Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πως και δεν σας βρήκε δουλειά στην γαλλία ο Δάσκαλος και σας αφήνει στο ελεος των εππιδομάτων;

Αφού αυτός όπως διατείνεται, είναι στα μέσα και στα έξω στην Γαλλία.
Δεν ήξερε να γράφει κώδικα. Τι να τον κάνει τέτοιο τελεμέ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν θελω γαλλια, ειχα βγαλει σεζον γκαρσονι, μακρια.

Ωραιο μερος αλλα τριχα, πολυ τριχα.
Ας σας βρεί στην Ελβετία τότε, που έχει και τις καταθέσεις του. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ήξερε να γράφει κώδικα. Τι να τον κάνει τέτοιο τελεμέ;

Να του φροντίζει την έπαυλη π.χ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ρε σεις Βαν Ντάμα Κούπα...

Γιατί κρίνετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά;;;

Τα ίδια δεν έκανε κι ο φίλτατός σας κ. Μουνιβαγόνι και τον υποστηρίζατε με νύχια και με δόντια, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γράψετε ότι φταίει η εκδιδόμενη, επειδή έβγαλε στη φόρα τα απειλητικά π.μ. που τις έστελνε ο κ. Μουνιβαγόνης;

Και στην παραπάνω περίπτωση, υπήρχαν ακράδαντα στοιχεία. Όχι σαν τις αβάσιμες υποθέσεις με τις οποίες χρεώνετε εδώ τον κ. Γιάννη εκατόμπαλο, χωρίς να μας προσκομίσετε κανένα απολύτως αποδεικτικό.
Ο βαγκον αγιε εκανε ντηλ η τυπισσα δεν απαντουσε εσκεμμενα και τα πηρε στη κρανα και μολις της τα χωσε η τυπισσα πηγε και εβγαλε ολα τα π.μ δημοσια στο νημα της και εδωσε τροφη σε θειτσο βλαροκ προμοτορα αθηναιο να χλευασουν αλλα και να μπαναρουν τον βαγκον.
Εγω στηριξα τον βαγκον τοτε γτ δεν επρεπε η κοπελα να βγαλει ολα τα π.μ δημοσια και συγκεκριμενα ειχα τη μαγκια να της τα πω στο νημα της.
Ο βαγγον χεστηκε τον μπλοκαραν μετα ξεμπλοκαριστηκε αλλα η συγκεκριμενη εκτεθηκε και εχασε εστω 2 πελατες τοτε.
Σαν σωστη επαγγελματιας που ειναι έπρεπε να δειξει επαγγελματισμο και ευχεμυθεια και οχι να ξεμπροστιασει ετσι ενα πελατη της.
Απλα τα κλαρινογαμπρακια εδω μεσα στηριξαν τη κοπελα συν το μενος που εχουν για τον βαγγον στα πολιτικα κλπ νηματα.

Οσο για τον προμοτορα αν διαβασεις κριτικες του με τα κολγκιρλ και μπεις στο νημα με τα γυμνα και δεις πολλες σχεδον απειρες φωτογραφιες απο ττις γκομενες του σε εισαγωγικα τοτε θα καταλαβεις περι τινος προκειται

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Σας ευχαριστω για τον σεβασμο στο προσωπο μου. Τι αμαξακι εχετε?

Ελληνιδες ειναι οι πιο ευκολες, αν αρχιζει ο αντρας τα τσιφσα μοτρε και να χτυπαει το χερι στο τραπεζι
Φιλε οι αλβανες ειναι πιο ευκολες και επισης πιο καλες στο κρεβάτι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Φιλε οι αλβανες ειναι πιο ευκολες και επισης πιο καλες στο κρεβάτι.
Ναι εννοειται καλυτερες, αλλα οι ελληνιδες ειναι πιο μπιμπελο, αλβανιδες καμια φορα μυριζουν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ο βαγκον αγιε εκανε ντηλ η τυπισσα δεν απαντουσε εσκεμμενα και τα πηρε στη κρανα και μολις της τα χωσε η τυπισσα πηγε και εβγαλε ολα τα π.μ δημοσια στο νημα της και εδωσε τροφη σε θειτσο βλαροκ προμοτορα αθηναιο να χλευασουν αλλα και να μπαναρουν τον βαγκον.
Εγω στηριξα τον βαγκον τοτε γτ δεν επρεπε η κοπελα να βγαλει ολα τα π.μ δημοσια και συγκεκριμενα ειχα τη μαγκια να της τα πω στο νημα της.
Ο βαγγον χεστηκε τον μπλοκαραν μετα ξεμπλοκαριστηκε αλλα η συγκεκριμενη εκτεθηκε και εχασε εστω 2 πελατες τοτε.
Σαν σωστη επαγγελματιας που ειναι έπρεπε να δειξει επαγγελματισμο και ευχεμυθεια και οχι να ξεμπροστιασει ετσι ενα πελατη της.
Απλα τα κλαρινογαμπρακια εδω μεσα στηριξαν τη κοπελα συν το μενος που εχουν για τον βαγγον στα πολιτικα κλπ νηματα.

