athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
αναλογικες,ψηφιακες φωτος..καταλαβαινεις και αν ειναι απο κινητο;εγω τεχνολογικα ειμαι ξεφτερι κινητακιαςπως καταλαβαίνω τι
αναλογικες,ψηφιακες φωτος..καταλαβαινεις και αν ειναι απο κινητο;εγω τεχνολογικα ειμαι ξεφτερι κινητακιαςπως καταλαβαίνω τι
άγιε το φυσικά και όχι από που πηγάζει ως βεβαιότητα?
και εγω χαιρετιζω, αλλα εδω ειχα μεινει με την αποψη οτι ο τζον ηταν ενας κοντος, γερος προμοτορας. και τωρα ακουω για τον μουνιβαγονι που μ εκανε τραβελολαγνος.χαιρετιζω μεγιστο Ιλλυριο
εννόησα ότι οι παλιές φωτογραφίες είναι πολύ φυσικό να είναι από γκόμενες. Το συμπέρασμα που βγάλατε δεν προκύπτει από το κείμενό μου.Δηλαδή οι πουτανιάρηδες γαμάγανε μόνο την ψηφιακή εποχή;
Μην αρχίζετε κι εσείς τα Βιτάμ Ντάμα Κουπάνικα, Πρίγκηψ μου.
Δεν θα το αντέξω... Γέρος άνθρωπος.
Ιλλυριε φιλε μου ειναι λογικο να μπερδευεσαι αν διαβαζεις αποσμασματικα...θελει εμβαθυνση των κειμενων και να ενημερωνεσαι οχι απο αυτιστικα τετραπληγικα ναυαγια αλλα απο σωστους παικτες του μπου ντοτ κομκαι εγω χαιρετιζω, αλλα εδω ειχα μεινει με την αποψη οτι ο τζον ηταν ενας κοντος, γερος προμοτορας. και τωρα ακουω για τον μουνιβαγονι που μ εκανε τραβελολαγνος.
πω ρε πουστη, 20 χρονια ελλαδα ακομα να μαθω τη γλωσσα
Χιλτον τυπε?πες μου ποιες λες και όποτε γουστάρεις συναντιόμαστε και σου αποδεικνύω ότι δεν είναι βιζίτες.
καμία.
υποθέτω αθήνα μένεις.
βάλε λινκ ποιες φωτογραφίες λες
από την ποιότητα της φωτογραφίας και κυριότερα από τις κομμώσεις εποχήςαναλογικες,ψηφιακες φωτος..καταλαβαινεις και αν ειναι απο κινητο;εγω τεχνολογικα ειμαι ξεφτερι κινητακιας
εννόησα ότι οι παλιές φωτογραφίες είναι πολύ φυσικό να είναι από γκόμενες. Το συμπέρασμα που βγάλατε δεν προκύπτει από το κείμενό μου.
α τώρα κατάλαβα που το πας. όχι δεν επιμένω τίποτα. Υπόθεση έκανα. Εγώ είμαι και μεταγενέστερος για να μπορούσα να τις αναγνωρίσω.Επιμένετε δηλαδή, πως κανείς πουτανιάρης που έζησε την αναλογική εποχή, δεν τράβηξε ποτέ αναλογικές φωτογραφίες τις πουτάνες που πήδαγε τότε.
Μάλλον θα πρέπει να πάτε χεράκι - χεράκι μαζί με τον Βιτάμ Ντάμα Κούπα για την εξέταση που λέγαμε...
Τυπε τόσο καιρό εδώ μέσα και δεν έχει παραπονεθεί κανένας ότι έχασε το πορτοφόλι του δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι το κορταρι που τον καβατζωσες ήταν τεφαρικι δεν άκουσα κανέναν να πει ότι του πασαρες βίζιτα που έχεις βγάλει στο κλαρί τι σκατα Αλβανός είσαι αποτυχημένος της οικοδομής από την σκαλωσιά μας γράφεις ;Ο Δασκαλος μπαινει μια φορα τη μερα σας δινει πονο και φευγει. Γαμαει, δερνει, φευγει.
