athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
ΜΠΑΡΟΚ στο ξαναπα του εχουν σουρει τοσα και δεν εχει κανει ποτε αρα ουτε σε σενα και επαναλαμβανω ουτε ΤζοναροςΒλαροκ και προμοτορας στανταρ
ΜΠΑΡΟΚ στο ξαναπα του εχουν σουρει τοσα και δεν εχει κανει ποτε αρα ουτε σε σενα και επαναλαμβανω ουτε ΤζοναροςΒλαροκ και προμοτορας στανταρ
Τοτε οι αναφορες εγιναν απο αλιεν η φαντασματα?Άντε μωρέ το μαλάκα που μια ζωή βλέπει φαντάσματα ο παπάρας!
Ναι, πρόσεξε μην σκίσεις κάνα καλσονάκι από αυτά που φοράς... και παίρνουμε μέτρα για καινούργιο!Οχι ρε θειτσε στη λιστα αυτους που ξεφτιλιζω εδω μεσα λεω και γλενταω
Aυτό το ρουφιανόπαιδο ο Ζαχαριάδης του την έκανε...ΜΠΑΡΟΚ στο ξαναπα του εχουν σουρει τοσα και δεν εχει ακνει ποτε αρα ουτε σε σενα και επαναλαμβανω ουτε Τζοναρος
ύποπτη η στήριξή σου. θα στραφούν σε σένα οι έρευνες από την επιστημονική ομάδαΜΠΑΡΟΚ στο ξαναπα του εχουν σουρει τοσα και δεν εχει ακνει ποτε αρα ουτε σε σενα και επαναλαμβανω ουτε Τζοναρος
Ωραία, για πες μας... για ποιο λόγο έγιναν οι αναφορές?Τοτε οι αναφορες εγιναν απο αλιεν η φαντασματα?
Το δικο σου παντως στο σκιζω θειτσο και στο βαζω στο στομα για να μην σκουζειςΝαι, πρόσεξε μην σκίσεις κάνα καλσονάκι από αυτά που φοράς... και παίρνουμε μέτρα για καινούργιο!
ποιες αναφορες ρε;οταν μαλακιζεται καποιος καποια στιγμη τα βλεπουν οι μοντερατορες δεν χρειαζεται αναφορεςΤοτε οι αναφορες εγιναν απο αλιεν η φαντασματα?
Αυτά που κάνεις εσυ πουτανάκι μην νομίζεις ότι τα κάνουν όλοι.Το δικο σου παντως στο σκιζω θειτσο και στο βαζω στο στομα για να μην σκουζεις
4ος κατα σειρα στη λιστα ο μουνογατος,μην νομιζει οτι τον εχω εκτοςΩραία, για πες μας... για ποιο λόγο έγιναν οι αναφορές?
μαλακα λιστα θανατου κανεις;ειμαι περηφανος που ειμαι στην λιστα σου4ος κατα σειρα στη λιστα ο μουνογατος,μην νομιζει οτι τον εχω εκτος
Ναι, τους λόγους για τις αναφορές δεν μας είπες ρε ζωντόβολο!4ος κατα σειρα στη λιστα ο μουνογατος,μην νομιζει οτι τον εχω εκτος
αν δεν του ξαναγραψεις εσυ και ο Τζον θα αυτοκτονησει να ξερειςΑυτά που κάνεις εσυ πουτανάκι μην νομίζεις ότι τα κάνουν όλοι.
Μαλάκα χλιμίτζουρα!
τους την φόρεσες και ανάφερες τον εαυτό σουΤοτε οι αναφορες εγιναν απο αλιεν η φαντασματα?
Σε μνμ ειπα οτι δεν φαινεται το πουλι του προμοτορα γιατι ειναι μικροΝαι, τους λόγους για τις αναφορές δεν μας είπες ρε ζωντόβολο!
Όταν ρθουν στην εξουσία (ποτέ) θα σου χτυπήσουν την πόρτα 5 ώρα το πρωί...μαλακα λιστα θανατου κανεις;ειμαι περηφανος που ειμαι στην λιστα σου![]()
μιλαμε ο τυπος ειναι η επιτομη της μαλακιας τον μπαναρουν σιγα σιγα απο ενα ενα θρεντ και ψαχνει αναφορακηδεςΌταν ρθουν στην εξουσία (ποτέ) θα σου χτυπήσουν την πόρτα 5 ώρα το πρωί...![]()
Γτ ρε μουνογατε τπυς παρακαλαω να μου απευθυνονται,ισα ισα που θα ποσταρω πολιτικα και τελος πιο επικοδομητικος θα ειμαι απο το μπαχαλο που δημιουργειτε τωρααν δεν του ξαναγραψεις εσυ και ο Τζον θα αυτοκτονησει να ξερεις![]()
Τι λε ρε παιδί μου!!! Και δηλαδή θες να μου πεις ότι επικοινώνησε admin μαζί σου και σου είπε να μην ξαναπείς τέτοια χυδαία και προσβλητικά πράγματα... ε???Σε μνμ ειπα οτι δεν φαινεται το πουλι του προμοτορα γιατι ειναι μικρο
γυρνας ολα τα θρεντ ρε μαλακα κυνηγωντας χρηστες,σε μπαναρουν κλαιγεσαι για αναφορες ε δεν σου κοβει καθολου.Τελος απο μεναΓτ ρε μουνογατε τπυς παρακαλαω να μου απευθυνονται,ισα ισα που θα ποσταρω πολιτικα και τελος πιο επικοδομητικος θα ειμαι απο το μπαχαλο που δημιουργειτε τωρα