Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
έχω πει ότι είμαι 45+ και κάτω από 50.
τόσο είμαι. σιγά μην παπάριαζα την ηλικία μου
Πως καταφέρνετε και είστε μια κοψιά όλοι σας, :confused: αυτής της ηλικίας (stokadoura, Barock, Alex) :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
δεν το είπα για αντιπαράθεση...απλά δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτη γιατί δεν είμαι. γι αυτό και το πρότεινα...
δεν έχει σημασία....
υγ
καμιά τους δεν ήταν ούτε είναι. ούτε μία στο μύριο
καλό απόγευμα :hi:

κ. Γιάννη εκατόμπαλε. :)

Γράψατε ως υστερόγραφο καμιά τους δεν ήταν ούτε είναι. ούτε μία στο μύριο

Να σας υποβάλλω λοιπόν την ίδια ερώτηση που μου κάνατε προηγουμένως.

Από που αντλείτε αυτή την βεβαιότητα κύριε; :)

Φυσικά δεν μπορείτε να την τεκμηριώσετε (γιατί ούτως ή άλλως αυτά τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να τεκμηριωθούν απόλυτα) και προτιμήσατε να το πετάξετε ως πυροτέχνημα, και να μας χαιρετίσετε.

Είδατε λοιπόν πόσο δίκιο έχω όταν γράφω πως η αντιπαράθεση που προασπαθείτε να ανοίξετε είναι εντελώς στείρα; :)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Κάνω διαλείμματα και διαβάζω, αλλά έχω περιορισμένο χρόνο.
Τα ιδια και τα ιδια, μπινελικι, αλβανε, φτωχε, γερο και επειδη δεν εχουν χομπυ οι πουθεναδες οταν δεν τους απαντας τρωγονται μεταξυ τους

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Τα ιδια και τα ιδια, μπινελικι, αλβανε, φτωχε, γερο και επειδη δεν εχουν χομπυ οι πουθεναδες οταν δεν τους απαντας τρωγονται μεταξυ τους
Είδες τι σου κάνει η καραντίνα; Κόλαση.:tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
εδώ όμως θα μου επιτρέψετε να πω ότι καλό θα ήταν για την βοήθεια της συζήτησης να πείτε συγκεκριμμένα σε ποιές φωτογραφίες αναφέρεστε και ποιές κοπέλες.
Γιατί εάν ο τζον λέει αποκλείεται και εσείς λέτε ότι αυτές τις γνωριζω προσωπικά, θα πρέπει να πείτε σε ποιές αναφέρεστε συγκεκριμμένα αλλιώς κάνετε χρήση επιχειρημάτων στον αέρα τύπου ζαν.

Κανένα επιχείρημα στον αέρα, Πρίγκηψ μου.

Και επιμένω πως η μπάλα που βρήκατε παρατημένη από τον κ. Γιον εκατόμπαλο, και προσπαθείτε να επαναφέρετε την αντιπαράθεση, είναι χαμένη υπόθεση.

Ο κ. Γιον επέρεται στο υστερόγραφό του πως καμιά από αυτές δεν ήταν ούτε έγινε κωλ γκέρλι, ούτε μία στο μύριο. Από που αντλεί την βαβαιότητα ότι δεν του το απέκρυψαν ή δεν του το αποκρύβουν ακόμα;

Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει με ακράδαντα επιχειρήματα, πως αυτές που πήδηξα εγώ επι χρήμασοι, ο κ. Γιον εκατόμπαλος τις είχε πρίν, ή μετά, ή ακόμα και παράλληλα γκόμενες, και το αντίθετο.

Ούτε εγώ, ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος.

Συνεπώς , ο λόγος μου στον λόγο του, και στον λόγο του άλλου και του παράλλου, και πάει λέγοντας αφού η υπόθεση μοιραία θα καταντήσει βρόγχος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
εγώ το πρότεινα για να σου αποδείξω πως ότι φώτο έβαλα και ότι είπα δεν είναι ψέμα. κι αυτό μπορώ να το αποδείξω.
άλλο πράγμα το είμαι ψεύτης άλλο πράγμα το τι κάνανε αυτές αργότερα.