Οσο για τον προμοτορα αν διαβασεις κριτικες του με τα κολγκιρλ και μπεις στο νημα με τα γυμνα και δεις πολλες σχεδον απειρες φωτογραφιες απο ττις γκομενες του σε εισαγωγικα τοτε θα καταλαβεις περι τινος προκειται

Τι μου λέτε;

Δεν ήξερα πως η πρόταση για σκόντο με αντάλλαγμα ανάρτηση προμοτορική κριτικής, καλείται ΝΤΗΛ!

Εμείς στο χωριό μου, ΑΠΑΤΗ την λέγαμε, και μάλιστα εκ προθέσεως.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ναι εννοειται καλυτερες, αλλα οι ελληνιδες ειναι πιο μπιμπελο, αλβανιδες καμια φορα μυριζουν
Ναι ρε φιλε καποιες οντως οχι ολες,θυμαμαι μια που εβγαλε τα πορνοπαππουτσα τετοια ποδαριλα εξ αποστασεως.
Ενω οι ρουμανες ειναι πιο καθαρές και οι ουκρανες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δεν θελω γαλλια, ειχα βγαλει σεζον γκαρσονι, μακρια.

Ωραιο μερος αλλα τριχα, πολυ τριχα.
Tι μαλάκας είσαι φίλε μου σιπτάρι, κάνεις ποταπές δουλειές , βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει.
Άνοιξε μια κάβα, ένα μίνι μάρκετ, ένα περίπτερο.....βράδυ πάντα :confused: :confused: :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Τι μου λέτε;

Δεν ήξερα πως η πρόταση για σκόντο με αντάλλαγμα ανάρτηση προμοτορική κριτικής, καλείται ΝΤΗΛ!

Απατη σε ποιον?
Της ειπε σου γραφω κριτικη καλη μου κανεις εκπτωση.
Ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν εδω μεσα.
Δεν σου λεω οτι ειναι σωστο ναι μεν λαθος ειναι αλλα εγω θεωρω μεγαλυτερο λαθος να βγαζει στη φορα κοπελα ολα τα π.μ συζητητησης

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ναι ρε φιλε καποιες οντως οχι ολες,θυμαμαι μια που εβγαλε τα πορνοπαππουτσα τετοια ποδαριλα εξ αποστασεως.
Ενω οι ρουμανες ειναι πιο καθαρές και οι ουκρανες
Ετσι ειναι

Αλλα πολυ φιλοχρηματες. Ενω οι αλβανεζες θελουν απλα αντρα

Tι μαλάκας είσαι φίλε μου σιπτάρι, κάνεις ποταπές δουλειές , βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει.
Άνοιξε μια κάβα, ένα μίνι μάρκετ, ένα περίπτερο.....βράδυ πάντα :confused: :confused: :confused:
δεν εχω κεφαλαιο ρε τυπε. ιδεες υπαρχουν, λεφτα δεν υπαρχουν.

ειχα ιδεα για σουβλατζιδικο τεπελενι.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Τι μου λέτε;

να αλλαξεις χωριο ....

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σε επιδοση σεξ οι αλβανες βαζω 8/10
Ενω τις ελληνιδες με 6/10
Ελληνιδες ειναι πως θα πεσεις.

Το ωραιο ειναι με τους μαλθακοπουληδες οι ελληνιδες ειναι λιγοτερο θερμες ενω οι αλβανιδες πιο θερμεες για να τυλιξουν το κοροιδο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
δεν εχω κεφαλαιο ρε τυπε. ιδεες υπαρχουν, λεφτα δεν υπαρχουν.

ειχα ιδεα για σουβλατζιδικο τεπελενι.
Στο Τεπελένι τραβάει πολύ ένα εστιατόριο με Σκανδιναβική κουζίνα , μην είσαι βλάχος... :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
Όπως πάντα τετραπληγικός βανταμας και όταν ζοριζεται μια και έχει άι κιου μπαμπουρα πετάει και ένα εγώ δεν συμφωνώ αλλά μπλα μπλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom