Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Πως καταφέρνετε και είστε μια κοψιά όλοι σας,έχω πει ότι είμαι 45+ και κάτω από 50.
τόσο είμαι. σιγά μην παπάριαζα την ηλικία μου
Πως καταφέρνετε και είστε μια κοψιά όλοι σας,έχω πει ότι είμαι 45+ και κάτω από 50.
τόσο είμαι. σιγά μην παπάριαζα την ηλικία μου
δεν το είπα για αντιπαράθεση...απλά δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτη γιατί δεν είμαι. γι αυτό και το πρότεινα...
δεν έχει σημασία....
υγ
καμιά τους δεν ήταν ούτε είναι. ούτε μία στο μύριο
καλό απόγευμα![]()
Κάνω διαλείμματα και διαβάζω, αλλά έχω περιορισμένο χρόνο.Λειπει ο Καλογερος και αυτοι αρχισαν να τρωγονται μεταξυ τους.
Τα ιδια και τα ιδια, μπινελικι, αλβανε, φτωχε, γερο και επειδη δεν εχουν χομπυ οι πουθεναδες οταν δεν τους απαντας τρωγονται μεταξυ τουςΚάνω διαλείμματα και διαβάζω, αλλά έχω περιορισμένο χρόνο.
με το μαλακό τα tabs μην κολλήσει το λίνουξΚάνω διαλείμματα και διαβάζω, αλλά έχω περιορισμένο χρόνο.
Είδες τι σου κάνει η καραντίνα; Κόλαση.Τα ιδια και τα ιδια, μπινελικι, αλβανε, φτωχε, γερο και επειδη δεν εχουν χομπυ οι πουθεναδες οταν δεν τους απαντας τρωγονται μεταξυ τους
εδώ όμως θα μου επιτρέψετε να πω ότι καλό θα ήταν για την βοήθεια της συζήτησης να πείτε συγκεκριμμένα σε ποιές φωτογραφίες αναφέρεστε και ποιές κοπέλες.
Γιατί εάν ο τζον λέει αποκλείεται και εσείς λέτε ότι αυτές τις γνωριζω προσωπικά, θα πρέπει να πείτε σε ποιές αναφέρεστε συγκεκριμμένα αλλιώς κάνετε χρήση επιχειρημάτων στον αέρα τύπου ζαν.
εγώ το πρότεινα για να σου αποδείξω πως ότι φώτο έβαλα και ότι είπα δεν είναι ψέμα. κι αυτό μπορώ να το αποδείξω.
άλλο πράγμα το είμαι ψεύτης άλλο πράγμα το τι κάνανε αυτές αργότερα.
όσον αφορά σε αυτό το δεύτερο, με κάποιες ακόμα έχω μικρές μεν αλλά επαφές, για κάποιες μαθαίνω, αλλά για καμία δεν πιστευω ότι θα μπορούσε να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα - ακόμα και αυτές που δεν έχω ιδέα τι κάνουν πλέον και μολονότι έχουν περάσει χρόνια.
αν τέλος πάντων το μαθηματικοποιήσουμε τότε οκ, για αυτές υπάρχουν πάντα πιθανότητες να το γυρίσανε...
προσωπική άποψη με τίποτα αλλά
η βασική μας όμως διαφωνία είναι στο αν λέω ψέματα. ΔΕΝ ΛΕΩ
John100, καμμιά γυναίκα παίζει να καλέσουμε στο site μου; Θα έχετε μόνιμο ελευθέρας κι εσύ κι αυτές.όσον αφορά σε αυτό το δεύτερο, με κάποιες ακόμα έχω μικρές μεν αλλά επαφές, για κάποιες μαθαίνω, αλλά για καμία δεν πιστευω ότι θα μπορούσε να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα - ακόμα και αυτές που δεν έχω ιδέα τι κάνουν πλέον και μολονότι έχουν περάσει χρόνια.
με το μαλακό τα tabs μην κολλήσει το λίνουξ
ναι μόνο που σαν επιχείρημα είναι διαφορετικό το "πήγα με κάποιες από αυτές" και το "θα μπορούσα να έχω πάει, πως το αποκλείεις?".Κανένα επιχείρημα στον αέρα, Πρίγκηψ μου.
Και επιμένω πως η μπάλα που βρήκατε παρατημένη από τον κ. Γιον εκατόμπαλο, και προσπαθείτε να επαναφέρετε την αντιπαράθεση, είναι χαμένη υπόθεση.
Ο κ. Γιον επέρεται στο υστερόγραφό του πως καμιά από αυτές δεν ήταν ούτε έγινε κωλ γκέρλι, ούτε μία στο μύριο. Από που αντλεί την βαβαιότητα ότι δεν του το απέκρυψαν ή δεν του το αποκρύβουν ακόμα;
Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει με ακράδαντα επιχειρήματα, πως αυτές που πήδηξα εγώ επι χρήμασοι, ο κ. Γιον εκατόμπαλος τις είχε πρίν, ή μετά, ή ακόμα και παράλληλα γκόμενες, και το αντίθετο.
Ούτε εγώ, ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος.
Συνεπώς , ο λόγος μου στον λόγο του, και στον λόγο του άλλου και του παράλλου, και πάει λέγοντας αφού η υπόθεση μοιραία θα καταντήσει βρόγχος.
Λες να μπαίνει από ίντερνετ εξπλόρερ?
αποκλείεται, αυτά είναι ακριβά πισί λολΛες να μπαίνει από ίντερνετ εξπλόρερ?
Ε όλο και κάτι θα του έχουν στο ίδρυμα που διαμένειΈχει Ο Αμίγκα ίντερνετ εξπλόρερ;
Σωστά,αυτός δεν έχει ούτε για τσιγάρα,για ακριβό πισί θα έχει?αποκλείεται, αυτά είναι ακριβά πισί λολ
ναι μόνο που σαν επιχείρημα είναι διαφορετικό το "πήγα με κάποιες από αυτές" και το "θα μπορούσα να έχω πάει, πως το αποκλείεις?".
Το πρώτο επιχείρημα έχει λογική συνέχεια να πείτε ποιές. Το δεύτερο έιναι υποθετικό και παραμένει στην σφαίρα της πιθανολογίας.
ok, είμαστε μια χαρά
Ακόμη και στην κόλαση περνάνε καλύτερα. Τα περί αντιθέτου είναι Fake news του Παραδείσου.Είδες τι σου κάνει η καραντίνα; Κόλαση.![]()
Δεν υπηρέτησε σε συγκεκριμενο όπλο ..ήταν μέσα στο ίδιο το όπλοΑν μου επιτρέπετε κ. Πρύτανη,
Σε ποιό όπλο υπηρετήσατε;