Εσεις ειστε που ειστε ολη μερα μεσα.
Και εγω που ειμαι ανεργος αλβανος των επιδοματων
Τυπε τόσο καιρό εδώ μέσα και δεν έχει παραπονεθεί κανένας ότι έχασε το πορτοφόλι του δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι το κορταρι που τον καβατζωσες ήταν τεφαρικι δεν άκουσα κανέναν να πει ότι του πασαρες βίζιτα που έχεις βγάλει στο κλαρί τι σκατα Αλβανός είσαι αποτυχημένος της οικοδομής από την σκαλωσιά μας γράφεις ;
πες μου ποιες λες και όποτε γουστάρεις συναντιόμαστε και σου αποδεικνύω ότι δεν είναι βιζίτες.
καμία.
υποθέτω αθήνα μένεις.
βάλε λινκ ποιες φωτογραφίες λες
Φιλε εσυ ποιος πιστευεις οτι ειναι?Τελικα ο Βαγονης η ο τζον ειναι ο προμοτορες?
Αν ηταν στα αλβανικα θα το επιανα καλυτερα
Αγιε τι ειναι αυτα που λες πιπερι στο στομα.Δεν θα μπω στην βάσανο να το κάμνω, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό το είδος αντιπαράθεσης.
Εσείς γράφετε πως όλες μα όλες ήταν γκόμενες, και εγώ γράφω πως 2-3 τις έχω πηδήξει ως κωλ γκέρλ
Και θα σας αναφέρω κάτι ακόμα που θα σας κάνει να καταλάβετε περισσότερο το γιατί θεωρώ στείρα αυτή την αντπαράθεση που θέλετε να ανοίξουμε.
Πριν, με ρωτήσατε από που πηγάζει η βεβαιότητά μου για αυτά που δήλωσα.
Εσάς, απο που πηγάζει η βεβαιότητά σας πως αυτές τις επίμαχες 3-4 που είχατε ως γκόμενες, εγώ δεν τις γνώρισα μεταγενέστερα ή και προγενέστερα από εσάς ως πουτάνες;
ούτε την ηλικία που δηλώνεις δεν έχεις τσιμπήσει λιγουλάκι?δεν το είπα για αντιπαράθεση...απλά δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτη γιατί δεν είμαι.
Γιατι τυπε μου εγραψε κανενας?Τυπε τόσο καιρό εδώ μέσα και δεν έχει παραπονεθεί κανένας ότι έχασε το πορτοφόλι του δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι το κορταρι που τον καβατζωσες ήταν τεφαρικι δεν άκουσα κανέναν να πει ότι του πασαρες βίζιτα που έχεις βγάλει στο κλαρί τι σκατα Αλβανός είσαι αποτυχημένος της οικοδομής από την σκαλωσιά μας γράφεις ;
εδώ όμως θα μου επιτρέψετε να πω ότι καλό θα ήταν για την βοήθεια της συζήτησης να πείτε συγκεκριμμένα σε ποιές φωτογραφίες αναφέρεστε και ποιές κοπέλες.Δεν θα μπω στην βάσανο να το κάμνω, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό το είδος αντιπαράθεσης.
Εσείς γράφετε πως όλες μα όλες ήταν γκόμενες σας, και εγώ γράφω πως 2-3 τις έχω πηδήξει ως κωλ γκέρλ
Και θα σας αναφέρω κάτι ακόμα που θα σας κάνει να καταλάβετε περισσότερο το γιατί θεωρώ στείρα αυτή την αντπαράθεση που θέλετε να ανοίξουμε.
Πριν, με ρωτήσατε από που πηγάζει η βεβαιότητά μου για αυτά που δήλωσα.
Εσάς, απο που πηγάζει η βεβαιότητά σας πως αυτές τις επίμαχες 3-4 που είχατε ως γκόμενες, εγώ δεν τις γνώρισα μεταγενέστερα ή και προγενέστερα από εσάς ως πουτάνες;