jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Ρε τονυ τον πετυχες και στο υψοςΑυτή είναι η μόνη τακτική του, να μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία που δείχνει τις ύπουλες πράξεις του.
![]()
Ρε τονυ τον πετυχες και στο υψοςΑυτή είναι η μόνη τακτική του, να μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία που δείχνει τις ύπουλες πράξεις του.
![]()
Θα 'χει να σκαλίσει τίποτα βρούβες σε βαμβακοχώραφα. Άμα πιάσει ζέστη κόβονται τα χέρια στο τσάπισμα.Θα σηκώθηκε απο τα χαράματα για να κάνει επιδρομή σε κάνα κοτέτσι και να σελεμισει τα αυγά,
Ρε αγιε που ζεις?αυτα τα εκαναν το 91 που πρωτοηρθαν τωρα εχουν ηρεμησει και αν θα κλεψουν απο μερσεντα και πανωΘα σηκώθηκε απο τα χαράματα για να κάνει επιδρομή σε κάνα κοτέτσι και να σελεμισει τα αυγά,
Παίζει κι αυτό.Θα 'χει να σκαλίσει τίποτα βρούβες σε βαμβακοχώραφα. Άμα πιάσει ζέστη κόβονται τα χέρια στο τσάπισμα.
Ρε αγιε που ζεις?αυτα τα εκαναν το 91 που πρωτοηρθαν τωρα εχουν ηρεμησει και αν θα κλεψουν απο μερσεντα και πανω
Καλα λεγε αερολογιες εσυ,ενας αντρας ρε που απαξιει τις εξω γκομενες και ασχολειται με τον αγοραιο μονο το κανει επειδη δεν μπορει να ρηξει γκομενα ή προτιμα τον αγοραιο ερωτα?καλά επειδή εσύ δε γαμάς χωρίς δεκάρικο ούτε την κλω κλω, δεν ισχύει και για τους άλλους...
Σας ευχαριστω για τον σεβασμο στο προσωπο μου. Τι αμαξακι εχετε?Αυτό ισχύει για τον Σοκολάτα.
Ο Καβαλοκαλαμόγερος είναι γέρος καί έχει μείνει σε εκείνη την εποχή/
Δεν έχεις ακούσει την παλαιά Αλβανική παροιμία που λέει: Παλιά μούλα καινούργια περπατησιά δεν μαθαίνει.
Ελληνιδες ειναι οι πιο ευκολες, αν αρχιζει ο αντρας τα τσιφσα μοτρε και να χτυπαει το χερι στο τραπεζιΚάπου είχα διαβάσει στο ίντερνετ Για τις χώρες με τις πιο εύκολες γυναίκες στον κόσμο η ελληνίδες συγκαταλέγονταν σε κανονική δυσκολία η Πιο εύκολες ήταν η μαύρες (Αφρική) γνώμη μου αν τους πετάξεις λεφτά αμάξι αφέ γενικά γαμιουντε Πιο εύκολα και από τις μαύρες
Καλα λεγε αερολογιες εσυ,ενας αντρας ρε που απαξιει τις εξω γκομενες και ασχολειται με τον αγοραιο μονο το κανει επειδη δεν μπορει να ρηξει γκομενα ή προτιμα τον αγοραιο ερωτα?
Θα μπορούσα να κανω οπως κανουν οι κλαρινογαμπροι θα βρισκα μια 5αρα 4αρα 3αρα και θα τραβαγα χειροφρενο.
Σας ευχαριστω για τον σεβασμο στο προσωπο μου. Τι αμαξακι εχετε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελληνιδες ειναι οι πιο ευκολες, αν αρχιζει ο αντρας τα τσιφσα μοτρε και να χτυπαει το χερι στο τραπεζι
Αλλά βρίσκει χρόνο να μπαίνει στο μπουΘα 'χει να σκαλίσει τίποτα βρούβες σε βαμβακοχώραφα. Άμα πιάσει ζέστη κόβονται τα χέρια στο τσάπισμα.
Αλλά βρίσκει χρόνο να μπαίνει στο μπου
Μπαίνει από το σμαρτφονιΑλλά βρίσκει χρόνο να μπαίνει στο μπου
Στεναχωριέμαι για σένα Τεπελενιωτη φίλε μουΟ Δασκαλος μπαινει μια φορα τη μερα σας δινει πονο και φευγει. Γαμαει, δερνει, φευγει.
Εσεις ειστε που ειστε ολη μερα μεσα.
Και εγω που ειμαι ανεργος αλβανος των επιδοματων
Θα τον φτιάξει ο συμπατριώτης του Καλόγερο...admin στο νέο σαι...Στεναχωριέμαι για σένα Τεπελενιωτη φίλε μου
Πως και δεν σας βρήκε δουλειά στην γαλλία ο Δάσκαλος και σας αφήνει στο ελεος των εππιδομάτων;Ο Δασκαλος μπαινει μια φορα τη μερα σας δινει πονο και φευγει. Γαμαει, δερνει, φευγει.
Δεν θελω γαλλια, ειχα βγαλει σεζον γκαρσονι, μακρια.Πως και δεν σας βρήκε δουλειά στην γαλλία ο Δάσκαλος και σας αφήνει στο ελεος των εππιδομάτων;
Αφού αυτός όπως διατείνεται, είναι στα μέσα και στα έξω στην Γαλλία.
Γλεντα τους. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ
Σιφουνας, αιθερας, αλογο ρε αλογο
Ο Δασκαλος μπαινει μια φορα τη μερα σας δινει πονο και φευγει. Γαμαει, δερνει, φευγει.