Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.442
- Πόντοι
- 12.756
ουτε αυτη θα κλαψει , με πάγια εντολη πληρωνεταιΣιγά μην τον κλάψουμε, μόνο η ΕΥΔΑΠ θα κλαιεί τον πελάτη που έχασε.
ουτε αυτη θα κλαψει , με πάγια εντολη πληρωνεταιΣιγά μην τον κλάψουμε, μόνο η ΕΥΔΑΠ θα κλαιεί τον πελάτη που έχασε.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε οτι ακόμα δεν αποφάσισε οτι δεν του αρέσει και συνεχίζει τις δοκιμές ωσάν άλλος Λάκης στα τσαρδιά της Αργυρούπολης.Δείτε,
άκουσε κάπου, ότι για να δηλώσεις άντρας, πρέπει να τον έχεις φάει, και να μην σου αρέσει.
Ε! Πήγε το παιδί και δοκίμασε. Κακό είναι να ξέρει τι του γίνεται;
ολα τακτοποιημενα τυπε...ουτε αυτη θα κλαψει , με πάγια εντολη πληρωνεται
άμα δεν βάλεις χέρι στο ρολόι της δεη και της ευδαπ δεν είσαι στους μεγιστάνες πλούσιους ρώτα στη γειτονιάουτε αυτη θα κλαψει , με πάγια εντολη πληρωνεται
εύθικτος πάλι κύριε γιάννη.να κι άλλα ιδιαίτερα μετά τον φίλο αλβανό.
άλλο ένα διαδικτυακό το αντέχω...
επίσης αγγλικά ή ελληνικά παρακαλώ
τυπε επειδη και εσυ βρωμας Αθηναιος44άμα δεν βάλεις χέρι στο ρολόι της δεη και της ευδαπ δεν είσαι στους μεγιστάνες πλούσιους ρώτα στη γειτονιά
Ηδη καποιοι δεξιοι μου εχουν κανει πολλες αναφορες.εσυ και ο ΤΖΟΝ εφιαλτης του εχετε γινει σας κυνηγαει σε ολα τα νηματα...τον βλεπω να μπαναριστει απο κανα 2 ακομα και μετα θα ερθει η καταθλιψη και η ψυχολογικη καταρευση..που και που κυνηγαει και μενα οταν νιωθει μονος![]()
Eγώ ρε αρχίδι δεν σου έχω κάνει αναφορά. Αν ήταν να σου κάνω θα στο 'λεγα... λούγκρα!Ηδη καποιοι δεξιοι μου εχουν κανει πολλες αναφορες.
Θειτσος προμοτορας βλαροκ στανταρ.
Οσο και να θελετε να φιμωσε την αληθεια αυτη φανερωνεται.
Ετσι λυσαξατε εδω μεσα με τοσους αγωνιστες και εκει που μπαναρατε εναν εβγαιναν απο πισω αλλοι τρεις.
μπαρόκ σίγουρα ζανΗδη καποιοι δεξιοι μου εχουν κανει πολλες αναφορες.
Ετσι λυσαξατε εδω μεσα με τοσους αγωνιστες και εκει που μπαναρατε εναν εβγαιναν απο πισω αλλοι τρεις.
ισχυει..και νερο εννοειται μονο σωληνας μεχρι τον χωρο σου και χωρις ρολοι....τυπε επειδη και εσυ βρωμας Αθηναιος44
Οταν κλεβαμε την ΔΕΗ εμεις οι λογαριασμοι ερχοντουσαν σε δραχμες..
εχουμε τοσο αβαντα που και τον λογαριασμο του ΟΑΚΑ να πληρωνω για χρόνια δεν θα πατσισει η ΔΕΗ μαζι μου..
Οταν αρχισε επι κρισης να κλεβει ο καθε κακομοιρης την ΔΕΗ τοτε εβαλα καινουργιο ρολοι και ειναι απειραχτο απο τοτε
Κυριοι ειμαστε τωρα
Tέτοιο αγώνα εσύ και ο Μαρτιν Λούθερ Κινγκ...Ηδη καποιοι δεξιοι μου εχουν κανει πολλες αναφορες.
... κι ο κουφοντίνας!Tέτοιο αγώνα εσύ και ο Μαρτιν Λούθερ Κινγκ...
Και ο Μαντέλα....![]()
Εισαι μες στη λιστα μου παντως θειτσο.Eγώ ρε αρχίδι δεν σου έχω κάνει αναφορά. Αν ήταν να σου κάνω θα στο 'λεγα... λούγκρα!
δεν πιστευω οτι σου εχει κανει ο Τζοναρος αναφοραΕισαι μες στη λιστα μου παντως θειτσο.
Προμοτορας και βλαροκ επισης.
Ο προμοτορας 100% κρυβεται πισω απο τις αναφορες ειναι μεγαλη 11ποντη σουπιά.
Προμοτορα αν εχεις 11ποντο βγες εδω μεσα και παραδεξου το οτι μου κανες αναφορα
Ποια λίστα σου? Να βρεις άλλον να σε στραπονιάσειΕισαι μες στη λιστα μου παντως θειτσο.
Προμοτορας και βλαροκ επισης.
Ο προμοτορας 100% κρυβεται πισω απο τις αναφορες ειναι μεγαλη 11ποντη σουπιά.
Προμοτορα αν εχεις 11ποντο βγες εδω μεσα και παραδεξου το οτι μου κανες αναφορα
Βλαροκ και προμοτορας στανταρρε καθικι Μπαρμπα παλι δεν παιζετε τον βανταμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν πιστευω οτι σου εχει κανει ο Τζοναρος αναφορα
εμεις με τοσες γαμωμανες που ειχαν πεσει και μια αναφορά δεν είχε γίνειρε καθικι Μπαρμπα παλι δεν παιζετε τον βανταμα;
Άντε μωρέ το μαλάκα που μια ζωή βλέπει φαντάσματα ο παπάρας!ρε καθικι Μπαρμπα παλι δεν παιζετε τον βανταμα;
Οχι ρε θειτσε στη λιστα αυτους που ξεφτιλιζω εδω μεσα λεω και γλενταωΠοια λίστα σου? Να βρεις άλλον να σε στραπονιάσει![]()