Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μην προσπαθείτε να τον παγιδεύσετε.

Όλοι γνωρίζουν πως Ιατροί, Αστυνομικοί και Αλβανοί, εξαιρούνται των μετρων διότι επιτελούν μέγιστο κοινωνικό έργο.
Ο καλογερος ρωταει απο περιεργεια μιας και μενει εξωτερικο, θελει να παρει το σφυγμο της κοινωτητας, ετσι του δινω και εγω το δειγμα του, λεγοντας του πως καποιοι, ειδικα για κοντινες αποστασεις, βγαινουν ετσιθελικα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
δεν παίρνεις ένα κοπρόσκυλο καλύτερα

Τα λυπάμαι τα καημένα τα senior pet.

Επειδή βρίσκονται στη δύση της ζωής τους, και δυο βήματα πριν τον θάνατο, δεν τα θέλει κανείς. :confused:

Δικαιούνται όμως κι αυτά ένα τελευταίο ζεστό χάδι. :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο καλογερος ρωταει απο περιεργεια μιας και μενει εξωτερικο, θελει να παρει το σφυγμο της κοινωτητας, ετσι του δινω και εγω το δειγμα του, λεγοντας του πως καποιοι, ειδικα για κοντινες αποστασεις, βγαινουν ετσιθελικα
Βασικά ο λόγος σχετίζεται με το dating site μου. Οι ελληνίδες είναι επιφυλακτικές και προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να το λανσάρω καλύτερα για να διευκολύνω την εγγραφή τους. Με groups που θα λειτουργούν σαν ιντερνετοπαρέες ίσως αισθάνoνται μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλά μετά τη γνωριμία στα groups, όπου μπορώ να βάλω και βιντεομήτιγκ, θα πρέπει να κανονίζουν και καμμιά έξοδο σαν παρέα. Εκεί είναι πού δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Βασικά ο λόγος σχετίζεται με το dating site μου. Οι ελληνίδες είναι επιφυλακτικές και προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να το λανσάρω καλύτερα για να διευκολύνω την εγγραφή τους. Με groups που θα λειτουργούν σαν ιντερνετοπαρέες ίσως αισθάνoνται μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλά μετά τη γνωριμία στα groups, όπου μπορώ να βάλω και βιντεομήτιγκ, θα πρέπει να κανονίζουν και καμμιά έξοδο σαν παρέα. Εκεί είναι πού δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί.
να δούμε το σάιτ να γραφτούνε και παιδιά από εδώ αλλιώς είσαι ψεύτης

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Βασικά ο λόγος σχετίζεται με το dating site μου. Οι ελληνίδες είναι επιφυλακτικές και προσπαθώ να βρώ έναν τρόπο να το λανσάρω καλύτερα για να διευκολύνω την εγγραφή τους. Με groups που θα λειτουργούν σαν ιντερνετοπαρέες ίσως αισθάνoνται μεγαλύτερη ασφάλεια. Αλλά μετά τη γνωριμία στα groups, όπου μπορώ να βάλω και βιντεομήτιγκ, θα πρέπει να κανονίζουν και καμμιά έξοδο σαν παρέα. Εκεί είναι πού δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί
Τυπε σε βλέπω να φτιάχνεις στο σαη σου καμία 100αρια λογαριασμούς και να τους βάζεις να κάνουν διάλογο,για να νομίζουν όλοι ότι μπαίνει κόσμος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να δούμε το σάιτ να γραφτούνε και παιδιά από εδώ αλλιώς είσαι ψεύτης
Δεν τον λυπάσαι ρε?Πριν 1 λεπτό άλλαξε πάνες,θες πάλι να τα κάνει πάνω του?

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Βιντεο μιτινγκ ειναι κλειδι για να μη κιοτευουν

Αν και οπως εχω πει προτιμω το λαιβ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Βοήθα φίλε μου σιπτάρι τον Καλόγερα, δώσε σήμα σε καμιά 300άρα Αλβαναίζες να κάνουν εγγραφή...

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Στα groups θα είναι live, δηλαδή θα μπαίνει όποιος θέλει όποια ώρα θέλει και θα μπορεί να βρει άτομα του group όλες τις ώρες. Στο profil έχω βάλει κουμπί στα private messages που στέλνεις λινκ για (βιντεο)τσατ, προσθέτοντας αν θες και τη διαθεσιμότητα (πότε μπορείς). Ώστε στο τετ-α-τετ να μην έρχεται κανένας απροετοίμαστος.

Εδιτ Α με live ίσως εννοείς το In Real Life

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Δεν νομίζω πως του γράψατε ακριβώς αυτό.

Εμπλέξατε το Αλβανικό φρόνημα και τα ιδεώδη του Δικέφαλου αετού. Κι ο Καλαμοκαβαλόγερος δεν είναι Αλβανός.

Ή μήπως είναι; :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.560
Πόντοι
5.006
Σας ψάχνουνε σε άλλο νήμα μιας κορασιδας να δώσετε την ευλογία σας άγιε μου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Εμπλέξατε το Αλβανικό φρόνημα και τα ιδεώδη του Δικέφαλου αετού. Κι ο Καλαμοκαβαλόγερος δεν είναι Αλβανός.

Τώρα που το λες, έχει και εμπειρία στα υδραυλικά, έχει και φορντ εσκορτ του 96... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Από ποια πόλη της Αλβανίας λέτε να είναι ο Καλογερος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom