Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Αυτή είναι η μόνη τακτική του, να μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία που δείχνει τις ύπουλες πράξεις του.

Screenshot_20210327-201818_Facebook.jpg
Ρε τονυ τον πετυχες και στο υψος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θα σηκώθηκε απο τα χαράματα για να κάνει επιδρομή σε κάνα κοτέτσι και να σελεμισει τα αυγά,
Θα 'χει να σκαλίσει τίποτα βρούβες σε βαμβακοχώραφα. Άμα πιάσει ζέστη κόβονται τα χέρια στο τσάπισμα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Θα σηκώθηκε απο τα χαράματα για να κάνει επιδρομή σε κάνα κοτέτσι και να σελεμισει τα αυγά,
Ρε αγιε που ζεις?αυτα τα εκαναν το 91 που πρωτοηρθαν τωρα εχουν ηρεμησει και αν θα κλεψουν απο μερσεντα και πανω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
Βανταμα κατηγορείς μέλος ότι είναι προμοτορας χωρίς στοιχεία.. και μάλιστα μέλος που προσφέρει.... μάλιστα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ρε αγιε που ζεις?αυτα τα εκαναν το 91 που πρωτοηρθαν τωρα εχουν ηρεμησει και αν θα κλεψουν απο μερσεντα και πανω

Αυτό ισχύει για τον Σοκολάτα.

Ο Καβαλοκαλαμόγερος είναι γέρος καί έχει μείνει σε εκείνη την εποχή/

Δεν έχεις ακούσει την παλαιά Αλβανική παροιμία που λέει: Παλιά μούλα καινούργια περπατησιά δεν μαθαίνει.

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Κάπου είχα διαβάσει στο ίντερνετ Για τις χώρες με τις πιο εύκολες γυναίκες στον κόσμο η ελληνίδες συγκαταλέγονταν σε κανονική δυσκολία η Πιο εύκολες ήταν η μαύρες (Αφρική) γνώμη μου αν τους πετάξεις λεφτά αμάξι αφέ γενικά γαμιουντε Πιο εύκολα και από τις μαύρες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
καλά επειδή εσύ δε γαμάς χωρίς δεκάρικο ούτε την κλω κλω, δεν ισχύει και για τους άλλους...
Καλα λεγε αερολογιες εσυ,ενας αντρας ρε που απαξιει τις εξω γκομενες και ασχολειται με τον αγοραιο μονο το κανει επειδη δεν μπορει να ρηξει γκομενα ή προτιμα τον αγοραιο ερωτα?
Θα μπορούσα να κανω οπως κανουν οι κλαρινογαμπροι θα βρισκα μια 5αρα 4αρα 3αρα και θα τραβαγα χειροφρενο.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτό ισχύει για τον Σοκολάτα.

Ο Καβαλοκαλαμόγερος είναι γέρος καί έχει μείνει σε εκείνη την εποχή/

Δεν έχεις ακούσει την παλαιά Αλβανική παροιμία που λέει: Παλιά μούλα καινούργια περπατησιά δεν μαθαίνει.
Σας ευχαριστω για τον σεβασμο στο προσωπο μου. Τι αμαξακι εχετε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάπου είχα διαβάσει στο ίντερνετ Για τις χώρες με τις πιο εύκολες γυναίκες στον κόσμο η ελληνίδες συγκαταλέγονταν σε κανονική δυσκολία η Πιο εύκολες ήταν η μαύρες (Αφρική) γνώμη μου αν τους πετάξεις λεφτά αμάξι αφέ γενικά γαμιουντε Πιο εύκολα και από τις μαύρες
Ελληνιδες ειναι οι πιο ευκολες, αν αρχιζει ο αντρας τα τσιφσα μοτρε και να χτυπαει το χερι στο τραπεζι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Καλα λεγε αερολογιες εσυ,ενας αντρας ρε που απαξιει τις εξω γκομενες και ασχολειται με τον αγοραιο μονο το κανει επειδη δεν μπορει να ρηξει γκομενα ή προτιμα τον αγοραιο ερωτα?
Θα μπορούσα να κανω οπως κανουν οι κλαρινογαμπροι θα βρισκα μια 5αρα 4αρα 3αρα και θα τραβαγα χειροφρενο.

Ρε σεις Βαν Ντάμα Κούπα...

Γιατί κρίνετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά;;;

Τα ίδια δεν έκανε κι ο φίλτατός σας κ. Μουνιβαγόνι και τον υποστηρίζατε με νύχια και με δόντια, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γράψετε ότι φταίει η εκδιδόμενη, επειδή έβγαλε στη φόρα τα απειλητικά π.μ. που τις έστελνε ο κ. Μουνιβαγόνης;

Και στην παραπάνω περίπτωση, υπήρχαν ακράδαντα στοιχεία. Όχι σαν τις αβάσιμες υποθέσεις με τις οποίες χρεώνετε εδώ τον κ. Γιάννη εκατόμπαλο, χωρίς να μας προσκομίσετε κανένα απολύτως αποδεικτικό.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Σας ευχαριστω για τον σεβασμο στο προσωπο μου. Τι αμαξακι εχετε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελληνιδες ειναι οι πιο ευκολες, αν αρχιζει ο αντρας τα τσιφσα μοτρε και να χτυπαει το χερι στο τραπεζι

Είχα ενα SAAB 9 - 3 Aero, αλλά από τότε που μου άνοιξε τα μάτια ο κ. Καβαλοκαλαμόγερος, το πήγα για ανακύκλωση και πήρα αυτό:

31653953_0_z.jpg

Τρελή γκομενοπαγίδα!!!!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ο Δασκαλος μπαινει μια φορα τη μερα σας δινει πονο και φευγει. Γαμαει, δερνει, φευγει.

Εσεις ειστε που ειστε ολη μερα μεσα.

Και εγω που ειμαι ανεργος αλβανος των επιδοματων

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
Ο Δασκαλος μπαινει μια φορα τη μερα σας δινει πονο και φευγει. Γαμαει, δερνει, φευγει.

Στεναχωριέμαι για σένα Τεπελενιωτη φίλε μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Πως και δεν σας βρήκε δουλειά στην γαλλία ο Δάσκαλος και σας αφήνει στο ελεος των εππιδομάτων;

Αφού αυτός όπως διατείνεται, είναι στα μέσα και στα έξω στην Γαλλία.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πως και δεν σας βρήκε δουλειά στην γαλλία ο Δάσκαλος και σας αφήνει στο ελεος των εππιδομάτων;

Αφού αυτός όπως διατείνεται, είναι στα μέσα και στα έξω στην Γαλλία.
Δεν θελω γαλλια, ειχα βγαλει σεζον γκαρσονι, μακρια.

Ωραιο μερος αλλα τριχα, πολυ τριχα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Γλεντα τους. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ

Σιφουνας, αιθερας, αλογο ρε αλογο

:rolleyes:

Ρε τον κερατά τον Οικονομίδη!!!

Σχολή ατάκας έκανε με τις ταινίες του ο μπινές!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom