Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Εγω παντως θα γραφτω στο σαιτ, γτ δεν ακουγεται μαλακια σαν το τιντερ, πιστευω η ολη βιντεοφαση θα ειναι αποτελεσματικη
Εγώ το κόβω να είναι πιο αρχιδόκαμπος και από το ΜπουΕγω παντως θα γραφτω στο σαιτ, γτ δεν ακουγεται μαλακια σαν το τιντερ, πιστευω η ολη βιντεοφαση θα ειναι αποτελεσματικη
θελω και εγω να γραφτω κανονισε το τεπελενιωτη φιλε μουΕγω παντως θα γραφτω στο σαιτ, γτ δεν ακουγεται μαλακια σαν το τιντερ, πιστευω η ολη βιντεοφαση θα ειναι αποτελεσματικη
Αυτο ειναι σωστο. Καλογερε, δε θυμαμαι αν το ανεφερες, αλλα γιατι δε κανεις και ενα σκρινινγκ στο ποιος γραφεται?Εγώ το κόβω να είναι πιο αρχιδόκαμπος και από το Μπου
Αυτό το ντιντερ που λες τύπε πιάνει στην Αλβανία; Είχα κάτσει εκεί στο autogrill24 λίγο έξω απ' το Φιέρι αλλά με πήραν οι νύχτες και γκόμενα δεν έβγαλαΕγω παντως θα γραφτω στο σαιτ, γτ δεν ακουγεται μαλακια σαν το τιντερ, πιστευω η ολη βιντεοφαση θα ειναι αποτελεσματικη
Εγώ προτείνω να το «πιστέψουμε» αμάσητοπου θα βρει μέλη για το φόρουμ ρε πρόβατα? θα το είχε ποστάρει πρώτο πρώτο εδώ.
Άλλο ένα παραμύθι από το υπόγειο καμαράκι στα πατήσια
Εστω οτι ειναι οπως τα λες.που θα βρει μέλη για το φόρουμ ρε πρόβατα? θα το είχε ποστάρει πρώτο πρώτο εδώ.
Άλλο ένα παραμύθι από το υπόγειο καμαράκι στα πατήσια
Τυπε, τιντερ υπαρχει αλβανια, αλλα αν πιασεις μονο τα καλοκαιρια που ερχονται μερικες τουρκαλες.Αυτό το ντιντερ που λες τύπε πιάνει στην Αλβανία; Είχα κάτσει εκεί στο autogrill24 λίγο έξω απ' το Φιέρι αλλά με πήραν οι νύχτες και γκόμενα δεν έβγαλα
σωστά. γιαυτό έχει pc 13χρονου, επειδή είναι χάι τεκ και του περισσεύουν και λεφτά. άκου κει linux mintΕστω οτι ειναι οπως τα λες.
Ποιο το νοημα? Εμενα μια χαρα tech savvy μου κανει.
Και peppermint να ήταν δε θα άλλαζε τίποτα. Λες το πρόβλημα που έχει το ναυάγιο να είναι τι γεύση έχουν τα φύκια στον πάτο;σωστά. γιαυτό έχει pc 13χρονου, επειδή είναι χάι τεκ και του περισσεύουν και λεφτά. άκου κει linux mint
βρες κάτι άλλο να πεις κλώνε
Εγω παντως θα γραφτω στο σαιτ, γτ δεν ακουγεται μαλακια σαν το τιντερ, πιστευω η ολη βιντεοφαση θα ειναι αποτελεσματικη
Τελικά ένας δε μας είπε πώς βγάζετε γκομενα ?
γιατί ρε φίλε, θα χρησιμοποιήσουμε το πουλί σου?Τελικά ένας δε μας είπε πώς βγάζετε γκομενα ?
Πάντως από Έλληνα έμαθε τον έρωτα.Είμαι σε σοκ από τότε που έμαθα πως ο Καλόγερο είναι Αλβανό που το παίζει Έλλην εις τας Γαλλίας ...
Εσείς μπορείτε να απαντήσετε στην ίδια ερώτηση;
φίλε μου ρωτώντας δεν βγάζεις γκόμενες. Μιλώντας βγάζεις. Αν είσαι και άνετος οικονομικά παραβγάζεις. Αν ξέρεις να φλερτάρεις βγάζεις και φτωχός. Αν είσαι άνω των 50 ψάξε πουτάνες.Εσείς μπορείτε να απαντήσετε στην ίδια ερώτηση;
Άγιε λες ο αλβανοκαλογερος να είναι παράνομος μεταναστης στην Γαλλική Ριβιέρα?Εγώ στην ηλικία που είμαι νεαρέ μου, έχω ξεχάσει μέχρι και τι σχήμα έχει το μουνί. Πόσο μάλλον να σας βοηθήσω σε αυτό που με ρωτάτε.
τα μόνα γαλλικά που ακούει είναι στην πλατεία αγίας ειρήνης από μαροκινούςΆγιε λες ο αλβανοκαλογερος να είναι παράνομος μεταναστης στην Γαλλική Ριβιέρα?
μπα χριστιανός είσαι? από ποια περιοχή είπαμε?Καλα αρχισατε να τον λετε και αλβανο τον ανθρωπο, δηθεν υποτιμητικα, ποση ανθρωποφαγια θεε μου