλακτος.
Με το ένα πόδι στον τάφο, θα αλλάξω γηροκομείο μου φαίνεται.
ποιος θα καταλαβει αυτο που εγραψες πιστευεις ?
για αυτο ο τραβεστολαγνος περνει την αλλη βικαρα κοστιζει 100 οχι 250 και μπορει να ακουμπιστουν και τα καλαμπαλικια τους... παντα ενεργητικος βεβαιως βεβαιως