όσον αφορά σε αυτό το δεύτερο, με κάποιες ακόμα έχω μικρές μεν αλλά επαφές, για κάποιες μαθαίνω, αλλά για καμία δεν πιστευω ότι θα μπορούσε να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα - ακόμα και αυτές που δεν έχω ιδέα τι κάνουν πλέον και μολονότι έχουν περάσει χρόνια.
αν τέλος πάντων το μαθηματικοποιήσουμε τότε οκ, για αυτές υπάρχουν πάντα πιθανότητες να το γυρίσανε...
προσωπική άποψη με τίποτα αλλά :dunno:

η βασική μας όμως διαφωνία είναι στο αν λέω ψέματα. ΔΕΝ ΛΕΩ

Συνεπώς άκυρη όλη η επίθεσή σας, γιατί πουθενά δεν έγραψα ότι είστε ψεύτης.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
όσον αφορά σε αυτό το δεύτερο, με κάποιες ακόμα έχω μικρές μεν αλλά επαφές, για κάποιες μαθαίνω, αλλά για καμία δεν πιστευω ότι θα μπορούσε να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα - ακόμα και αυτές που δεν έχω ιδέα τι κάνουν πλέον και μολονότι έχουν περάσει χρόνια.
John100, καμμιά γυναίκα παίζει να καλέσουμε στο site μου; Θα έχετε μόνιμο ελευθέρας κι εσύ κι αυτές.

Edit: Επειδή είδα παράξενες αντιδράσεις, ξεκαθαρίζω ότι το σχόλιο μου δεν είναι ειρωνικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κανένα επιχείρημα στον αέρα, Πρίγκηψ μου.

Και επιμένω πως η μπάλα που βρήκατε παρατημένη από τον κ. Γιον εκατόμπαλο, και προσπαθείτε να επαναφέρετε την αντιπαράθεση, είναι χαμένη υπόθεση.

Ο κ. Γιον επέρεται στο υστερόγραφό του πως καμιά από αυτές δεν ήταν ούτε έγινε κωλ γκέρλι, ούτε μία στο μύριο. Από που αντλεί την βαβαιότητα ότι δεν του το απέκρυψαν ή δεν του το αποκρύβουν ακόμα;

Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει με ακράδαντα επιχειρήματα, πως αυτές που πήδηξα εγώ επι χρήμασοι, ο κ. Γιον εκατόμπαλος τις είχε πρίν, ή μετά, ή ακόμα και παράλληλα γκόμενες, και το αντίθετο.

Ούτε εγώ, ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος.

Συνεπώς , ο λόγος μου στον λόγο του, και στον λόγο του άλλου και του παράλλου, και πάει λέγοντας αφού η υπόθεση μοιραία θα καταντήσει βρόγχος.
ναι μόνο που σαν επιχείρημα είναι διαφορετικό το "πήγα με κάποιες από αυτές" και το "θα μπορούσα να έχω πάει, πως το αποκλείεις?".

Το πρώτο επιχείρημα έχει λογική συνέχεια να πείτε ποιές. Το δεύτερο έιναι υποθετικό και παραμένει στην σφαίρα της πιθανολογίας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Έχει Ο Αμίγκα ίντερνετ εξπλόρερ;
Ε όλο και κάτι θα του έχουν στο ίδρυμα που διαμένει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αποκλείεται, αυτά είναι ακριβά πισί λολ
Σωστά,αυτός δεν έχει ούτε για τσιγάρα,για ακριβό πισί θα έχει?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ναι μόνο που σαν επιχείρημα είναι διαφορετικό το "πήγα με κάποιες από αυτές" και το "θα μπορούσα να έχω πάει, πως το αποκλείεις?".

Το πρώτο επιχείρημα έχει λογική συνέχεια να πείτε ποιές. Το δεύτερο έιναι υποθετικό και παραμένει στην σφαίρα της πιθανολογίας.

Και σας ξαναρωτώ;

Ποιος θα πιστοποιήσει ότι αυτές που θα υποδείξω εγώ ως Κλειώ, Τζίνη και Χαρά π.χ., είναι πράγματι η Κλειώ , η Τζίνη και η Χαρά;

Αυτό που μου ζητάτε, είναι η χαρά του μπαχαλάκια. Θα μπουν δεκα τυχάρπαστοι που θα ορκίζονται πως είναι αυτές, και άλλοι δέκα (πάλι τυχάρπαστοι) που θα ορκίζονται πως δεν είναι.

Είστε σίγουρος Πρίγκηψ μου, πωε θέλετε να ανοίξουμε τέτοιο πανηγυράκι;

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΚΑΛΑ

οτι ο αγιος ειπε οτι οι γκομενες του αλλου ειναι επαγγελματιες εγω θα το επαιρνα ως προσβολη

γιατι αμα εβγαζα τη γκομενα μου σε φωτο και ελεγε καποιος ειναι ερασιτεχνης βιζιτα υποδηλωνει δολο

ξεκαθαριστε τα να παρακολουθουμε και εμεις οι ανεξαρτητοι επιτροποι του μπου

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

pussy wagon