barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Καλά, κάνε τώρα μια φούσκα με τη μύξα σου, φτύσε τα μπούτια σου τρις εναλλάξ και τράβα αλλού να κλαφτείς.Ποιους κυνηγω ρε μουνογατε αυτοι μου κωλοτριβονται
Καλά, κάνε τώρα μια φούσκα με τη μύξα σου, φτύσε τα μπούτια σου τρις εναλλάξ και τράβα αλλού να κλαφτείς.Ποιους κυνηγω ρε μουνογατε αυτοι μου κωλοτριβονται
Ο θειτσος δεν εχει λογο υπαρξης ρε αν δεν ειμαστε εμεις εδω.αρχιζω και τον λυπαμαι να ξερεις..σε λιγο θα παει και στο νημα του σαρβαιβορ αν σταματησει και ο Μπαρμπας τις παραθεσεις
Και εσυ τουρλωσε το κωλο σου και παρε βαθια ανασα γιατι ερχεται η φιλη σου με 20ποντη στραπονα.Καλά, κάνε τώρα μια φούσκα με τη μύξα σου, φτύσε τα μπούτια σου τρις εναλλάξ και τράβα αλλού να κλαφτείς.
Για μένα το έγραψες αυτό ρε μουνί; Τσίμπα μια αναφορά να με θυμάσαι.Ο θειτσος δεν εχει λογο υπαρξης ρε αν δεν ειμαστε εμεις εδω.
Μια ζωη αριστεροι συριζαιοι θα τον γλενταμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εσυ τουρλωσε το κωλο σου και παρε βαθια ανασα γιατι ερχεται η φιλη σου με 20ποντη στραπονα.
Nαι, μου έχετε φλομώσει όλοι τα παπάρια στο κλάσιμο, κόπανε ολκής.Ο θειτσος δεν εχει λογο υπαρξης ρε αν δεν ειμαστε εμεις εδω.
Μια ζωη αριστεροι συριζαιοι θα τον γλενταμε
Να τος εκανε αναφορα δημοσια το λεειΓια μένα το έγραψες αυτό ρε μουνί; Τσίμπα μια αναφορά να με θυμάσαι.
εχμ να πω την αμαρτία μου έχω 5 ευρώ που το αποδεικνύουνΟ θειτσος δεν εχει να φαει θα δινει 5 ευρω για αναφορα ρε τυπε.
Άρα, αν σου πει δημόσια ότι είσαι μαλάκας, εσύ θα τον πιστέψεις!Να τος εκανε αναφορα δημοσια το λεει
ρέιΝα τος εκανε αναφορα δημοσια το λεει
Nαι, μου έχετε φλομώσει όλοι τα παπάρια στο κλάσιμο, κόπανε ολκής.
Τελικά θα μου πεις αν σου την είπε admin για το πουλί του άλλου? Λέγε ρε αρχίδι!
Δεν χρειαζοταν καν να το πει θειτσο το ξερω οτι το κανει.Άρα, αν σου πει δημόσια ότι είσαι μαλάκας, εσύ θα τον πιστέψεις!
Έλα που το λέω τόσο καιρό και ο στούρνος δε λέει να το πιστέψει.Άρα, αν σου πει δημόσια ότι είσαι μαλάκας, εσύ θα τον πιστέψεις!
Πας να τα μαζεψεις μωρη λουγκριτσα.ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ
Aπό που το ξέρεις?Δεν χρειαζοταν καν να το πει θειτσο το ξερω οτι το κανει.
Για σενα μου ειχε πει ρε θειτσο οτι εισαι μαλακακος και το πιστεψαΆρα, αν σου πει δημόσια ότι είσαι μαλάκας, εσύ θα τον πιστέψεις!
Εχω πηγη θειτσο,πολλα θες να μαθαινεις σε φαγε η περιεργειαAπό που το ξέρεις?
Ο barock? δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Δεν το έχεις σε screenshot να το σηκώσεις?Για σενα μου ειχε πει ρε θειτσο οτι εισαι μαλακακος και το πιστεψα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω πηγη θειτσο,πολλα θες να μαθαινεις σε φαγε η περιεργεια
Δεν το χω ρε θειτσο τα δικα σου εχω ακομα με τις τσιγγανες και τις ποδολαγνειες χαχαχαχαΟ barock? δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Δεν το έχεις σε screenshot να το σηκώσεις?
Kαλά εντάξει... άκου να σου πω... από την στιγμή που δεν μου απαντάς για τις αναφορές και γίνεσαι βαρετός, λέω να πάω για ύπνο. Έχω ραντεβού αύριο με 2 μαλάκες αριστερούς σαν εσένα. Αλλά αυτοί έχουν λεφτά όμως!Δεν το χω ρε θειτσο τα δικα σου εχω ακομα με τις τσιγγανες και τις ποδολαγνειες χαχαχαχα