θα το τρως στη μάπα μέχρι να απαντήσεις = πεις τη μαλακία σου...
ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς
ΒΡΩΜΙΛΕ ΖΑΝ ΒΙΤΑΜ...
(σε εσένα απευθύνομαι)
ρε ΑΡΧΙΔΙ, ρε ΜΑΛΑΚΑ, ρε ΚΩΛΟΨΕΥΤΗ του κερατά, ρε ΗΛΙΘΙΕ που δεν ξέρεις τι λες και τι γράφεις και μόνο λάσπες πετάς, δες πιο πάνω με τα κόκκινα τι σου είπε για μένα ο άγιος. το ξαναποστάρω
"Όχι σαν τις αβάσιμες υποθέσεις με τις οποίες χρεώνετε εδώ τον κ. Γιάννη εκατόμπαλο, χωρίς να μας προσκομίσετε κανένα απολύτως αποδεικτικό"
και συ ρε ΖΩΟΝ τι του απάντησες?
στο παραθέτω...με τα μπλε. στην τελευταία παράγραφο μιλάς για μένα.
Ο βαγκον αγιε εκανε ντηλ η τυπισσα δεν απαντουσε εσκεμμενα και τα πηρε στη κρανα και μολις της τα χωσε η τυπισσα πηγε και εβγαλε ολα τα π.μ δημοσια στο νημα της και εδωσε τροφη σε θειτσο βλαροκ προμοτορα αθηναιο να χλευασουν αλλα και να μπαναρουν τον βαγκον.
Εγω στηριξα τον βαγκον τοτε γτ δεν επρεπε η κοπελα να βγαλει ολα τα π.μ δημοσια και συγκεκριμενα ειχα τη μαγκια να της τα πω στο νημα της.
Ο βαγγον χεστηκε τον μπλοκαραν μετα ξεμπλοκαριστηκε αλλα η συγκεκριμενη εκτεθηκε και εχασε εστω 2 πελατες τοτε.
Σαν σωστη επαγγελματιας που ειναι έπρεπε να δειξει επαγγελματισμο και ευχεμυθεια και οχι να ξεμπροστιασει ετσι ενα πελατη της.
Απλα τα κλαρινογαμπρακια εδω μεσα στηριξαν τη κοπελα συν το μενος που εχουν για τον βαγγον στα πολιτικα κλπ νηματα.
Οσο για τον προμοτορα αν διαβασεις κριτικες του με τα κολγκιρλ και μπεις στο νημα με τα γυμνα και δεις πολλες σχεδον απειρες φωτογραφιες απο ττις γκομενες του σε εισαγωγικα τοτε θα καταλαβεις περι τινος προκειται
πόσο παλιομαλάκας είσαι πια?
δηλαδή τα αποδεικτικά (κατ'εσένα) ότι προμοτάρω κοπέλες (ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ, ΟΛΕΣ ΔΛΔ
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
) είναι οι κριτικές μου και οι φωτογραφίες στο νήμα με τις γκόμενες.
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?
ΤΡΟΜΠΑΣ?
ΨΕΥΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ?
ΜΠΙΝΕΣ?
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ, Ή ΕΙΣΑΙ ΌΛΑ ΜΑΖΙ?
α. κριτικές όλοι βάζουν τι διαφορετικό έχουν οι δικές μου? (και θα συνεχίσω πιο κατω επ'αυτού)
β. φωτογραφίες στο νήμα γυναίκες μας...
βάζουν τόσοι και τόσοι.
που και γιατί προμοτάρω εγώ?
είπα ποτέ αυτή είναι η τάδε εργαζόμενη, δες τε την και προχωρήστε?
πρότεινα καμία σε κανέναν?
αντίθετα όποιος με ρώταγε και στο νήμα και σε πμ του έλεγα ότι ΔΕΝ είναι εργαζόμενα κορίτσια.
πόσο κωλοψεύτης είσαι πια ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?
γ, πάμε πάλι στις κριτικές μου.
για τους δικούς μου λόγους έχω να βάλω κριτική 11 μηνες. 11 μήνες ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ και μου συζητάς για προμόσιον?
οι υπάρχουσες κριτικές μου (48 στον αριθμό) αφορούν περίπου 50-50 και ανεξάρτητες και γραφεία. και μάλιστα έχω από όλα τα γραφεία, όχι από ένα. που το είδες το προμόσιον ΡΕ ΖΩΟΝ?
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΖΑΝ