Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
ζητείται αυτοφοράκιας αναφοράκιας να βγαίνει τάκο στη θέση του ζαν. μεροκάματο εις διπλούν εάν κρατείται σαββατοκύριακο
Για να δουμε θα βαλεις την ουρα στα σκελια και δεν θα μου απευθυνθεις παλι?γυρνας ολα τα θρεντ ρε μαλακα κυνηγωντας χρηστες,σε μπαναρουν κλαιγεσαι για αναφορες ε δεν σου κοβει καθολου.Τελος απο μενα
Ποιους κυνηγω ρε μουνογατε αυτοι μου κωλοτριβονταιγυρνας ολα τα θρεντ ρε μαλακα κυνηγωντας χρηστες,σε μπαναρουν κλαιγεσαι για αναφορες ε δεν σου κοβει καθολου.Τελος απο μενα
Να σου πω ρε μαλάκα... μήπως εκεί τότε την εποχή 15-19 πήγαινες συχνά στο γραφείο του καρανίκα για να κουβεντιάσετε και σε έπαιρναν τα ντουμάνια? Γι' αυτό έχεις χαζέψει?Για να δουμε θα βαλεις την ουρα στα σκελια και δεν θα μου απευθυνθεις παλι?
αν παω αυτοφωρακιας στην θεση του νιπλη λες να πληρωνει καλα για να σωσει το τομαρι του;ζητείται αυτοφοράκιας αναφοράκιας να βγαίνει τάκο στη θέση του ζαν. μεροκάματο εις διπλούν εάν κρατείται σαββατοκύριακο
επειδή έχω πρόσβαση στους δεξιούς. ο μπάρμπα δίνει 5 ευρώ για κάθε αναφορά σε σένα. ο αθηναίος μαζεύει τα λεφτά σε καπελάκι τύπου τζόκευ διαφημιστικό γερμανόςΓια να δουμε θα βαλεις την ουρα στα σκελια και δεν θα μου απευθυνθεις παλι?
επειδή έχω πρόσβαση στους δεξιούς. ο μπάρμπα δίνει 5 ευρώ για κάθε αναφορά σε σένα. ο αθηναίος μαζεύει τα λεφτά σε καπελάκι τύπου τζόκευ διαφημιστικό γερμανός
Σιγά μην δωσω φράγκα για να φυγει ο μπούλης. Ίσα ίσα, τον έχουμε εδώ σαν τον γραφικό του χωριού!επειδή έχω πρόσβαση στους δεξιούς. ο μπάρμπα δίνει 5 ευρώ για κάθε αναφορά σε σένα. ο αθηναίος μαζεύει τα λεφτά σε καπελάκι τύπου τζόκευ διαφημιστικό γερμανός
σε ζηλεύουν. ποιός θα σκεφτόταν να βομβαρδίσει το σουέζ για να ανοίξει. είναι απαγορευμένη η γνώση που κατέχεις, εγώ θα έσβηνα και την ip μου και θα έμπαινα από τα έβερεστΠοιους κυνηγω ρε μουνογατε αυτοι μου κωλοτριβονται
Ο θειτσος δεν εχει να φαει θα δινει 5 ευρω για αναφορα ρε τυπε.επειδή έχω πρόσβαση στους δεξιούς. ο μπάρμπα δίνει 5 ευρώ για κάθε αναφορά σε σένα. ο αθηναίος μαζεύει τα λεφτά σε καπελάκι τύπου τζόκευ διαφημιστικό γερμανός
σε ζηλεύουν. ποιός θα σκεφτόταν να βομβαρδίσει το σουέζ για να ανοίξει. είναι απαγορευμένη η γνώση που κατέχεις, εγώ θα έσβηνα και την ip μου και θα έμπαινα από τα έβερεστ
Ρε θειτσο και εγω την ιδια γνωμη εχω για σεναΣιγά μην δωσω φράγκα για να φυγει ο μπούλης. Ίσα ίσα, τον έχουμε εδώ σαν τον γραφικό του χωριού!![]()
T ι να σου κάνω που το 'κλεισες κι εσύ το μπουρδέλο σου την καντίνα, αλλιώς θα έπαιρνα κάνα hot dog από σένα να σε στηρίξω λίγο μην βρωμίσουν τα χνώτα σου από την αφαγία. Αρκεί να μην έβαζες γάτα μέσα βρωμολαμόγιο.Ο θειτσος δεν εχει να φαει θα δινει 5 ευρω για αναφορα ρε τυπε.
Θα ειχες ρε θειτσε να το πληρωσεις?T ι να σου κάνω που το 'κλεισες κι εσύ το μπουρδέλο σου την καντίνα, αλλιώς θα έπαιρνα κάνα hot dog από σένα να σε στηρίξω λίγο μην βρωμίσουν τα χνώτα σου από την αφαγία. Αρκεί να μην έβαζες γάτα μέσα βρωμολαμόγιο.
Αυτός νομίζει οτι θα φθείρω για λίγα δευτερόλεπτα το pad μου για να του κάνω αναφορά. Πόσο πιο μάλαξ μπορεί να γίνει άραγε.ΜΠΑΡΟΚ στο ξαναπα του εχουν σουρει τοσα και δεν εχει κανει ποτε αρα ουτε σε σενα και επαναλαμβανω ουτε Τζοναρος
Θα σου άφηνα και tip κάνα 50αρικάκι ρε καντιέρη. Γι' αυτό σου λέω, καλά είσαι στη μαμά, τρως σπιτικό φαγάκι τζάμπα.Θα ειχες ρε θειτσε να το πληρωσεις?
Η θα σε κυνηγαγα και θα σε μαγκωνα απο τον σβερκο οπως η γατα τα γατσουλια?
εδώ είσαι φάουλ. τσίμπλες είχες όταν έβαζε μισθοδοσίες?Ο θειτσος δεν εχει να φαει θα δινει 5 ευρω για αναφορα ρε τυπε.
αρχιζω και τον λυπαμαι να ξερεις..σε λιγο θα παει και στο νημα του σαρβαιβορ αν σταματησει και ο Μπαρμπας τις παραθεσειςΑυτός νομίζει οτι θα φθείρω για λίγα δευτερόλεπτα το pad μου για να του κάνω αναφορά. Πόσο πιο μάλαξ μπορεί να γίνει άραγε.
Ναι, άσε εκτός των άλλων είμαι και ο master του πειράγματος φωτογραφιών και pdf αρχείων! Καθόμουν με τους συνεργάτες μου 3 μέρες και παραποιούσαμε τα evidence!!!εδώ είσαι φάουλ. τσίμπλες είχες όταν έβαζε μισθοδοσίες?
έφυγες έβερεστ. κόκα κόλα κουτί όχι από το μηχάνημα