Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
Kαλά εντάξει... άκου να σου πω... από την στιγμή που δεν μου απαντάς για τις αναφορές και γίνεσαι βαρετός, λέω να πάω για ύπνο. Έχω ραντεβού αύριο με 2 μαλάκες αριστερούς σαν εσένα. Αλλά αυτοί έχουν λεφτά όμως!

Καληνύχτα και να φας πρωινό αύριο το πρωί. Να σου κάνει αυγά η μαμά.
χωρις το γνωστο σκρινσοτ φευγεις;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Kαλά εντάξει... άκου να σου πω... από την στιγμή που δεν μου απαντάς για τις αναφορές και γίνεσαι βαρετός, λέω να πάω για ύπνο. Έχω ραντεβού αύριο με 2 μαλάκες αριστερούς σαν εσένα. Αλλά αυτοί έχουν λεφτά όμως!

Καληνύχτα και να φας πρωινό αύριο το πρωί. Να σου κάνει αυγά η μαμά.
Αυριο θειτσο πουλαω το πασαατ και εχω στη τσεπη καθαρα 2χιλιαρικα.
Εσυ να φας πρωινο σουπα και να τη φυσας να κρυωσει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Καλημέρα.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι καθεστώς ακριβώς επικρατεί με τις απαγορεύσεις λόγω κορόνα;
Στέλνετε sms όλη τη μέρα και το βράδυ από μία ώρα και μετά έχει πλήρη απαγόρευση; Η μετακίνηση μεταξύ νομών επιτρέπεται; Πώς μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση; Υπάρχει κάποιο επίσημο λίνκ;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
Καλημέρα.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι καθεστώς ακριβώς επικρατεί με τις απαγορεύσεις λόγω κορόνα;
Στέλνετε sms όλη τη μέρα και το βράδυ από μία ώρα και μετά έχει πλήρη απαγόρευση; Η μετακίνηση μεταξύ νομών επιτρέπεται; Πώς μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση; Υπάρχει κάποιο επίσημο λίνκ;
κλαιν μαιν ειναι η φαση ολοι εξω ειναι
μνμ μεχρι τις 9 το βραδυ εκτος απο το 4 που ειναι ολη μερα

πατα νεα μετρα κορονοιος στο γκουγκλ και θα σου βγαλει τι παιζει καθε βδομαδα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Καλημέρα.
το είχαμε λήξει ότι μένεις ελλάδα, άρχισες πάλι τον αυνανισμό δεν τρώγεσαι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Καλημέρα.
Τα κατοικίδια κυκλοφορούν ελεύθερα 24/7 αρκεί να έχεις κάνει όλα τα εμβόλια σου...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Καλημέρα.
Τυπε θες να βγεις έξω και δεν σε αφήνει η παραδουλεύτρα ώστε να μη τα κάνεις δημοσίως πάνω σου και γίνεις ρεζίλι? :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
αφού το μπαχάλευες καλά σου έκανε.
εγώ φταίω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λες ο χαζούλης?
Μπαχαλευα γιατι επειδη σε ελεγα προμοτορα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και αλήθεια, ποιο σάι μου? :think: :think: :think: :think:
Νημα σου ηθελα να πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom